Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Nap nap után (2018)

Every Day
Filmadatlap
 
27
Szereplők
20
Vélemények
19
Képek
10
Videók

Galéria (19)

Angourie Rice
Colin Ford
Angourie Rice
Owen Teague
Angourie Rice
Justice Smith
Angourie Rice
Jacob Batalon
Angourie Rice
Lucas Jade Zumann
Angourie Rice
Debby Ryan

Videók (10)

 
Ms. Akárki   2019. 09. 25.

legújabb vélemény

0

Angourie Rice miatt néztem meg végül, mert imádom a színésznőt már a Black Mirorr sorozat óta, de ez a film sajnos nagyon semmitmondó tinifilm. Pedig az alapkoncepció amúgy nem lett volna rossz, de a miértek megválaszolása nélkül sajnos nincs tétje a film mondanivalójának.

 
indingo   2018. 06. 07.

2

Az utóbbi években futószalagszerűen kerülnek a mozikba az olyan filmek, amelyeknek egy fiatal korosztály számára szóló könyv adja az alapját. A Nap nap után is egy ilyen történet. A könyvet nem olvastam, nincs összehasonlítási alapom. A leírása alap... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 04. 15.

1
Én vagyok a pasim???

Nagyon vártam ezt a filmet, mert manapság a jó romantikus film ritka, mint a fehér holló, s a Nap nap után története szempontjából igen egyedinek ígérkezett. Szerencsére nem is kellett nagyon csalódnom benne, mert egy kellemes hangulatú, fiatalokkal ... teljes kritika»

 
alexxx   2018. 03. 27.

0

Egész eredeti történettel megfejelt, azonban összességében az átlagba tökéletesen belesimuló romantikus randifilm. Megvan az ilyennek a helye a mozikban, és megvan a közönsége is. Feledhető, de korrekt, ha röviden és velősen akarom megfogalmazni a dolgot.

 
Bizsu82   2018. 08. 27.

1

Lassú cselekményű, de szép és megfogó romantikus film. Szereposztása találó, a színészek meggyőzően, hitelesen alakítanak, beleéltem magam a történetbe. Magával ragadó, jól összerakott film.

 
Lonka   2018. 08. 28.

0

Nem tudom milyen a könyv, de a film szerintem nem lett valami erős. A története béna nincs rá szebb szó. Igazi tinidráma,

 
BaloghBogi42   2018. 03. 24.

0

Fantasztikus film. Egyszerűen imádom. A történet csodálatos, nem is lehetett volna szebben megalkotni. Én először azt hittem, hogy ez is csak egy lesz a sok "Happy end-del" végződő film közül. Aztán kiderült, hogy ez egész máshogy végződik, mint gond... több»

A film összbevétele 6 102 076 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 94 325 400 forintot termelt. A hazai mozik összesen 78 404 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Jacob Batalon és Angourie Rice második közös filmje a Pókember: Hazatérés után.

(hp)
 

A Nap nap után forgatása 2017. júliusában kezdődött meg Torontóban, Kanadában. A munkálatok július 6-tól augusztus 12-ig tartottak.

(hp)
 

David Levithan azonos című regényének filmadaptációja.

(hp)
 

A film eredetileg február 2-án debütált volna az Államokban, de a forgalmazó előbb áprilisra halasztotta a premiert, végül mégis visszatértek a februári bemutatóhoz. Az országos premierre február 23-án került sor.

(hp)
 

A film marketintköltségvetése hozzávetőlegesen 10 millió dollár volt.

(hp)
 
Annyira adta volna magát, hogy minden részben egy új arcot és problémakört ismerünk meg A-n és a testvándorlós képességén keresztül, így viszont lett egy kapkodós, de jószándékú film belőle.
 
A téma, amit ez a film felvet tagadhatatlanul nagyon izgalmas bárki számára. Egy lány és egy olyan lélek szerelméről szól, aki minden nap más ember testében kel fel. De a film nézése közben mégis könnyedén unatkozhatunk és nem érezhetjük azt az igazi teljes filmélményt. több»
 
Kérdésünkre a válasz tehát határozott igen; Michael Sucsy rendező nagyszerű romantikus fantasyt készített. A Nap nap után valószínűleg sokak számára fog majd “többször nézős” kategóriába kerülni – akkor is, ha már rég maguk mögött hagyták a középiskolás kort. több»