Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
83

Egy kis Mennyország (2011)

A Little Bit of Heaven
Filmadatlap
 
15
Szereplők
10
Vélemények
15
Képek
Videók
 
Hedy0809   2017. 03. 09.

legújabb vélemény

Nagyon tetszett a szereplők játéka, Kate Hudson az egyik kedvencem. Kedves, romantikus és persze szomorú. Aranyos film. :)

 
hszpp   2017. 02. 02.

Nagyon édes kis romantikus, humorral fűszerezett dráma. Noha a téma egyáltalán nem vidám,mégis úgy érzed végig,nem baj hogy ez történik...ez így jó...:) A főszereplő srác számomra furcsa volt,nem az a tipikus szépfiú,mégis beleillett a szerepbe,s jól játszott.


 
MP170506   2016. 02. 17.

Nagyon vidám, humoros film, de mégis érzelmes és tanulságos, megindító történet! A főszereplők kiválóak, hitelesen hozzák a szerepüket és jól működik köztük a kémiai is.

 
Curacao86   2015. 06. 23.

Nagyon aranyos, életvidám élettel teli vígjáték! A két főszereplő szinte pezseg a vásznon és megtölti humorral a bő 1,5 órás játékidőt. Whoopi Goldberg, mint Isten? Naná, látni kell, tényleg jó romantikus vígjáték. :)

 
Adepto   2016. 02. 21.

Kicsit szkeptikus voltam a témája miatt és ezért egy jó darabig mellőztem ennek a filmnek a megnézését. Végül azonban úgy döntöttem, hogy adok neki egy esélyt és így utólag azt mondom, hogy jól tettem. Vannak hasonlóságok más alkotásokkal kapcsolatban, ahol szintén a rák betegsége áll a középpontban, de ettől függetlenül meg tudott könnyeztetni a végén. Nem biztos, hogy újra megnézném, de lehet, hogy csak egy jó időnek el kell telnie, hogy újra "kedvet kapjak" hozzá.

 
cinderella   2016. 11. 23.

Nagyon szeretem Kate Hudsont, remek színésznő. Nem ez a kedvencem tőle, de attól függetlenül hozza a formáját. A film nagyon szerethető, kedves és megható. Egyszerre szórakoztatja és szomorítja el az embert, egyszer mindenképpen érdemes megnézni.

 
Niki88   2015. 11. 23.

Nagyon tetszett Kate karaktere,olyan vicces,bulis,pörgős csaj volt.Nem csinált nagy ügyet a dolgokból.Jól állt neki ez a kis vigyorgós szerep.A végét már megkönnyeztem!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.