Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
71%

Csodás álmok jönnek (1998)

What Dreams May Come
Filmadatlap
 
27
Szereplők
8
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
Minka   2017. 10. 19.

legújabb vélemény

0

Annak fényében, hogy Robin Williams öngyilkos lett, kicsit máshogy jött le a film mondanivalója. :( De a jelképek nagyon jók benne és összességében lehet min gondolkodni a végén...

 
hsanya182   2015. 06. 16.

1

Egy nagyon festői módon ábrázolt művészfilmet láthatunk, ahol a KÉPZELET a halál után sem hagyja hogy búsuljunk. Egy tanulságos, és mégis "happy end"-del végződő drámai alkotás két pár megismerkedésétől, majd gyerekeik elvesztésétől egész a halálig. ... több»


 
Dorkateo   2016. 08. 01.

0

Nagyon belebonyolódott a történet a mindenáron pokol és menny felosztásba, ettől számomra unalmas és húzott-nyúzott lett.

 
jake_green   2017. 08. 11.

0

Hatalmas kedvencem!!! Annyira alap, mindenkinek univerzális élményt nyújt : vallástól függetlenül, az élet örök kérdését feszegeti - mi történik a halál után egy művészfilmbe burkolva!

 
Faarkaas   2015. 10. 29.

0

Szép szívszorító és érzelmekre ható film némi misztikummal. R.W.-nek nagyon jol all ez a szerep. Megindító és lélekbe hato drama aminek uzenete is van.

 
Dotty90   2015. 01. 29.

0

Szép történet, melyet a színes helyszínek és Robin Williams csodás játéka tesz felejthetetlenné. Elgondolkodtató és nem csak egyszer nézhető.

 
jazzy   2015. 12. 13.

0

Szerintem nagyon alulértékelték ezt a filmet annak idején. Pedig egy igazán élénk, rendkívül látványos, és egyszersmind megindító alkotás, amelyben Robin Williams élete egyik legjobb alakítását nyújtja. A történet erős, gyönyörű és megindító, amin nevetni és sírni egyaránt lehet.

Galéria (12)

Videók (1)

A film összbevétele 71 485 043 dollár volt (imdb.com).

 

A film Richard Matheson azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

A pokolban játszódó jeleneteket az Alameda Naval légi támaszponton forgatták.

(ps)
 

A menyországban ott röpköd Péter Pán és Mary Poppins is.

(ps)
 

A film eredetije az Universal Studios 2008-as tűzvészében megsemmisült.

(ps)
 

Dawn Soler, a film zenei felelőse egy interjúban azt nyilatkozta, hogy a filmben hallható lesz Axl Rose legújabb dala, a "This I love", de végül mégsem így történt.

(ps)
 

Néhány jelenetet Fuji Velvia (RVM) típusú szallagra vettek. Ezt egyébként leginkább állóképek és dokumentumfilmek forgatásánál használják, illetve olyan mozifilmeknél, ahol speciális effekteket akarnak alkalmazni.

(ps)
 

Ennio Morricone filmzenéjét visszautasították az alkotók.

(ps)
 

Annabella Sciorra nem akart megjelenni a filmben, de Robin Williams meggyőzte őt.

(ps)