Nem igazán tetszett a film. A színészek miatt jobbra számítottam. Unalmas és kissé vontatott, nem igazán kötött le, unatkoztam rajta. Jóindulattal egyszer nézhető.
Szeretem a főszereplőket,két remek színészről van szó. Szép és megható film. Kicsit túl hosszúra sikerült,de nem lehet rajta unatkozni. Talán a szinkronhangokat én másképp választottam volna.
A színészektől elvárthoz képest elég gyengére, középszerűre sikerült a film. Kifejezetten untattak egyes részei, sokkal jobbat vártam. Egyszer nézhető.
Brad Pitt és Anthony Hopkins fantasy elemekkel tűzdelt filmje nagyon tetszett. Nagyon jól eltalálta a rendező a jeleneteket És a szereposztás is pazar.
Tetszett ez a kissé fantasztikus, dramatikus és magával ragadó film, személy szerint Brad Pitt legjobb filmjének tartom. Végig ott lebeg a misztikus és a fezsültség a levegőben és csak a végére tisztul le a kép és összeáll az egész.
Misztikus hangulatú és különleges dráma nagyon jó karakterekkel és dramaturgiával, tetszett mert nem a megszokott és nem sablonos. Nagyon megfogtak a jelenetei.
Fiatalabb koromban láttam először, akkor mélyen megérintett a film. Most felnőttként valamiért nem jött vissza ez az érzés. Szépnek szép alkotás, Brad Pitt nagyszerűen játszott.
Érdekes témájú film, jó a története és a színészi szereposztás. Elég romantika, kis szarkasztikus humor is van benn, nézhető mozi.
A színészek miatt jobb alakításra számítottam. Sajnos unalmas, vontatott volt számomra, ami miatt nem élveztem a filmet. Maga a történet pedig ötletes, fantáziadús lenne.
Nincs okom panaszra. Amit el akart érni a film azt meg is tette, tökéletes kis hangulatot teremtett, ami könnyen emészthető és szerethető is volt egyszerre. Ritka az ilyen film és ezért éri meg ez az egész :)
Régóta az egyik kedvenc filmem a Ha eljön Joe Black. Sajátos hangulat lengi körül a filmet é mindig elérzékenyülök a végén. A színészi játék fantasztikus, a kamerakezelés is dicséretet érdemel.
Ez a film engem nem igazán győzött meg. Unalmasnak hatott és sok esetben lassan történtek az események. Jobbra számítottam, csalódás volt a színésztől.