Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
69
Filmadatlap
 
32
Szereplők
12
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Azután
 
hsanya182   2015. 08. 24.

Szerintem egy elég könnyed és valóságos családi jellegű film lett belőle, ahol végül is főhőseink külön-külön kapcsolatba kerülnek a halállal, majd sorsuk "véletlenül" egybefonódik. Igazából a film jól bemutatja, hogy nincsenek vélelenek és az embekrek miként vonzzák be egymást. Szóval egy laza 2 órás film, arról, hogy miként változnak meg az emberek és hogyan lesznek új találkozások. Aki szereti a misztikus vagy ezoterikus filmeket, szerintem bátran megnézheti :)

 
indingo   2019. 08. 15.

Izgalmasan, már-már hátborzongatóan indul a film, de után picit bealszik a történet. Kicsit jobbra számítottam.


 
veress75   2016. 07. 04.

Szerintem picit alul értékelt ez a film, bár ez azért lehet, mert a közönség nem széles körének szánta Eastwood ezt a filmet. Számomra azonban újra bizonyította, hogy egy fantasztikus rendező. Matt Damon jó választás és mellette a többi színész/nő is fantasztikusan alakított.

 
TomÁcs   2019. 10. 15.

Nagyon izgalmas film. Sok minden történik benne, nem kiszámítható.

 
Bazzzsi   2017. 11. 27.

Eléggé felkavaró film, az első fél óra nagyon megindító. Utána egy picit leült a sztori és egy kicsit elveszítettem az érdeklődésemet, de a végére azért összeállt a dolog.

Cécile De France
Thierry Neuvic
Matt Damon
Cécile De France
Matt Damon
Bryce Dallas Howard
Matt Damon
Bryce Dallas Howard
Matt Damon

A film összbevétele 105 197 635 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet nem vetítették tovább Japánban a 2011 márciusi nagy cunami után.

(kázsé)
 

Egy ideig úgy volt, hogy Matt Damon nem tudja vállalni a filmet, ezért ajánlotta maga helyett Christian Bale-t, Casey Afflecket, Hayden Christensent, Josh Brolint.

(kázsé)
 

A filmben látható egyik metróállomást digitálisan átalakították.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.