Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
86

Boldog idők (2019)

La Belle Époque
Filmadatlap
 
28
Szereplők
5
Vélemények
10
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
imreacs82   2020. 01. 08.

legújabb vélemény

Érdekes de kissé elvont film, ami nagyon lekötött es egyáltalán nem bántam meg hogy megnéztem, mindenkinek ajánlom aki szereti a nem tipikus Hollywood i filmeket.

 
bob.007   2019. 12. 30.

Tény, hogy nem a humora miatt tetszett a film, mert ezeket a finom szövetű poénokat annyiszor láttam és hallottam már, ráadásul jobban is használva őket. A filmet egyáltalán nem mondanám egyedinek, sőt semmi újat nem is hoz ebben a műfajban, ettől eltekintve biztosan helyet foglal majd a listámon, amelyről időnként újra meg nézek egy-egy alkotást.


 
JamesBont   2019. 12. 28.

Egész kellemes filmélményt biztosít, elgondolkodtatja a nézőt, mit tenne, ha újra megtapasztalhatna korábban az életében megtörtént eseményeket. A történet eredeti, a film hangulata kellemesen nosztalgikus, nem tudok semmit felhozni ellene.

 
gennaddifix   2019. 12. 27.

A francia filmeket általában az üresjáratok miatt szokták kárhoztatni, de ennek a filmnek kifejezetten jól állnak. Mindenképpen lazítják a történetet, ettől sokkal könnyebben emészthetővé válik, és őszintén szólva, nagyon magával is tudja ragadni az ember. Csakis ajánlani tudom a Boldog időket, még ha keserédes hangulatával némi utóízt is hagy az ember szájában.

 
juliS   2019. 12. 26.

Vígjátékra vettem jegyet, de egészen mást kaptam. Különleges hangulatú, az érzelmekre erősen ható film, amit szerintem kár kihagyni, én legalábbis ritkán hagyom el a mozitermet ekkora elégedettséggel, mint a Boldog idők után.

 
Haragudni semmiképp sem szabad a Boldog időkre, hiszen karácsony környékén igencsak megnövekszik az igény az édességekre. Merthogy a végkifejlet hozza a kötelező cukit. több»
 
Boldog idők több»
 
A néző pedig, kifelé jövet a moziból, egy valóban felejthetetlen utazás résztvevőjeként gondol majd vissza a Boldog időkre. több»

A film összbevétele 12 940 231 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 26 225 962 forintot termelt. A hazai mozik összesen 17 475 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film forgatása 2018. szeptember 25. és november 28. között zajlott Párizsban.

(hp)
 

A filmet 8 perc 22 másodperces álló ovációval fogadta a Cannes-i Filmfesztivál közönsége.

(hp)
 

A filmet a világ legnívósabb filmfesztiváljain is bemutatták, egyebek mellett Torontóban, Hamburgban, Cannes-ban és Londonban is.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.