Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79

Walter Mitty titkos élete (2013)

The Secret Life of Walter Mitty
Filmadatlap
 
31
Szereplők
41
Vélemények
24
Képek
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Thibo84   2019. 05. 29.

legújabb vélemény

Véleményem szerint Ben Stiller legjobb alakítását nyújtotta ebben a rendkívüli kalandfilmben, ahol a nézőt káprázatos tájakra kalauzolja el, és közben még tanulságos is. Elképesztő jellemfejlődésen ment keresztül azzal, hogy kimozdult a már megszokott komfort zónájából. Van benne egy kis akció, de csal minimális és könnyed, jó pofa a humora. Én bátran merem ajánlani ezt a filmet, még azoknak is, akik nem kedvelik Ben Stillert.

 
indingo   2017. 04. 18.

A küzdésről szól a film számmora, és hogy merjünk nagyot álmodni és kilépni a hétköznapokból és bátornak lenni. Gyönyörű tájakra repíti a film a nézőt, imádtam.


 
HercegPeter   2016. 12. 04.

Érdekes, elgondolkodtató film. A helyszínek jól vannak kiválasztva és a történet is tetszik. Sosem tudhatjuk, mit tartogat számunkra az élet. Bármelyik nap lehet életünk következő szakaszának a kezdete. Itt is erről van szó. Jól áll a szerep Stillernek.

 
Berto49   2018. 04. 13.

Szegény Danny Kaye hogy foroghatott a sírjában, hogy a minden tehetség nélküli Stiller próbálkozott a figurájának a megjelenítésével! Nem elég, hogy lépten-nyomon feltűnik a mozivásznon Mr. Stiller, még a rendezést is a kezébe veszi. Valaki már közölhetné vele, hogy váltson pályát, mert a színészkedéshez abszolút nem ért. Vajon milyen befolyásos rokonai, ismerősei lehetnek, hogy ilyen gyakran kerül a kamerák elé? Személy szerint én azonnali hatállyal eltiltanám a pályától. Sajnos nincs befolyásom, pedig de szívesen megtenném!

 
Szilonka   2017. 07. 11.

Számomra egy igazi érzelem bonbon a film. Nem tudom miért, mert annyira nem különleges a sztori még is van benne valami ami megfogott. A gyönyörű tájak vagy az elveszett kép körüli mizéria.magam sem tudom.

A film összbevétele 188 133 322 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben a pilóta azzal poénkodik, hogy Grönlandon 8 ember él és Walter pont 8 emberrel találkozik Grönlandon.

(mamiéstöti2 )
 

A történet 2. filmes feldolgozása.

(Bogi87)
 

Kálloy Molnár Péter kölcsönözte magyar hangját Ben Stiller-nek.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.