Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
89
Vélemények
21
Képek
13
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
petraszab   2019. 04. 28.

legújabb vélemény

Jól indult a film, de valahogy hamar átment egy szenvedésbe az egész.

 
indingo   2016. 02. 16.

Az aládumálós rész néhol okoskodásnak tűnt, picit fárasztó volt! Az elképzelés, alapsztori még jó is lehetett volna….sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle! Néhol nevetséges és szirupos, a történet kiszámítható! Egyszer persze meg lehet nézni, de nekem nem az a „még egyszer meg akarom nézni típus”!


 
dailyfilmsan   2018. 07. 29.

Nem volt rossz ez a Darioo Naharis-os romi film, viszont 1 nagy probléma van vele. KOPINCS. A mindörökké sorozat ugyan ezt az öröklétes dolgot feszegeti és a miértjét a halhatatlanságnak nem ennyire bődületes hülyeséggel magyarázza. Nem mellesleg 1 évvel hamarabb is jött ki mint ez a csoda. Ennek ellenére a film nem lett rossz egy romantikus estéhez megfelelő. Ami szemet szúrt és nagyon tetszett hogy hihetetlen jól megcsinálták a Chastingot. A szereplők ( rokonok) nagyon hasonlítottak ugyan az a homlokcsont arcszerkezet hasonló testfelépítés. Ami még tetszett az a vágás. Nem mindenhol sikerült jól de vannak részek ahol viszont kiemelkedően jól megcsinálták. A koppintás miatt csak 3 csillag de a kivitelezés és Dário Naharis mentett ennek a filmnek egy + csillagot, ennek okán a jó minősítés.

 
MP170506   2018. 01. 13.

Nagyon jó kis film. Megindító, szép romantikus film. Nem egy cselekmény dús történet, mégis végig leköti a néző figyelmét. A színészek alakítása is nagyon jó.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 11.

Nagyon tetszett, szép film volt. Kicsit sok volt a narráció, de ettől függetlenül is élvezhető maradt. Érdekes a film alapötlete, elgondolkodtatja a nézőt. Kicsit Benjamin Button-os nekem, csajosabb verzióban, de egy remek romantikus film.

Harrison Ford
Blake Lively
Michiel Huisman
Michiel Huisman
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Michiel Huisman
Blake Lively
Blake Lively
Michiel Huisman
Ellen Burstyn
Anthony Ingruber
Blake Lively
Kathy Baker
Michiel Huisman
Blake Lively
Amanda Crew
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Ellen Burstyn
Harrison Ford
Kathy Baker
Amanda Crew
Blake Lively
Blake Lively
Michiel Huisman
Blake Lively
 
Mit tennél, ha nem öregednél többet? Valószínűleg sokkal értelmesebb életet élnél, mint Adaline, akinek csak a menekülésre futja. Ennek ellenére is megszeretjük az Adaline varázslatos élete örök ifjú hölgyét – de valószínűleg csak azért, mert a szuperbájos Blake Lively alakítja. több»
 
Elég ínséges időszakban kerül magyar forgalmazásba az Adaline varázslatos élete, ugyanis ilyen csendes és eseménytelen hónap ritkán akad a mozivilágban, mint ez az áprilisi. Talán az sem véletlen, hogy a címfordítók egy, az Amelie kultuszt erősítendő magyar címmel rukkoltak elő, hiszen az átlag mozinéző számára nem túl ismerősen csengő nevek tűnnek fel a stáblistán. Túlzás lenne a részemről, ha kikiáltanám az év filmjének az Adaline-t, de őszintén remélem, hogy jól fog teljesíteni a kasszáknál, ugyanis minden hibája ellenére elmondható róla, hogy egy szerethető, színvonalas alkotás lett. több»
 
Az Adaline varázslatos élete trailere alapján mozgalmasnak, izgalmasnak és romantikusnak tűnt. Ám azok, akik kalandos utazást várnak a huszadik századi történelem útvesztőjében, igen csalódottak lesznek. több»

A film összbevétele 65 663 276 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 61 168 657 forintot termelt.

 

Adeline 107 éves azokban a részekben, amelyek napjainkban játszódnak.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Oregon államban a valóságban nincsen Ashton nevű város.

(ArpiHajdu és Réci )
 

2010 és 2013 között a filmnek számos rendezőjelöltje volt. Andy Tennant, Gabriele Muccino, Isabel Coixet. A stúdió azonban végül Lee Toland Krieger mellett döntött, amelyet 2013. október 16-án jelentett be.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.