Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
72
Filmadatlap
 
32
Szereplők
12
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Azután
 
TomÁcs   2019. 10. 15.

legújabb vélemény

Nagyon izgalmas film. Sok minden történik benne, nem kiszámítható.

 
hsanya182   2015. 08. 24.

Szerintem egy elég könnyed és valóságos családi jellegű film lett belőle, ahol végül is főhőseink külön-külön kapcsolatba kerülnek a halállal, majd sorsuk "véletlenül" egybefonódik. Igazából a film jól bemutatja, hogy nincsenek vélelenek és az embekrek miként vonzzák be egymást. Szóval egy laza 2 órás film, arról, hogy miként változnak meg az emberek és hogyan lesznek új találkozások. Aki szereti a misztikus vagy ezoterikus filmeket, szerintem bátran megnézheti :)


 
indingo   2019. 08. 15.

Izgalmasan, már-már hátborzongatóan indul a film, de után picit bealszik a történet. Kicsit jobbra számítottam.

 
veress75   2016. 07. 04.

Szerintem picit alul értékelt ez a film, bár ez azért lehet, mert a közönség nem széles körének szánta Eastwood ezt a filmet. Számomra azonban újra bizonyította, hogy egy fantasztikus rendező. Matt Damon jó választás és mellette a többi színész/nő is fantasztikusan alakított.

 
Bazzzsi   2017. 11. 27.

Eléggé felkavaró film, az első fél óra nagyon megindító. Utána egy picit leült a sztori és egy kicsit elveszítettem az érdeklődésemet, de a végére azért összeállt a dolog.

 
Dorkateo   2016. 07. 16.

Gyönyürű, érzelemdús ballada 3 emberről és a misztikumról Clint Eastwwod módra. Műfajában nagyszerű, aki ezt unja, az más típusú filmeket nézzen. A 3 szálon futó cselekmény nagyon is összefügg, ezt az elejétől fogva lehet érezni, nem csak a végére lesz világos a kapcsolódás.

 
Tomi   2015. 06. 26.

Nem pont az a film lett amit vártam és ezért nem is tetszett. Bár a téma választás jó volt. Néhol úgy tűnt hogy egyszerre 3 filmet nézek de ez persze a végére összeállt egy egésszé, viszont nagyon lassú a film és így a két óra nagyon hosszúnak tűnt. Matt Damon (bár nem rajongok kimondottan a színészért) egész jó volt ebben filmben. Számomra ez a film közepes.

Cécile De France
Thierry Neuvic
Matt Damon
Cécile De France
Matt Damon
Bryce Dallas Howard
Matt Damon
Bryce Dallas Howard
Matt Damon

A film összbevétele 105 197 635 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet nem vetítették tovább Japánban a 2011 márciusi nagy cunami után.

(kázsé)
 

Egy ideig úgy volt, hogy Matt Damon nem tudja vállalni a filmet, ezért ajánlotta maga helyett Christian Bale-t, Casey Afflecket, Hayden Christensent, Josh Brolint.

(kázsé)
 

A filmben látható egyik metróállomást digitálisan átalakították.

(kázsé)
 

A film egyik mellékszereplője saját bevallása szerint mentalista, és a paranormális jelenségek szakértője.

(kázsé)
 

A forgatást 2009 decemberében leállították egy hónapra, amikor Matt Damon a Sorsügynökség c. filmet forgatta.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.