Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
20
Vélemények
19
Képek
11
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 09. 25.

legújabb vélemény

Angourie Rice miatt néztem meg végül, mert imádom a színésznőt már a Black Mirorr sorozat óta, de ez a film sajnos nagyon semmitmondó tinifilm. Pedig az alapkoncepció amúgy nem lett volna rossz, de a miértek megválaszolása nélkül sajnos nincs tétje a film mondanivalójának.

 
indingo   2018. 06. 07.

Az utóbbi években futószalagszerűen kerülnek a mozikba az olyan filmek, amelyeknek egy fiatal korosztály számára szóló könyv adja az alapját. A Nap nap után is egy ilyen történet. A könyvet nem olvastam, nincs összehasonlítási alapom. A leírása alap... több»


 
ArpiHajdu és Réci   2018. 04. 15.

Én vagyok a pasim???

Nagyon vártam ezt a filmet, mert manapság a jó romantikus film ritka, mint a fehér holló, s a Nap nap után története szempontjából igen egyedinek ígérkezett. Szerencsére nem is kellett nagyon csalódnom benne, mert egy kellemes hangulatú, fiatalokkal ... teljes kritika»

 
alexxx   2018. 03. 27.

Egész eredeti történettel megfejelt, azonban összességében az átlagba tökéletesen belesimuló romantikus randifilm. Megvan az ilyennek a helye a mozikban, és megvan a közönsége is. Feledhető, de korrekt, ha röviden és velősen akarom megfogalmazni a dolgot.

 
Bizsu82   2018. 08. 27.

Lassú cselekményű, de szép és megfogó romantikus film. Szereposztása találó, a színészek meggyőzően, hitelesen alakítanak, beleéltem magam a történetbe. Magával ragadó, jól összerakott film.

 
Lonka   2018. 08. 28.

Nem tudom milyen a könyv, de a film szerintem nem lett valami erős. A története béna nincs rá szebb szó. Igazi tinidráma,

 
D. Wolfe   2018. 03. 30.

Kellemes meglepetés volt. Szép és érdekes film, őszinte érzésekkel. Az alapötlet is jó, az pedig főleg, hogy mennyi mindent kihoznak ebből a szituációból a film végére.

Angourie Rice
Colin Ford
Angourie Rice
Owen Teague
Angourie Rice
Justice Smith
Angourie Rice
Jacob Batalon
Angourie Rice
Lucas Jade Zumann
Angourie Rice
Debby Ryan

A film összbevétele 6 102 076 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 94 325 400 forintot termelt. A hazai mozik összesen 78 404 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Jacob Batalon és Angourie Rice második közös filmje a Pókember: Hazatérés után.

(hp )
 

A Nap nap után forgatása 2017. júliusában kezdődött meg Torontóban, Kanadában. A munkálatok július 6-tól augusztus 12-ig tartottak.

(hp )
 

David Levithan azonos című regényének filmadaptációja.

(hp )
 

A film eredetileg február 2-án debütált volna az Államokban, de a forgalmazó előbb áprilisra halasztotta a premiert, végül mégis visszatértek a februári bemutatóhoz. Az országos premierre február 23-án került sor.

(hp )
 

A film marketintköltségvetése hozzávetőlegesen 10 millió dollár volt.

(hp )
 

A film az amerikai nyitóhétvégéjén a kilencedik helyen zárt a bevételi listán.

(hp )
 

A filmet alapvetően pozitívan fogadták a kritikusok. A Nap nap után jelenleg 66 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon (2018. március).

(hp )
 
Tanmesének és szerelmes filmnek is ajánlom. Tanmese, amely elmondja, ne légy vak, ne csak nézz, láss is! 80/100 több»
 
A Nap nap után című film rávilágít arra a tényre is, hogy mivel manapság háttérbe szorulnak az igazi emberi értékek, milyen fontos hogy azokat megéljük, átéljük. Fontos, hogy ez határozza meg életünket, mert sajnos a jelen generációt, – amivel a filmben is találkozunk-, a megjelenés, a küllem motiválja az ismerkedésben, a kapcsolatokban, a kommunikációban. 71/100 több»
 
Gondolatébresztő romantikus tinifilm – nem, nem ment el az eszem, tényleg egészen üdítő darab a David Levithan regényéből készült adaptáció. 65/100 több»