Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Átkozott boszorkák (1998)

Practical Magic
Filmadatlap
 
20
Szereplők
14
Vélemények
15
Képek
3
Videók

Galéria (15)

Videók (3)

 
Dorkateo   2021. 11. 02.

legújabb vélemény

2
Átlagos

Nekem nem jött be. Jó ötlet, de a kivitelezés gyengécske. Hiába a sok jó színésznő, nem kerek, nem áll össze a történet. Mintha csak végigsorolták volna a bűbájos filmhez való összes alapanyagot. De nem történt meg a varázslat.

 
Artemisia   2018. 01. 01.

2

Hangulatos kis történet, de nekem nem egészen kerek, mintha kicsit kidolgozatlan lenne a forgatókönyv. Nem bontja ki eléggé a témát, az átok is túl hamar,egyszerűen oldódik fel. Lehetett volna egy kicsit hosszabb, részletesebb és kalandosabb, de így... több»

 
Sabnock Sanatory   2021. 01. 14.

1

Kidman itt már a csúcson, és Bullock is még nőnek néz ki. Egy olyan habos-babos, de semmilyen, színtelen-szagtalan filmecske. Igaz, aludni tökéletesen lehet rajta, csak halkítsd le!

 
rbernadett   2015. 04. 21.

0

Igazi kisvárosi kedves történet egy kis varázslattal, mágiával. Az ImDB-s pontszám inkább a kategóriájának szól nem hiszem, hogy a filmnek, mert ezt a filmet nem lehet nem szeretni. Jó a szereplőválasztás és boszorkányos a történet. Többször nézős. :)

 
dailyfilmsan   2018. 06. 15.

0

A film nem tökéletes mégis mindig újra és újra meg lehet nézni. Nagyon jól felvezetik az eredet történetét a boszik családjának és az őket sanyargató átok is az elején tisztázva van. Érthető a film és igyekszik minden ajtót becsukni maga után ha már... több»

 
hszpp   2017. 02. 02.

0

Imádtam,s máig imádom ezt a filmet. Nagyon régi,mégis jobb rendezése van mint néhány mai filmnek. Nagyon kedves kis történetet dolgoz föl,kis romantika a boszorkánysággal vegyítve.:)

 
MP170506   2017. 07. 10.

0

Imádtam ezt a filmet, mindig újra és újra megnéztem. Nagyon jó a történet, kellemes a humora. Valahogy engem megfogott. A színészek játéka is nagyon jó, kiválóan lettek összeválogatva.

A film összbevétele 68 169 816 dollár volt (imdb.com).

 

68,3 millió dolláros összbevételt produkált a film.

(LionelMessi10)
 

75 millió dollár volt a film költségvetése.

(LionelMessi10)
 

A film Alice Hoffman azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

SPOILER! Az jelenet, amikor egy fekete kutya követi Sally (Sandra Bullock) férjét a halála napján, nem véletlen. Számos kultúrában (főleg a Brit szigeteken és latin Amerikában) a fekete kutya a közelgő halál jele.

(rbernadett)
 

A jelenetben, amikor Gillian és Sally leisszák magukat a nagynénéikkel, és sértegetik egymást, a színésznők valóban berúgtak valami bűn rossz tequilától, amit Nicole Kidman vásárolt.

(rbernadett)