Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Scott Pilgrim a világ ellen (2010)

Scott Pilgrim vs. the World
Filmadatlap
 
30
Szereplők
16
Vélemények
55
Képek
1
Videók

Galéria (55)

Videók (1)

 
elekm90   2020. 05. 10.

legújabb vélemény

0

Remek, rendkívül szórakoztató és egyedi képi világú film Edgar Wright-tól. Akárcsak a többi filmje, ez is elképesztően jó stílusban van elkészítve, a rendezőtől megszokott humor itt is jelen van, a zenék pedig kiválóak. Akinek nem jön be ez a videójá... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 08. 25.

0

Nekem nagyon tetszett a film. Alapból szeretem az olyanokat, amelyekben egy valós, vagy fiktív zenekar szerves része a történetnek, de itt nemcsak a zene volt az, ami lenyűgözött, hanem a képi megoldások is, illetve az időnként abszurditásba hajló je... több»

 
Deku   2017. 10. 22.

0

Hát ez maga volt a csalódás ennél jobban nem is lehetett volna megfogalmazni. Még egyszer ilyet nem nagyon akarnék látni, tökre lehangoló volt, hogy ilyen minőségű filmet is képesek kiadni valakik a kezük közül.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 16.

0

Nem olvastam a képregényt szóval ettől szét tudom választani. A film remek volt, vicces, egyedi humora és képi világa van, amitől nem lett unalmas végül. A színészek jó választások voltak ezekhez a szerepekhez. Összességében jó kis film

 
moviewer   2017. 07. 21.

0

A film története és látványvilága is elég izgalmas. Igazán egyedi képregényszerű a film, ami kifejezetten jól áll neki. A jelenetek és zenék szerintem nagyon emlékezetesek voltak. Összességében az egész film egy nagyon kellemes élményt nyújtott.

 
Evcsi95   2016. 09. 26.

0

Jó kis keresztezése a képregénynek, a filmnek és a játéknak. Egész vicces is volta a maga nemében. Még egy kis szerelemnek is szorítottak helyet.

 
hejnekem   2015. 05. 09.

0

Videójáték rajongóknak kötelező. Nagyon vicces, nagyon egyedi stílusú film, sok szép pillanattal, és kitűnő zenével. A stílusa hasonló talán a Kick-Ass-hez, ha valaki azt szerette, akkor ezt is ajánlott megnéznie.

A film összbevétele 132 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film elején több előreutalás van a hét exre. Például a hóban az útkereszteződés vagy a cetli a hűtőn.

(moviewer)
 

A film hatalmasat bukott a kasszáknál, ugyanis a fiatal célközönség inkább letöltötte a filmet.

(moviewer)
 

Ez a film volt Ellen Wong mozifilmes debütálása.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmben Scott Pilgrim négy évvel idősebb a húgánál, Stacynél (előbbi 22, utóbbi 18 éves). A valóságban viszont a Stacyt alakító Anna Kendrick az idősebb, majdnem három évvel korábban született, mint Michael Cera.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A basszusgitár, amelyen Scott játszik a filmben, egy Rickenbacker 4003-as.

(ArpiHajdu és Réci)