Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
43
Vélemények
6
Képek
2
Videók
 
Nagyonjóképű   2020. 03. 19.

legújabb vélemény

Az egyik legjobb romantikus film amit láttam, pedig alapvetően nem kedvelem a műfajt. Zseniális színészi alakítások, megérintő történet. Az egyik nagy kedvencem.

 
Mavil   2016. 06. 09.

Anthony Hopkins és Brad Pitt egyaránt kiváló színészek, jelen filmben is tökéletesen formálták meg saját karakterület. A film már-már igazi klasszikusnak tekinthető, remek alkotás.


 
Bogi87   2016. 05. 27.

Egyik kedvenc filmem. Megható, elgondolkodtató, olykor humorral fűszerezve.

 
Deku   2017. 09. 24.

Nagyon kellemes stílusban szórakoztat ez a film. Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz de tévedtem. A karaktereket külön kiemelném mert nagyon összetettek és szerethetőek.

 
szaka123   2016. 01. 22.

Sokáig halogattam a megnézését. Brad Pitt és Anthony Hopkins is nagyszerű színészek, ezért sort kerítettem rá. Nem bántam meg, ajánlom, hogy egyszer mindenki nézze meg. Minden megvan benne, ami egy jó filmhez kell. Hatalomvágy, átverés, családi kapcsolatok, szerelem, nagy finálé!

Brad Pitt

A film összbevétele 142 940 100 dollár volt (imdb.com).

 

Az a kastély, amit a filmben látunk nem díszlet, hanem a Rhode Island-i Aldrich kastély.

(dailyfilmsan )
 

142,9 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

A filmet 90 millió dolláros költségvetéssel forgatták.

(LionelMessi10)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.