Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
85

Egy kis Mennyország (2011)

A Little Bit of Heaven
Filmadatlap
 
15
Szereplők
10
Vélemények
15
Képek
Videók
 
hszpp   2017. 02. 02.

Nagyon édes kis romantikus, humorral fűszerezett dráma. Noha a téma egyáltalán nem vidám,mégis úgy érzed végig,nem baj hogy ez történik...ez így jó...:) A főszereplő srác számomra furcsa volt,nem az a tipikus szépfiú,mégis beleillett a szerepbe,s jól játszott.

 
MP170506   2016. 02. 17.

Nagyon vidám, humoros film, de mégis érzelmes és tanulságos, megindító történet! A főszereplők kiválóak, hitelesen hozzák a szerepüket és jól működik köztük a kémiai is.


 
Curacao86   2015. 06. 23.

Nagyon aranyos, életvidám élettel teli vígjáték! A két főszereplő szinte pezseg a vásznon és megtölti humorral a bő 1,5 órás játékidőt. Whoopi Goldberg, mint Isten? Naná, látni kell, tényleg jó romantikus vígjáték. :)

 
Adepto   2016. 02. 21.

Kicsit szkeptikus voltam a témája miatt és ezért egy jó darabig mellőztem ennek a filmnek a megnézését. Vannak hasonlóságok más alkotásokkal kapcsolatban, ahol szintén a rák betegsége áll a középpontban, de ettől függetlenül meg tudott könnyeztetni a végén. Nem biztos, hogy újra megnézném, de lehet, hogy csak egy jó időnek el kell telnie, hogy újra "kedvet kapjak" hozzá.

 
Hedy0809   2017. 03. 09.

Nagyon tetszett a szereplők játéka, Kate Hudson az egyik kedvencem. Kedves, romantikus és persze szomorú. Aranyos film. :)

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.