Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
40
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Távkapcs
 
dailyfilmsan   2019. 08. 31.

legújabb vélemény

Adam Sandlerből folynak a humoros filmek, sajnos csak egy fajta embert tud eljátszani és ez a film is csak ezt a feltevést igazolja. Az idegesítő humorzsák története végül is happy end lesz de legbelül szurkol az ember hogy ne az legyen csak hogy egy kis változatosság kerüljön a megszokott sémába. Nekem nagyon középszerű ez a vígjáték még a színészek sem veszik túl komolyan magukat.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

Adam Sandler alapvetően jó vígjátékszínész, de nekem ez a film egy kicsit erőltetett, sokkal többet vártam tőle.


 
indingo   2017. 05. 03.

A jó fajta Adam Sandler filmekhez tartozó alkotás. Gondolom mindenki beleképzelte magát a helyzetbe...Sok jó poén volt a filmben, csak szeretni lehet.

 
Deku   2017. 09. 13.

Ettől a filmtől bizony én nem voltam odáig, sőt nem hogy odáig nem voltam de egyenesen nem kedveltem. Az eleje egész nézhető viszont még azt a keveset is elveszi az első fél óra után.

 
hszpp   2017. 02. 03.

Szerintem nem sokan vannak,akik még nem látták ezt a filmet. Ez is egy örök klasszikus,mindig újranézhető,mindig szórakoztató,kedves kis családi film. Van mögöttes tartalmas is,amellett hogy vicces részekkel van tarkítva. :)

Adam Sandler
Adam Sandler
Kate Beckinsale
Adam Sandler

A film összbevétele 237 681 299 dollár volt (imdb.com).

 

A helyiség neve, ahol Michael a távkapcsolót megkapja: Minden(teljesen)más.

(Bogi87)
 

Hazánkban Adam Sandler filmjei között ez örvendett eddig a legnagyobb sikernek.

(Bogi87)
 

Genesis Panavision kamerával forgatták le a filmet, igen magas minőségű felbontásba.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.