Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
78%

Walter Mitty titkos élete (2013)

The Secret Life of Walter Mitty
Filmadatlap
 
30
Szereplők
41
Vélemények
24
Képek
1
Videók
 
Thibo84   2019. 05. 29.

legújabb vélemény

0

Véleményem szerint Ben Stiller legjobb alakítását nyújtotta ebben a rendkívüli kalandfilmben, ahol a nézőt káprázatos tájakra kalauzolja el, és közben még tanulságos is. Elképesztő jellemfejlődésen ment keresztül azzal, hogy kimozdult a már megszokot... több»

 
indingo   2017. 04. 18.

0

A küzdésről szól a film számmora, és hogy merjünk nagyot álmodni és kilépni a hétköznapokból és bátornak lenni. Gyönyörű tájakra repíti a film a nézőt, imádtam.


 
HercegPeter   2016. 12. 04.

0

Érdekes, elgondolkodtató film. A helyszínek jól vannak kiválasztva és a történet is tetszik. Sosem tudhatjuk, mit tartogat számunkra az élet. Bármelyik nap lehet életünk következő szakaszának a kezdete. Itt is erről van szó. Jól áll a szerep Stillernek.

 
Berto49   2018. 04. 13.

0

Szegény Danny Kaye hogy foroghatott a sírjában, hogy a minden tehetség nélküli Stiller próbálkozott a figurájának a megjelenítésével! Nem elég, hogy lépten-nyomon feltűnik a mozivásznon Mr. Stiller, még a rendezést is a kezébe veszi. Valaki már közöl... több»

 
Szilonka   2017. 07. 11.

0

Számomra egy igazi érzelem bonbon a film. Nem tudom miért, mert annyira nem különleges a sztori még is van benne valami ami megfogott. A gyönyörű tájak vagy az elveszett kép körüli mizéria.magam sem tudom.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

0

Ennek a filmek jót tett a remake. Tipikusan az a fajta, amit moziban széles vásznon volt érdemes megnézni. A megnézése után kicsit talán elfogadóbb lesz az ember.

 
VvV   2018. 12. 28.

0

Igazi kalandos és varázslatos utazás a világ különböző pontjain. A története is magával ragadó.

Galéria (24)

Videók (1)

A film összbevétele 188 133 322 dollár volt (imdb.com).

 

Az izlandi szállodatulajdonos, aki végül a vulkán kitörése közben megmenti Waltert, egy orosz gyártmányú Lada Nivat vezet.

(Thibo84)
 

Amikor Walter a Himalájára indul, a hátizsákból előhúzott póló a legendás manchesteri (Egyesült Királyság) punk együttesé, a Buzzcocksé. Ez talán utalás Walter apjának punkeszményeire, aki tizenéves gördeszkás korában adta neki a mohawk frizurát.

(Thibo84)
 

Amikor Walter anyja (Shirley MacLaine) megmutatja az újságkivágásokat Walter fiatalságából, a cikk szerzője Sarah Davidson. Sarah Rae Davidson a film művészeti osztályán dolgozott.

(Thibo84)
 

Will Ferrellt is figyelembe vették Walter Mitty szerepére.

(Thibo84)
 

Patton Oswalt azt állítja, hogy ő volt az egyik forgatókönyvíró a „fejlesztési pokol” éveiben.

(Thibo84)
 

Ben Stiller a főszerepője és rendezője a filmnek. A fejlesztés egyik szakaszában Stiller közeli barátja, Owen Wilson is csatlakozott a projekthez.

(Thibo84)
 

Sean O'Connell kamerája egy Nikon F3/T, a Nikon F3 (1980–2001) titán változata, amit az 1980-as években korlátozott számban gyártottak. A filmben látható, pezsgős színű változat 1982–1985 között készült. A későbbi verziók fekete színűek voltak.

(Thibo84)
 

Ifj. Samuel Goldwyn producer, akinek édesapja, Samuel Goldwyn 1947-ben készítette a Walter Mitty titkos életét, 1994-ben fogalmazta meg a remake elkészítését, Jim Carrey-t szem előtt tartva a főszerepben. Goldwyn a New Line Cinemát választotta, amelynek pozitív munkakapcsolata volt Carrey-vel. A stúdió 1995-ben vásárolta meg a jogokat, azzal a feltétellel, hogy a The Samuel Goldwyn Company részt vesz a kreatív döntésekben. Babaloo Mandel és Lowell Ganz 1997 júliusában kapta meg a forgatókönyv első vázlatát. Ron Howard ugyanabban a hónapban tárgyalásokba kezdett, hogy irányítsa, valamint fedezze a gyártási feladatokat Brian Grazerrel és az Imagine Entertainmenttel. Howard, Grazer és az Imagine Entertainment végül az Ed TV (1999) javára elhagyta a projektet, a fejlesztés abba is maradt.

(Thibo84)
 

Míg Kristin Wiig a Major Tomot énekelte az izlandi bárban, elismerte, hogy nem tud gitározni. A forgatás előtt leckéket vett, hogy hihetően mozgassa a kezét.

(Thibo84)
 

A film első előzetesének zenéje az izlandi Of Monsters and Men együttes Dirty Paws című száma volt.

(Thibo84)