Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
66

Lódító hódító (2009)

The Invention of Lying
Filmadatlap
 
28
Szereplők
6
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
Nnoorraa   2016. 09. 06.

legújabb vélemény

Sablonos, egyszerű vígjáték elcsépelt humorral. Egyszer nézhető jóindulattal. Megszokott poénok, sablonos sztori. Lazulós estére egyszeri nézésre jó lehet!

 
Vitya   2015. 05. 03.

Nagyon ötletes, különleges témaválasztás, ami már eleve érdeklődést felkeltő! Vicces, pörgős, könnyed kis film, ami valóban szórakoztató. Érdemes megnézni!


 
gihera81   2015. 11. 12.

Hála a jó égnek, itt azért nem az a poén forrása, hogy szerencsétlenkedik az egyik a másik előtt vagy épp hogy veszekszik végig a filmet, sőt, igazából nem is a szó szoros értelmében vett vígjátékkal találkozunk, hanem egy kellemes, könnyed, de szórakoztató filmmel.

 
T.rex Smithy   2015. 05. 09.

Nem hiszem, hogy egy hazugság mentes világ, jobb lenne mint a mostani. Azzal, hogy mindig igazat mondanánk elveszne a remény. egy gépies világba csöppennénk. Nyilván kevesebb hazugsággal élni jó lenne és hasznos. De a teljes őszinteséggel sok embert megbántanánk.

 
miki   2016. 05. 29.

A film érdekes, bár nem vicces minden elemében, de szórakoztató és jól leköti a figyelmet. Idétlen komédiának indul, de többről van itt szó. A film a második harmadában egy kicsit leül, de ki lehet bírni. Az alkotók egy kis komolyságot is csempésztek a filmbe, amit így semmiképp sem lehet gagyinak nevezni. A tv-reklámon oltárit szakadtam :)

A film összbevétele 18 439 082 dollár volt (imdb.com).

 

Az első film, amely Matthew Robinson rendezésében készült.

(Bogi87)
 

Egyes jelenetek felvételéhez helyszínül szolgált: Quincy, Andover, North Andover, Sudbury, Tewksbury, Boston, Massachusetts és Haverhill, Massachusetts.

(Bogi87)
 

Roger Ebert filmkritikus 3,5/4 csillagra értékelte.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.