Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
71
Filmadatlap
 
26
Szereplők
102
Vélemények
43
Képek
1
Videók
Alkonyat
 
Puncs   2019. 04. 06.

Szerintem az Alkonyat filmek közül ez az egyetlen, ami egész jól sikerült. Ezután folyamatosan csökkent a filmadaptációk színvonala. Aki bírja a vámpíros filmeket, annak egészen biztosan tetszeni fog. A film leginkább a tizenéveseket célozza meg, úgyhogy mély mondanivalót és hatalmas színészi alakításokat nem kell tőle várni. Nekem a zenéje az, ami igazán bejött.

 
indingo   2017. 05. 02.

Amikor először láttam még tetszett is, ma már tuti letagadom. Elindította a vámpíros hullámot, ami azóta is megállíthatatlan. A színészek legalább jót kaszáltak vele.


 
Deku   2017. 10. 22.

Ez volt az a film ami elérte nálam, hogy érdemes volt belevágni. Remek alkotás igazán érdemes megnézni. Nagyon kellemes hatást ért el a végére ez a film. Szerintem nagyon megérte megnézni ezt a filmet.

 
Orosz István   2017. 07. 29.

Én elaludtam rajta, nem igazán fogott meg. Csak a nyálaskodás ment benne, értelemes történet, vagy cselekmény nem bontakozott ki. Nagyon gyenge, sőt borzalmas lett.

 
GedyPapa   2017. 03. 07.

Ez még vállalható volt, hogyha a saját kategóriájában nézzük. Megvolt a felvezetése egy hosszabb terjedelmesebb filmsorozatnak: szereplők bemutatása, alapproblematika, szerelmi szál és a végén egy gyengére sikerült, de mégis "tinikompatibilis" párharc. A sorozat legjobb darabja volt, de sajnos folytatták..

A film összbevétele 392 616 625 dollár volt (imdb.com).

 

A vámpírok háza valójában egy üzletemberé volt.

(HETEDIK )
 

Pattinson valóban zongorázott a filmben.

(HETEDIK )
 

Stewart ülepét ki kellett bélelni szivaccsal a fenékre ülős jelenetnél.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.