Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Walter Mitty titkos élete (2013)

The Secret Life of Walter Mitty
Filmadatlap
 
30
Szereplők
43
Vélemények
24
Képek
1
Videók

Galéria (24)

Videók (1)

 
Képkockák   2022. 04. 11.

legújabb vélemény

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nem sokkal a megjelenés után már többen említették nekem a filmet, de majd 8 évvel később néztem csak meg. Ennek egyik legnagyobb oka az, hogy Ben Stiller leginkább a B kategóriás vígjátékokkal lett ismert, ráadásul sokszor azokban sem volt túl jó. ... több»

 
indingo   2017. 04. 18.

1

A küzdésről szól a film számmora, és hogy merjünk nagyot álmodni és kilépni a hétköznapokból és bátornak lenni. Gyönyörű tájakra repíti a film a nézőt, imádtam.

 
Thibo84   2019. 05. 29.

1

Véleményem szerint Ben Stiller legjobb alakítását nyújtotta ebben a rendkívüli kalandfilmben, ahol a nézőt káprázatos tájakra kalauzolja el, és közben még tanulságos is. Elképesztő jellemfejlődésen ment keresztül azzal, hogy kimozdult a már megszokot... több»

 
Dorkateo   2016. 10. 14.

1

Imádom, amikor egy jó színész ügyefogyott fickóból szuperhőssé válik és tényleg el is hiszem neki. Shirley McLaine mindig üdítően hat rám az energiájával. A zenéje is a kedvenceim közé került. Nekem jobban tetszik, mint az 1947-es eredetije, talán me... több»

 
Szilonka   2017. 07. 11.

1

Számomra egy igazi érzelem bonbon a film. Nem tudom miért, mert annyira nem különleges a sztori még is van benne valami ami megfogott. A gyönyörű tájak vagy az elveszett kép körüli mizéria.magam sem tudom.

 
HercegPeter   2016. 12. 04.

0

Érdekes, elgondolkodtató film. A helyszínek jól vannak kiválasztva és a történet is tetszik. Sosem tudhatjuk, mit tartogat számunkra az élet. Bármelyik nap lehet életünk következő szakaszának a kezdete. Itt is erről van szó. Jól áll a szerep Stillernek.

 
kabel   2015. 10. 11.

1

Érdekes előzetes követően volt egy érdekes felvezetés egy érdekes karakterrel, ahogy egy érdekes dolog történik vele. Azonban itt minden érdekességnek vége, mert olyan klisétömeg és közhelybombákkal árasztják el a filmet, hogy az elveszti minden ered... több»

A film összbevétele 188 133 322 dollár volt (imdb.com).

 

Az izlandi szállodatulajdonos, aki végül a vulkán kitörése közben megmenti Waltert, egy orosz gyártmányú Lada Nivat vezet.

(Thibo84)
 

Amikor Walter a Himalájára indul, a hátizsákból előhúzott póló a legendás manchesteri (Egyesült Királyság) punk együttesé, a Buzzcocksé. Ez talán utalás Walter apjának punkeszményeire, aki tizenéves gördeszkás korában adta neki a mohawk frizurát.

(Thibo84)
 

Amikor Walter anyja (Shirley MacLaine) megmutatja az újságkivágásokat Walter fiatalságából, a cikk szerzője Sarah Davidson. Sarah Rae Davidson a film művészeti osztályán dolgozott.

(Thibo84)
 

Will Ferrellt is figyelembe vették Walter Mitty szerepére.

(Thibo84)
 

Patton Oswalt azt állítja, hogy ő volt az egyik forgatókönyvíró a „fejlesztési pokol” éveiben.

(Thibo84)