Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
78

Walter Mitty titkos élete (2013)

The Secret Life of Walter Mitty
Filmadatlap
 
31
Szereplők
41
Vélemények
24
Képek
Videók
 
Thibo84   2019. 05. 29.

legújabb vélemény

Véleményem szerint Ben Stiller legjobb alakítását nyújtotta ebben a rendkívüli kalandfilmben, ahol a nézőt káprázatos tájakra kalauzolja el, és közben még tanulságos is. Elképesztő jellemfejlődésen ment keresztül azzal, hogy kimozdult a már megszokott komfort zónájából. Van benne egy kis akció, de csal minimális és könnyed, jó pofa a humora. Én bátran merem ajánlani ezt a filmet, még azoknak is, akik nem kedvelik Ben Stillert.

 
indingo   2017. 04. 18.

A küzdésről szól a film számmora, és hogy merjünk nagyot álmodni és kilépni a hétköznapokból és bátornak lenni. Gyönyörű tájakra repíti a film a nézőt, imádtam.


 
HercegPeter   2016. 12. 04.

Érdekes, elgondolkodtató film. A helyszínek jól vannak kiválasztva és a történet is tetszik. Sosem tudhatjuk, mit tartogat számunkra az élet. Bármelyik nap lehet életünk következő szakaszának a kezdete. Itt is erről van szó. Jól áll a szerep Stillernek.

 
Berto49   2018. 04. 13.

Szegény Danny Kaye hogy foroghatott a sírjában, hogy a minden tehetség nélküli Stiller próbálkozott a figurájának a megjelenítésével! Nem elég, hogy lépten-nyomon feltűnik a mozivásznon Mr. Stiller, még a rendezést is a kezébe veszi. Valaki már közölhetné vele, hogy váltson pályát, mert a színészkedéshez abszolút nem ért. Vajon milyen befolyásos rokonai, ismerősei lehetnek, hogy ilyen gyakran kerül a kamerák elé? Személy szerint én azonnali hatállyal eltiltanám a pályától. Sajnos nincs befolyásom, pedig de szívesen megtenném!

 
Szilonka   2017. 07. 11.

Számomra egy igazi érzelem bonbon a film. Nem tudom miért, mert annyira nem különleges a sztori még is van benne valami ami megfogott. A gyönyörű tájak vagy az elveszett kép körüli mizéria.magam sem tudom.

A film összbevétele 188 133 322 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben a pilóta azzal poénkodik, hogy Grönlandon 8 ember él és Walter pont 8 emberrel találkozik Grönlandon.

(mamiéstöti2)
 

A történet 2. filmes feldolgozása.

(Bogi87)
 

Kálloy Molnár Péter kölcsönözte magyar hangját Ben Stiller-nek.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.