Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
42
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Távkapcs
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 17.

legújabb vélemény

Na ilyen,amikor szövetséget kötünk az ördöggel.Mindíg mi járunk rosszul.Hősunk,kissé együgyűen belemegy a könnyebb élet reményében,de nemsokára belátja,óriási hibát követett el.Walken zseniális,mint maga Sandler,Beckinsale-nak nem sok rivaldafény jut a filmben,de kiegészítőnek tökéletes.A sok jump cut is sokat hozzátesz a mozihoz...Hasselhoff cameo-ja pedig egyszerűen zseniális!

 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

Adam Sandler alapvetően jó vígjátékszínész, de nekem ez a film egy kicsit erőltetett, sokkal többet vártam tőle.


 
indingo   2017. 05. 03.

A jó fajta Adam Sandler filmekhez tartozó alkotás. Gondolom mindenki beleképzelte magát a helyzetbe...Sok jó poén volt a filmben, csak szeretni lehet.

 
Deku   2017. 09. 13.

Ettől a filmtől bizony én nem voltam odáig, sőt nem hogy odáig nem voltam de egyenesen nem kedveltem. Az eleje egész nézhető viszont még azt a keveset is elveszi az első fél óra után.

 
hszpp   2017. 02. 03.

Szerintem nem sokan vannak,akik még nem látták ezt a filmet. Ez is egy örök klasszikus,mindig újranézhető,mindig szórakoztató,kedves kis családi film. Van mögöttes tartalmas is,amellett hogy vicces részekkel van tarkítva. :)

 
dailyfilmsan   2019. 08. 31.

Adam Sandlerből folynak a humoros filmek, sajnos csak egy fajta embert tud eljátszani és ez a film is csak ezt a feltevést igazolja. Az idegesítő humorzsák története végül is happy end lesz de legbelül szurkol az ember hogy ne az legyen csak hogy egy kis változatosság kerüljön a megszokott sémába. Nekem nagyon középszerű ez a vígjáték még a színészek sem veszik túl komolyan magukat.

 
GedyPapa   2017. 03. 10.

Jobb az alapötlet, mint a megvalósítás. Adam Sandler a szokásához híven ismét beleesett abba a hibába, amit szokott: a humor és a poén fontosabb, mint maga a történetvezetés. Pedig oly sok mindenre ki lehetett volna még térni. Hiszen sokunkat foglalkoztató kérdés, hogy mi lenne, ha megváltoztathatnánk ezt azt, áttekerhetnénk valamin. Na hátha majd egy másik filmben.

Adam Sandler
Adam Sandler
Kate Beckinsale
Adam Sandler

A film összbevétele 237 681 299 dollár volt (imdb.com).

 

A helyiség neve, ahol Michael a távkapcsolót megkapja: Minden(teljesen)más.

(Bogi87)
 

Hazánkban Adam Sandler filmjei között ez örvendett eddig a legnagyobb sikernek.

(Bogi87)
 

Genesis Panavision kamerával forgatták le a filmet, igen magas minőségű felbontásba.

(Bogi87)
 

A Murdal-t alakító Christopher Walken nem először bújik angyali bőrbe. Az 1995-ös Angyalok háborújában Gábriel arkangyalt formálta meg.

(Bogi87)
 

Az Ágy, Fürdő és Mindenmás névre hallgató boltban szerzi meg Michael a távkapcsolót.

(Bogi87)
 

A film különböző idősíkokban játszódik: 2006-ban, 2007-ben, 2017-ben és 2023-ban.

(Bogi87)
 

A távkapcsoló a következő funkciókkal van ellátva: stop, továbbtekerés, visszatekerés, hangerőszabályozás, nyelvválasztás, színmélység-, és képarány beállítás, főmenü, kép a képben.

(Bogi87)
 

Magyarországon csak moziban, több mint 170 ezren nézték meg.

(Bogi87)
 

People's Choice Awards, USA kedvenc vígjáték kategóriáját megnyerte.

(Bogi87)
 

2007-ben legjobb smink és maszk kategóriában az Oscar-díj jelöltjei között volt.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.