Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
78

Scott Pilgrim a világ ellen (2010)

Scott Pilgrim vs. the World
Filmadatlap
 
30
Szereplők
15
Vélemények
55
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 10. 22.

legújabb vélemény

Hát ez maga volt a csalódás ennél jobban nem is lehetett volna megfogalmazni. Még egyszer ilyet nem nagyon akarnék látni, tökre lehangoló volt, hogy ilyen minőségű filmet is képesek kiadni valakik a kezük közül.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 08. 25.

Nekem nagyon tetszett a film. Alapból szeretem az olyanokat, amelyekben egy valós, vagy fiktív zenekar szerves része a történetnek, de itt nemcsak a zene volt az, ami lenyűgözött, hanem a képi megoldások is, illetve az időnként abszurditásba hajló jelenetek egymás utánija. Michael Cerát én egy tehetséges színésznek tartom, s ebben a filmben egy nagyon aranyos párost alkottak Mary Elizabeth Winsteaddel, de a többi mellékszereplőt is bírtam. Nagyon hangulatos film, jó zenével, ügyes képi megoldásokkal, úgyhogy nagyon is ajánlom megnézésre!


 
puffancshercegnő   2016. 09. 16.

Nem olvastam a képregényt szóval ettől szét tudom választani. A film remek volt, vicces, egyedi humora és képi világa van, amitől nem lett unalmas végül. A színészek jó választások voltak ezekhez a szerepekhez. Összességében jó kis film

 
moviewer   2017. 07. 21.

A film története és látványvilága is elég izgalmas. Igazán egyedi képregényszerű a film, ami kifejezetten jól áll neki. A jelenetek és zenék szerintem nagyon emlékezetesek voltak. Összességében az egész film egy nagyon kellemes élményt nyújtott.

 
Evcsi95   2016. 09. 26.

Jó kis keresztezése a képregénynek, a filmnek és a játéknak. Egész vicces is volta a maga nemében. Még egy kis szerelemnek is szorítottak helyet.

 
Talán elenyészőbbek lesznek azok, akik a mögöttes tartalmát próbálják lefejteni a filmről, hiszen egyrészt nem is lesz könnyű dolguk, másrészt lehet, hogy nincs is lényegi mondanivaló és egyszerűen csak egy laza és szórakoztató kikapcsolódás. Annak viszont tökéletes. több»

A film összbevétele 132 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film elején több előreutalás van a hét exre. Például a hóban az útkereszteződés vagy a cetli a hűtőn.

(moviewer)
 

A film hatalmasat bukott a kasszáknál, ugyanis a fiatal célközönség inkább letöltötte a filmet.

(moviewer)
 

Ez a film volt Ellen Wong mozifilmes debütálása.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.