Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
79%

Scott Pilgrim a világ ellen (2010)

Scott Pilgrim vs. the World
Filmadatlap
 
30
Szereplők
16
Vélemények
55
Képek
1
Videók
 
elekm90   2020. 05. 10.

legújabb vélemény

0

Remek, rendkívül szórakoztató és egyedi képi világú film Edgar Wright-tól. Akárcsak a többi filmje, ez is elképesztően jó stílusban van elkészítve, a rendezőtől megszokott humor itt is jelen van, a zenék pedig kiválóak. Akinek nem jön be ez a videójá... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 08. 25.

0

Nekem nagyon tetszett a film. Alapból szeretem az olyanokat, amelyekben egy valós, vagy fiktív zenekar szerves része a történetnek, de itt nemcsak a zene volt az, ami lenyűgözött, hanem a képi megoldások is, illetve az időnként abszurditásba hajló je... több»


 
Deku   2017. 10. 22.

0

Hát ez maga volt a csalódás ennél jobban nem is lehetett volna megfogalmazni. Még egyszer ilyet nem nagyon akarnék látni, tökre lehangoló volt, hogy ilyen minőségű filmet is képesek kiadni valakik a kezük közül.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 16.

0

Nem olvastam a képregényt szóval ettől szét tudom választani. A film remek volt, vicces, egyedi humora és képi világa van, amitől nem lett unalmas végül. A színészek jó választások voltak ezekhez a szerepekhez. Összességében jó kis film

 
moviewer   2017. 07. 21.

0

A film története és látványvilága is elég izgalmas. Igazán egyedi képregényszerű a film, ami kifejezetten jól áll neki. A jelenetek és zenék szerintem nagyon emlékezetesek voltak. Összességében az egész film egy nagyon kellemes élményt nyújtott.

 
Evcsi95   2016. 09. 26.

0

Jó kis keresztezése a képregénynek, a filmnek és a játéknak. Egész vicces is volta a maga nemében. Még egy kis szerelemnek is szorítottak helyet.

 
hejnekem   2015. 05. 09.

0

Videójáték rajongóknak kötelező. Nagyon vicces, nagyon egyedi stílusú film, sok szép pillanattal, és kitűnő zenével. A stílusa hasonló talán a Kick-Ass-hez, ha valaki azt szerette, akkor ezt is ajánlott megnéznie.

Galéria (55)

Videók (1)

A film összbevétele 132 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film elején több előreutalás van a hét exre. Például a hóban az útkereszteződés vagy a cetli a hűtőn.

(moviewer)
 

A film hatalmasat bukott a kasszáknál, ugyanis a fiatal célközönség inkább letöltötte a filmet.

(moviewer)
 

Ez a film volt Ellen Wong mozifilmes debütálása.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmben Scott Pilgrim négy évvel idősebb a húgánál, Stacynél (előbbi 22, utóbbi 18 éves). A valóságban viszont a Stacyt alakító Anna Kendrick az idősebb, majdnem három évvel korábban született, mint Michael Cera.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A basszusgitár, amelyen Scott játszik a filmben, egy Rickenbacker 4003-as.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Michael Cera elmesélte, hogy a lemezboltos jelenet forgatása után rengeteg lemezt vásárolt meg a helyszínen.

(SódóGA)
 

Ramona táskájának csillagmintája a haja színével szinkronban változik.

(SódóGA)
 

Edgar Wright azt kérte a szereplőválogatás előtt, hogy ne válasszanak be angol színészt, mivel ez volt az első hollywoodi filmje. Satya Bhabha, Matthew Patel alakítója sikeresen titkolta el angol akcentusát, és csak később vallotta be, hogy Londonból származik.

(SódóGA)
 

Akárhányszor látjuk a Holdat, az teljesen kerek és van rajta egy jól látható luk, amit Ramona 3. barátja ütött oda szerelme bizonyítékául.

(SódóGA)
 

Edgar Wright azt nyilatkozta a filmről, hogy olyan stílusban készült, mint egy musical, csak ahelyett, hogy a színészek dalra fakadtak volna, nekiálltak harcolni. A jelenet, amiben Scott Pilgrim Matthew Patellel küzd meg, a bollywoodi akciófilmeket idézi.

(SódóGA)
 
Talán elenyészőbbek lesznek azok, akik a mögöttes tartalmát próbálják lefejteni a filmről, hiszen egyrészt nem is lesz könnyű dolguk, másrészt lehet, hogy nincs is lényegi mondanivaló és egyszerűen csak egy laza és szórakoztató kikapcsolódás. Annak viszont tökéletes. több»