Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
91
Vélemények
21
Képek
13
Videók
 
Varga_Júlia   2020. 07. 29.

legújabb vélemény

Sajnos túl sok időm volt arra, hogy kitaláljam fejben, miről szólhat ez a film, mert ekkorát csalódni riktán szoktam. Kicsit unalmas és nagyon lapos történetet sikerült kihozni egy amúgy jónak ígérkező alaptörténetből, ráadásul olyan kurtán-furcsán c... több»

 
Artemisia   2017. 12. 26.

Szép,romantikus történet nem hétköznapi körítéssel. A háttérsztori sok kérdést felvet, de jó, hogy nincs minden belesűrítve a filmbe, csak azokat tárgyalja,amik közvetlenül érintik Adeline életét, így a történet nem szorul háttérbe a tekervényes magy... több»


 
indingo   2016. 02. 16.

Az aládumálós rész néhol okoskodásnak tűnt, picit fárasztó volt! Az elképzelés, alapsztori még jó is lehetett volna….sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle! Néhol nevetséges és szirupos, a történet kiszámítható! Egyszer persze meg lehet nézni, de nekem nem az a „még egyszer meg akarom nézni típus”!

 
dailyfilmsan   2018. 07. 29.

Nem volt rossz ez a Darioo Naharis-os romi film, viszont 1 nagy probléma van vele. KOPINCS. A mindörökké sorozat ugyan ezt az öröklétes dolgot feszegeti és a miértjét a halhatatlanságnak nem ennyire bődületes hülyeséggel magyarázza. Nem mellesleg 1 é... több»

 
MP170506   2018. 01. 13.

Nagyon jó kis film. Megindító, szép romantikus film. Nem egy cselekmény dús történet, mégis végig leköti a néző figyelmét. A színészek alakítása is nagyon jó.

 
Szilonka   2016. 04. 10.

Picit többet vártam a filmtől, néhol kicsit nevetségessé vált. A történet jó lenne, de ahogy Adaline "halhatatlanná" válik nem nem jól kidolgozott és voltak benne szirupos részek is. Kár érte.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 11.

Nagyon tetszett, szép film volt. Kicsit sok volt a narráció, de ettől függetlenül is élvezhető maradt. Érdekes a film alapötlete, elgondolkodtatja a nézőt. Kicsit Benjamin Button-os nekem, csajosabb verzióban, de egy remek romantikus film.

Harrison Ford
Blake Lively
Michiel Huisman
Michiel Huisman
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Michiel Huisman
Blake Lively
Blake Lively
Michiel Huisman
Ellen Burstyn
Anthony Ingruber
Blake Lively
Kathy Baker
Michiel Huisman
Blake Lively
Amanda Crew
Blake Lively
Blake Lively
Blake Lively
Ellen Burstyn
Harrison Ford
Kathy Baker
Amanda Crew
Blake Lively
Blake Lively
Michiel Huisman
Blake Lively

A film összbevétele 65 663 276 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 61 168 657 forintot termelt.

 

Adeline 107 éves azokban a részekben, amelyek napjainkban játszódnak.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Oregon államban a valóságban nincsen Ashton nevű város.

(ArpiHajdu és Réci)
 

2010 és 2013 között a filmnek számos rendezőjelöltje volt. Andy Tennant, Gabriele Muccino, Isabel Coixet. A stúdió azonban végül Lee Toland Krieger mellett döntött, amelyet 2013. október 16-án jelentett be.

(ArpiHajdu és Réci)
 

forgatókönyvíró már 2003-ben megírta a történet első verzióját, miután megihlette őt az Amélie csodálatos élete című film, azonban csak 2009-ben vette újra elő a scriptet.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ez a második film, a Z világháború után, amelyben Michiel Huisman karakterét Ellisnek hívják.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Natalie Portman-nek felajánlották a főszerepet, de visszautasította. Ezután Katherine Heigl-nek szánták a szerepet, de ő is visszalépett azzal az indokkal, hogy több időt szeretne tölteni a családjával.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Anthony Ingruber azért kapta meg a fiatal William szerepét, mert nagyon hasonlított a fiatal Harrison Ford-ra.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Michiel Huisman először játszik főszerepet egy amerikai filmben.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Harrison Ford minden idők egyik leggazdagabb színésze, filmjei kb. 6 milliárd dollárt hoztak.

(Bizsu82)
 

Harrison Ford minden idők top 10 filmje közül 4-ben is szerepel.

(Bizsu82)
 
Mit tennél, ha nem öregednél többet? Valószínűleg sokkal értelmesebb életet élnél, mint Adaline, akinek csak a menekülésre futja. Ennek ellenére is megszeretjük az Adaline varázslatos élete örök ifjú hölgyét – de valószínűleg csak azért, mert a szuperbájos Blake Lively alakítja. több»
 
Elég ínséges időszakban kerül magyar forgalmazásba az Adaline varázslatos élete, ugyanis ilyen csendes és eseménytelen hónap ritkán akad a mozivilágban, mint ez az áprilisi. Talán az sem véletlen, hogy a címfordítók egy, az Amelie kultuszt erősítendő magyar címmel rukkoltak elő, hiszen az átlag mozinéző számára nem túl ismerősen csengő nevek tűnnek fel a stáblistán. Túlzás lenne a részemről, ha kikiáltanám az év filmjének az Adaline-t, de őszintén remélem, hogy jól fog teljesíteni a kasszáknál, ugyanis minden hibája ellenére elmondható róla, hogy egy szerethető, színvonalas alkotás lett. több»
 
Az Adaline varázslatos élete trailere alapján mozgalmasnak, izgalmasnak és romantikusnak tűnt. Ám azok, akik kalandos utazást várnak a huszadik századi történelem útvesztőjében, igen csalódottak lesznek. több»