81% 332 szavazat
Charlie St. Cloud halála és élete

Charlie St. Cloud halála és élete

Charlie St. Cloud
Filmadatlap
11
Vélemények (11)
19
Szereplők (19)
12
Képek (12)
3
Videók (3)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
KCintia  

FILMINFÓ

Charlie St. Cloud rutinos tengerész, anyja, Claire és öccse, Sam istenítik őt, ráadásul ösztöndíjat nyert, amelynek révén kitörhet álmos szülővárosából. Ám a fényes jövő egy csapásra szertefoszlik, amikor egy tragédiával elszállnak a fiú álmai. Miután gimnáziumi osztálytársa, Tess váratlanul hazatér, Charlie kemény döntésre kényszerül: tartja-e négy évvel korábban tett ígéretét, vagy pedig tovább lép az új szerelem felé. Miközben megleli magában a bátorságot, hogy örökre szakítson múltjával, rájön, hogy amit leginkább meg kell mentenie, az a saját lelke.

Rendező: Burr Steers
Író: Ben Sherwood
Forgatókönyvíró: Craig Pearce, Lewis Colick
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier (HU): 2010.09.02.
 
2022.01.20 KCintia

legújabb vélemény

Szép!

Ez a film az egyik legszebb és legérdekesebb film, amit valaha láttam! A -1 csillag csak azért van, mert néha voltak üresjáratok benne. Maga a sztori érdekfeszítő volt, és drámai, de ugyanakkor mégis szép. Imádtam, ahogy meg van jelenítve a földi élet és a túlvilág, illetve a két világ közti élet is. Néhány rész még el is érzékenyített. Le a kalappal Zac előtt! Bánom, hogy csak most láthattam ezt a filmet, de nem utoljára!

1
 
2017.05.03 indingo

Kicsit féltem a filmtől, de meglepően tetszett. Kicsit megrázó a történet és sok-sok érzelem van benne. Egyszer mindenképp érdemes megnézni.

0
 
2017.12.10 Deku

A végéig fenn tartja az elvárható izgalmi faktort és emiatt lesz annyira kiváló. Szinte berántja a nézőt a film világába és végig repíti az egész történeten és szórakoztatja azt. Igazán nagy kedvencem.

0
 
2017.11.04 Bazzzsi

Egy haláleset mindig nagyon megrázó egy családban és ebben a filmben ez a dráma nagyon kijött. A szenvedés és az útkeresés, a fájdalom leküzdése ízlésesen volt ábrázolva.

0
 
2017.12.19 Greeta

Zac Efronnak sokkal jobban állnak a drámai szerepek, még ha a vígjátékokat is részesíti előnyben. Egy testvér elveszítése borzasztó és feldogozható dolog. Ez a kínzó fájdalom átjött a filmből.

0

A film összbevétele 48 190 704 dollár volt (imdb.com).

#1