Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
43
Vélemények
6
Képek
2
Videók

Vélemények: Ha eljön Joe Black (1998)

 
Nagyonjóképű   2020. 03. 19.

legújabb vélemény

Az egyik legjobb romantikus film amit láttam, pedig alapvetően nem kedvelem a műfajt. Zseniális színészi alakítások, megérintő történet. Az egyik nagy kedvencem.

 
Mavil   2016. 06. 09.

Anthony Hopkins és Brad Pitt egyaránt kiváló színészek, jelen filmben is tökéletesen formálták meg saját karakterület. A film már-már igazi klasszikusnak tekinthető, remek alkotás.


 
Bogi87   2016. 05. 27.

Egyik kedvenc filmem. Megható, elgondolkodtató, olykor humorral fűszerezve.

 
Deku   2017. 09. 24.

Nagyon kellemes stílusban szórakoztat ez a film. Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz de tévedtem. A karaktereket külön kiemelném mert nagyon összetettek és szerethetőek.

 
szaka123   2016. 01. 22.

Sokáig halogattam a megnézését. Brad Pitt és Anthony Hopkins is nagyszerű színészek, ezért sort kerítettem rá. Nem bántam meg, ajánlom, hogy egyszer mindenki nézze meg. Minden megvan benne, ami egy jó filmhez kell. Hatalomvágy, átverés, családi kapcsolatok, szerelem, nagy finálé!

 
babsy88   2016. 08. 06.

Igazi nagy kedvencem, sokszor láttam már, de még mindig bármikor megnézném. Imádom ezt a filmet, minden percét élvezem.

 
dailyfilmsan   2019. 01. 15.

Nagyon átlagos, nagyon hosszú. Talán a történet miatt kicsit mintha jobb lenne az átlagnál de a logikátlanságok elrontják. Nem tudom mit szívott a rendező de olyan hibák vannak benne amik símás kiküszöbölhetők lettek volna. A nagy nevek megtévesztettek, azt hittem hogy jó lesz de ehelyet kaptam egy örökkévalóságig tartó filmet. Lehetett volna ez jobb, ha rövidebb lett volna.

 
Milanman   2015. 05. 04.

Romantikus filmekhez képest szokatlanul sötét hangulatú, de remek történetű és fantasztikus színészeket felvonultató, ízig-vérig amerikai film, csodálatos operatőri munkával és rendezéssel.

 
doroffee   2016. 02. 14.

Nagyon izgalmas, elgondolkodtató film. Nagyon érdekes koncepcióval dolgozik, és tetszik, hogy mindvégig tudja tartani a feszültséget, pedig nem egy über akciódús film. A színészi alakítások csodásak.

 
Norbert93   2019. 07. 12.

A Halál

Már maga a Halál megszemélyesítése is érdekes koncepció, az pedig, hogy egy ilyen lehetőséget kellőképpen kihasználtak egy kiváló filmhez vezetett. Néhol kissé talán nyálasnak hat a film, de mindenesetre nagyszerű megvalósításban halad a film a Halál élettapasztalatának útján, ahogyan az addig személytelen entitás felveszi Joe Black személyiségét és rövid ideig érző és kézzelfogható személyként jelenik meg. Mindenesetre az elmulaszthatatlan kötelességét teljesíteni kell, de, mint élettapasztalt személyiség - akárcsak az ember - maga mögött hagyja az "életét" és Anthony Hopkins elkerülhetetlen halálával Joe Black is meghal.

 
sabnock666   2020. 03. 17.

Brad Pitt egy zseni,és azt hiszem,ez a legjobb film amiben játszott.Itt minden tudása kellett,és meg is mutatta tehetségét. Hopkins pedig egy színészóriás,aki könyökből kirázza bármelyik szerepét.Brest összerakta a filmet,mi pedig csak ámulunk rajta. Ajánlott kategória.

 
FarZoo   2015. 03. 29.

Vontatott, uncsi, nem tetszett. Lassan menő események, pedig a sztori nem lenne rossz és mondanivalója is van. Csalódás volt.

 
Vitya   2015. 05. 02.

A film nem keltette fel az erdeklodesemet. Azt ereztem hogy az elejetol fogva vontatott cselekmenyu, unalmas semmilyen sztori. Erzelmileg megfogo akar lenni, de valahogy eroltetett az egesz, nem meggyozo az alakitas annak elkenere hogy altalam kedvelt szineszek vannak benne.

 
Fildi   2015. 07. 29.

Nem rossz film, elgondolkoztató. Megragadó sztori. Misztikus vonásokkal vegyített drámai film kiváló színészekkel. Akár többszöri nézésre is élményt nyújt.

 
vargaeszter82@freemail.hu   2015. 11. 11.

Kicsit izgalmasabb is pörgősebb filmre vártam ehelyett Meglehetősen lapos néhol unalmas. Az igaz viszont hogy elgondolkoztató es van mondanivalója. Ezért bennem kettősség alakult ki a filmmel kapcsolatban.

 
GaraiV   2016. 08. 26.

Nem igazán tetszett a film. A színészek miatt jobbra számítottam. Unalmas és kissé vontatott, nem igazán kötött le, unatkoztam rajta. Jóindulattal egyszer nézhető.

 
Robi92   2015. 11. 19.

Szeretem a főszereplőket,két remek színészről van szó. Szép és megható film. Kicsit túl hosszúra sikerült,de nem lehet rajta unatkozni. Talán a szinkronhangokat én másképp választottam volna.

 
Aranyhal   2015. 03. 28.

Az az igazság, hogy Hopkinstól jobbat, izgalmasabbat vártam. Nem kaptam meg azt az egyedülálló élményt, amit a többi filmje adott. Elég gyengére, vontatottra sikerült. Nekem unalmas volt.

 
Henczi   2015. 05. 07.

A színészektől elvárthoz képest elég gyengére, középszerűre sikerült a film. Kifejezetten untattak egyes részei, sokkal jobbat vártam. Egyszer nézhető.

 
Macika   2016. 08. 17.

A színészek miatt jobb alakításra számítottam. Sajnos unalmas, vontatott volt számomra, ami miatt nem élveztem a filmet. Maga a történet pedig ötletes, fantáziadús lenne.

 
Enjoy   2017. 02. 10.

Ahhoz képest hogy Anthony Hopkins szerepel benne, nekem csalódás volt a film. Izgalmasabbra, érdekesebb filmre számíytottam. Ehelyett egy vontatott, lassú cselekményű film, amin unatkoztam.

 
Prücsök   2015. 06. 29.

Nagyon eredeti, ötletes film! Nekem nagyon tetszett, a hangulata sötét, kissé talán még nyomasztó is, de érzelmes film. És kiváló színészek játszanak benne, mint pl. Anthony Hopkins és Brad Pitt, akinek szerintem az egyik legjobb alakítása Joe Black!

 
varkonyiildi   2018. 08. 07.

Brad Pitt és Anthony Hopkins fantasy elemekkel tűzdelt filmje nagyon tetszett. Nagyon jól eltalálta a rendező a jeleneteket És a szereposztás is pazar.

 
Maxima   2016. 12. 15.

Hát nem ez Anthony Hopkins legjobb filmje. Kissé vontatott, lassú cselekményű film, pedig a sztorija nem lenne rossz. Egyszer nézhető, de nem igazán fogott meg.

 
Szorcsik   2016. 12. 07.

Gyönyörű, nagyon megható film, amely könnyeket csal az ember szemébe. Brat Pitt és Anthony Hopkins is csodálatos színészi teljesítményt nyújtott ebben az alkotásban. Nagyon szép történet.

 
jozsagabri   2017. 04. 27.

Misztikus hangulatú és különleges dráma nagyon jó karakterekkel és dramaturgiával, tetszett mert nem a megszokott és nem sablonos. Nagyon megfogtak a jelenetei.

 
Luxury   2015. 12. 29.

Fiatalabb koromban láttam először, akkor mélyen megérintett a film. Most felnőttként valamiért nem jött vissza ez az érzés. Szépnek szép alkotás, Brad Pitt nagyszerűen játszott.

 
Kellangy   2015. 06. 20.

Érdekes témájú film, jó a története és a színészi szereposztás. Elég romantika, kis szarkasztikus humor is van benn, nézhető mozi.

 
nagyniki987   2016. 04. 30.

Tetszett ez a kissé fantasztikus, dramatikus és magával ragadó film, személy szerint Brad Pitt legjobb filmjének tartom. Végig ott lebeg a misztikus és a fezsültség a levegőben és csak a végére tisztul le a kép és összeáll az egész.

 
s0ltau77   2015. 09. 05.

Nincs okom panaszra. Amit el akart érni a film azt meg is tette, tökéletes kis hangulatot teremtett, ami könnyen emészthető és szerethető is volt egyszerre. Ritka az ilyen film és ezért éri meg ez az egész :)

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.