Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Adaline varázslatos élete (2015)

The Age of Adaline
Filmadatlap
 
30
Szereplők
91
Vélemények
21
Képek
13
Videók

Galéria (21)

Harrison Ford
Blake Lively
Michiel Huisman
Michiel Huisman
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Michiel Huisman
Blake Lively
Blake Lively
Michiel Huisman
Ellen Burstyn
Anthony Ingruber
Blake Lively
Kathy Baker
Michiel Huisman
Blake Lively
Amanda Crew
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Ellen Burstyn
Harrison Ford
Kathy Baker
Amanda Crew
Blake Lively
Blake Lively
Michiel Huisman
Blake Lively

Videók (13)

 
Ildikó Bacskai   2020. 12. 19.

legújabb vélemény

0

Nekem tetszett az alapsztori is és a kivitelezés is, nem mondom, hogy egy óriási filmművészeti mérföldkő, de egy izgalmas, fordulatos, romantikus, szép film.

 
Artemisia   2017. 12. 26.

4

Szép,romantikus történet nem hétköznapi körítéssel. A háttérsztori sok kérdést felvet, de jó, hogy nincs minden belesűrítve a filmbe, csak azokat tárgyalja,amik közvetlenül érintik Adeline életét, így a történet nem szorul háttérbe a tekervényes magy... több»

 
indingo   2016. 02. 16.

0

Az aládumálós rész néhol okoskodásnak tűnt, picit fárasztó volt! Az elképzelés, alapsztori még jó is lehetett volna….sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle! Néhol nevetséges és szirupos, a történet kiszámítható! Egyszer persze meg lehet nézni, de nekem nem az a „még egyszer meg akarom nézni típus”!

 
Varga_Júlia   2020. 07. 29.

0

Sajnos túl sok időm volt arra, hogy kitaláljam fejben, miről szólhat ez a film, mert ekkorát csalódni riktán szoktam. Kicsit unalmas és nagyon lapos történetet sikerült kihozni egy amúgy jónak ígérkező alaptörténetből, ráadásul olyan kurtán-furcsán c... több»

 
dailyfilmsan   2018. 07. 29.

0

Nem volt rossz ez a Darioo Naharis-os romi film, viszont 1 nagy probléma van vele. KOPINCS. A mindörökké sorozat ugyan ezt az öröklétes dolgot feszegeti és a miértjét a halhatatlanságnak nem ennyire bődületes hülyeséggel magyarázza. Nem mellesleg 1 é... több»

 
Szilonka   2016. 04. 10.

0

Picit többet vártam a filmtől, néhol kicsit nevetségessé vált. A történet jó lenne, de ahogy Adaline "halhatatlanná" válik nem nem jól kidolgozott és voltak benne szirupos részek is. Kár érte.

 
MP170506   2018. 01. 13.

0

Nagyon jó kis film. Megindító, szép romantikus film. Nem egy cselekmény dús történet, mégis végig leköti a néző figyelmét. A színészek alakítása is nagyon jó.

A film összbevétele 65 663 276 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 61 168 657 forintot termelt.

 

Adeline 107 éves azokban a részekben, amelyek napjainkban játszódnak.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Oregon államban a valóságban nincsen Ashton nevű város.

(ArpiHajdu és Réci)
 

2010 és 2013 között a filmnek számos rendezőjelöltje volt. Andy Tennant, Gabriele Muccino, Isabel Coixet. A stúdió azonban végül Lee Toland Krieger mellett döntött, amelyet 2013. október 16-án jelentett be.

(ArpiHajdu és Réci)
 

forgatókönyvíró már 2003-ben megírta a történet első verzióját, miután megihlette őt az Amélie csodálatos élete című film, azonban csak 2009-ben vette újra elő a scriptet.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ez a második film, a Z világháború után, amelyben Michiel Huisman karakterét Ellisnek hívják.

(ArpiHajdu és Réci)
 
Mit tennél, ha nem öregednél többet? Valószínűleg sokkal értelmesebb életet élnél, mint Adaline, akinek csak a menekülésre futja. Ennek ellenére is megszeretjük az Adaline varázslatos élete örök ifjú hölgyét – de valószínűleg csak azért, mert a szuperbájos Blake Lively alakítja. több»
 
Az Adaline varázslatos élete trailere alapján mozgalmasnak, izgalmasnak és romantikusnak tűnt. Ám azok, akik kalandos utazást várnak a huszadik századi történelem útvesztőjében, igen csalódottak lesznek. több»
 
Az örök fiatalság problémáival is foglalkozhatna a film, ha akarna, de nem akar, inkább végtelenül romantikusra veszi a figurát. több»