Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Lenyűgöző teremtmények (2013)

Beautiful Creatures
Filmadatlap
 
17
Szereplők
21
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Videók (1)

 
Rea387147   2021. 04. 04.

legújabb vélemény

0

Igaz, hogy lassan indul el a film, de aztán jó kis szerelmes sztori lesz belőle. Az egész filmet imádtam és imádom a mai napig, az elejétől a végéig. A végén az a lezáró jelenet nagyon jó lett. A film magáért beszél, és persze megérdemelne egy folytatást. Ez az egyik kedvenc filmem a sok közül. (✿◠‿◠)

 
indingo   2017. 05. 02.

0

Olyan se füle se farka sztori. Rengeteg elvarratlan szállal, gondolom több részt terveztek, de nem lepődtem meg, hogy csak ez az egy készült.

 
Deku   2017. 09. 24.

0

Totális bukás lett ez a film, ennél jobban nem tudom leírni amit gondolok. Kellett volna bele valami extra ami nem volt és a színészi teljesítmény is nagyon alul teljesített. Nem ajánlom.

 
dailyfilmsan   2020. 04. 20.

0

A lenyűgöző teremtmények engem annyira nem nyűgöztek le. Egy lesarkított, boszis szerelmi történet, aminek ahogyan eleje sem, úgy vége sem volt. A látványvilágnak viszont egy pacsi. Az szép volt. Látszik, hogy tini közönségnek készült, így nekem annyira nem volt varázslatos, mint inkább elcsépelt és tucatfilm.

 
Lonka   2017. 07. 26.

0

Nem volt kerek a film. Fellebbentettek ezt-azt és után nem vitték végig a dolgot. Kicsit hatásvadász volt az egész történet, amelyben a szereplők sem voltak túl szimpatikusak.

 
Greeta   2017. 12. 18.

0

A legnagyobb problémám a filmmel, hogy alig történik benne valami. A srácnak is látomásai vannak a lányról, de hogy miért, mi a kapcsolat közöttük ki sem derült.

 
vivikejencikelara   2017. 05. 30.

0

Sok jó rész van benne és igazán élvezhető. Bár lassan indul el a film de aztán jó kis sztori lesz belőle. Sokszor nem tudtam kiszámítani vajon most mi lesz Lena-val. A vége nagyon jó lett.

A film összbevétele 60 052 138 dollár volt (imdb.com).

 

A louisianai forgatást átmenetileg meg kellett szakítani a tornádóveszély miatt.

(rbernadett)
 

Eredetileg Jack O'Connellt vették fel Ethan Wate szerepére, azonban lecserélték Alden Ehrenreichre, pont a forgatás megkezdése előtt.

(rbernadett)
 

Ethan apja szerepet kap a könyvben, viszont a filmben nem tűnik fel, mert bár a jeleneteket felvették, végül mégis kivágták a filmből.

(rbernadett)
 

A Lena szobájának falán és mennyezetén található versek William Blake, Alfred Lord Tennyson, Edna St. Vincent Millay és Rumi költőktől származnak.

(rbernadett)
 

Amma személyisége tulajdonképpen két karakterből van összegyúrva, a könyvbeli Ammából, a házvezetőnőből és Marianból, a könyvtárosból. A forgatókönyvíró/rendező egyetlen választása Viola Davis volt erre a szerepre.

(rbernadett)