Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
86%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
73
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Ház a tónál
 
violet_hope11   2020. 10. 25.

legújabb vélemény

Nem egészen ilyen filmre számítottam. Folyamatosan ugrál az időben, ami miatt a cselekmény (különösen az elején) eléggé nehezen követhető . A postaládás levelezés mikéntjére semmilyen ésszerű magyarázatot nem kapunk. Ezektől eltekintve szívet melengető romantikus kis film ez, a műfaj kedvelőinek tudom ajánlani.

 
indingo   2017. 04. 18.

Gyönyörű romantikus film, a legnagyobb kedvencem. Már a szereposztását is imádtam, a története pedig igazán szépen kidolgozott. magával ragad a történet elbeszélése.


 
Deku   2017. 07. 10.

Meglepődéssel töltött el, hogy ennyire tetszett. Ütős film lett. Nagyon rendben volt mind történetileg mind pedig Keanu és Bullock játéka. Nekem ennyi elég is volt ahhoz hogy jól szórakozzak.

 
GedyPapa   2017. 05. 16.

A megtekintése után nagyon sokat gondolkodtam rajta, amit azért kevés film mondhat el magáról, hogy gondolkodásra serkent. Mind Keanu Reeves, mind Sandra Bullock hihetetlen alakítással teszi zseniálissá a filmet.

 
Sabnock Sanatory   2019. 01. 26.

Aranyos,kedves,megható,és szívhezszóló,plusz két fantasztikus színész.Nagyon bejött az egész sztori,kellemes kikapcsolódás a film.

 
MP170506   2017. 07. 31.

Nem tudom ennek a filmnek, hogy lehet ilyen jó értékelése...?! Én háromszor próbáltam végig nézni, de egyszer sem bírtam. Nyálas az egész, a színészek pedig nagyon gyengén hozzák ezt a karaktert.

 
Szilonka   2017. 05. 30.

A kedvenc romantikus filmem, kicsit melankólikus, de nagyon hangulatos történet és a szereposztása is csillagos ötös nálam.

A film összbevétele 114 830 111 dollár volt (imdb.com).

 

A film eredetije az Il Mare című koreai film, mely 2000-ben készült Jun Ji-hyun és Lee Jung-jae főszereplésével.

(Dorkateo)
 

A filmben két alkalommal is látható egy-egy jelenet Alfred Hitchcock "Forgószél" című filmjéből, sőt az egyikben, mintegy szignóként maga a rendező is szerepel a képen.

(Berto49)
 

Az üvegház miatt nem tudták a belső jeleneteket stúdióban felvenni, ezért is kellett megépíteni a házat.

(Dorkateo)
 

A házat a stáb részére építették, mert nem találtak megfelelő helyet a forgatáshoz. Aztán le is bontották, a helyi előírásokat betartandó.

(Dorkateo)
 

Sandra Bullock elmondása szerint úgy érezte, a kutyát "Jack"-nek kell elneveznie Keanu Reeves karaktere után, akit a Féktelenül c. filmben alakított. Ez volt kettejük első közös munkája.

(kázsé)
 

Az első film, amit egyszerre adtak ki DVD-n, HDDVD-n, és Blu Rayen is.

(kázsé)
 

Sandra Bullock elmondása szerint a házban volt folyóvíz, de nem volt mosdó.

(kázsé)
 

A ház az Illinois állambeli Willow Springsben található Maple tónál van, ami híres az ottani kísértetjárásokról.

(kázsé)
 

Keanu Reeves harmadik filmje, ami az időutazásról szól.

(kázsé)
 

John Cusack volt az első választás Alex szerepére.

(kázsé)