Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Walter Mitty titkos élete (2013)

The Secret Life of Walter Mitty
Filmadatlap
 
30
Szereplők
41
Vélemények
24
Képek
1
Videók

Galéria (24)

Videók (1)

 
Thibo84   2019. 05. 29.

legújabb vélemény

0

Véleményem szerint Ben Stiller legjobb alakítását nyújtotta ebben a rendkívüli kalandfilmben, ahol a nézőt káprázatos tájakra kalauzolja el, és közben még tanulságos is. Elképesztő jellemfejlődésen ment keresztül azzal, hogy kimozdult a már megszokot... több»

 
indingo   2017. 04. 18.

0

A küzdésről szól a film számmora, és hogy merjünk nagyot álmodni és kilépni a hétköznapokból és bátornak lenni. Gyönyörű tájakra repíti a film a nézőt, imádtam.

 
HercegPeter   2016. 12. 04.

0

Érdekes, elgondolkodtató film. A helyszínek jól vannak kiválasztva és a történet is tetszik. Sosem tudhatjuk, mit tartogat számunkra az élet. Bármelyik nap lehet életünk következő szakaszának a kezdete. Itt is erről van szó. Jól áll a szerep Stillernek.

 
Berto49   2018. 04. 13.

0

Szegény Danny Kaye hogy foroghatott a sírjában, hogy a minden tehetség nélküli Stiller próbálkozott a figurájának a megjelenítésével! Nem elég, hogy lépten-nyomon feltűnik a mozivásznon Mr. Stiller, még a rendezést is a kezébe veszi. Valaki már közöl... több»

 
Szilonka   2017. 07. 11.

0

Számomra egy igazi érzelem bonbon a film. Nem tudom miért, mert annyira nem különleges a sztori még is van benne valami ami megfogott. A gyönyörű tájak vagy az elveszett kép körüli mizéria.magam sem tudom.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 20.

0

Érdekes film volt, de főleg csak a zene és a forgatási helyszínek, a lélegzetelállító látvány miatt. A történet elég harmatgyenge volt, pedig emlékszem, úgy reklámozták, hogy az új Forrest Gump. Hát ez a film mondanivalóban azért nem igen nőtt fel hozzá sajnos. Egyszer meg lehetett nézni.

 
Bazzzsi   2017. 10. 21.

0

Hihetetlen, hogy ennek a filmek is az alapgondolatát egy régi filmből lopták. Amúgy imádom a történetét, picit mindenki szokott álmodozni és a tájak is szemkápráztatóak.

A film összbevétele 188 133 322 dollár volt (imdb.com).

 

Az izlandi szállodatulajdonos, aki végül a vulkán kitörése közben megmenti Waltert, egy orosz gyártmányú Lada Nivat vezet.

(Thibo84)
 

Amikor Walter a Himalájára indul, a hátizsákból előhúzott póló a legendás manchesteri (Egyesült Királyság) punk együttesé, a Buzzcocksé. Ez talán utalás Walter apjának punkeszményeire, aki tizenéves gördeszkás korában adta neki a mohawk frizurát.

(Thibo84)
 

Amikor Walter anyja (Shirley MacLaine) megmutatja az újságkivágásokat Walter fiatalságából, a cikk szerzője Sarah Davidson. Sarah Rae Davidson a film művészeti osztályán dolgozott.

(Thibo84)
 

Will Ferrellt is figyelembe vették Walter Mitty szerepére.

(Thibo84)
 

Patton Oswalt azt állítja, hogy ő volt az egyik forgatókönyvíró a „fejlesztési pokol” éveiben.

(Thibo84)