Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
82

Benjamin Button különös élete (2008)

The Curious Case of Benjamin Button
Filmadatlap
 
31
Szereplők
86
Vélemények
60
Képek
2
Videók
 
sabnock666   2019. 09. 04.

legújabb vélemény

Jó film,mert merész,és újat akar adni.Sikerült is,engem meglepett!Tudtam,hogy nem lehet Happy End a vége,de sebaj,így is különleges film élményt nyújtott!

 
Puncs   2019. 03. 15.

Nem egy rossz film, de van David Finchernek ennél sokkal jobb filmje is. Kicsit giccses és szentimentális, viszont nagyon ötletes alkotás. Az öregedést és az elmúlást mutatja be úgy, hogy a főszereplő visszafelé öregszik. Vannak benne megható jelentek és a zenéje is gyönyörű. Nekem a szereposztás is bejött, érdekes volt látni Brad Pittet öregapóként.


 
indingo   2016. 02. 18.

Abszolút bugyuta történet és ami még jobban zavart, hogy mindenkinek természetes volt, hogy igen a csávó nem öregszik, hanem fiatalodik. Pitt nélkül talán fel se kapják ennyire a filmet.

 
Deku   2017. 07. 25.

Brad Pitt itt nagyon meglepett, nem szerettem a filmjeit de ez tuti királyra sikeredett. A legtöbb elem amit használtak benne szinte kiváló szintet ütött meg és nem éreztem egy percig se az unalom szikráját sem. Nem is gondoltam az elején, hogy ennyire szuper lehet.

 
Orosz István   2017. 02. 21.

Én ezt egy közepes, filmnek titulálom. Inkább érdekes mint szórakoztató, érdekes menete van a filmek, nekem kicsit unalmas volt bár az, hogy végig tudtam nézni egyetlen egy mozgató rugója volt. A film elején keletkezett kíváncsiság, amikor egy öregen született kisbaba napvilágot lát, és hogyan éli meg az élet múlandóságát.

A film összbevétele 335 802 786 dollár volt (imdb.com).

 

A film 334 millió dollár bevételt termelt.

(LionelMessi10)
 

Taraji P. Henson a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A filmet 150M $-os költségvetésből forgatták 2006 novemberétől, 2007 májusáig.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.