Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
88
Filmadatlap
 
29
Szereplők
70
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Ház a tónál
 
bettina50   2019. 10. 12.

legújabb vélemény

Kedvenc filmjeim egyike. "Többszörnézős."

 
indingo   2017. 04. 18.

Gyönyörű romantikus film, a legnagyobb kedvencem. Már a szereposztását is imádtam, a története pedig igazán szépen kidolgozott. magával ragad a történet elbeszélése.


 
Deku   2017. 07. 10.

Meglepődéssel töltött el, hogy ennyire tetszett. Ütős film lett. Nagyon rendben volt mind történetileg mind pedig Keanu és Bullock játéka. Nekem ennyi elég is volt ahhoz hogy jól szórakozzak.

 
GedyPapa   2017. 05. 16.

A megtekintése után nagyon sokat gondolkodtam rajta, amit azért kevés film mondhat el magáról, hogy gondolkodásra serkent. Mind Keanu Reeves, mind Sandra Bullock hihetetlen alakítással teszi zseniálissá a filmet.

 
MP170506   2017. 07. 31.

Nem tudom ennek a filmnek, hogy lehet ilyen jó értékelése...?! Én háromszor próbáltam végig nézni, de egyszer sem bírtam. Nyálas az egész, a színészek pedig nagyon gyengén hozzák ezt a karaktert.

A film összbevétele 114 830 111 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben két alkalommal is látható egy-egy jelenet Alfred Hitchcock "Forgószél" című filmjéből, sőt az egyikben, mintegy szignóként maga a rendező is szerepel a képen.

(Berto49)
 

Az üvegház miatt nem tudták a belső jeleneteket stúdióban felvenni, ezért is kellett megépíteni a házat.

(Dorkateo)
 

A házat a stáb részére építették, mert nem találtak megfelelő helyet a forgatáshoz. Aztán le is bontották, a helyi előírásokat betartandó.

(Dorkateo)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.