Ha eljön Joe Black

Meet Joe Black

2016.12.07 Szorcsik

Gyönyörű, nagyon megható film, amely könnyeket csal az ember szemébe. Brat Pitt és Anthony Hopkins is csodálatos színészi teljesítményt nyújtott ebben az alkotásban. Nagyon szép történet.

2015.03.28 Aranyhal

Az az igazság, hogy Hopkinstól jobbat, izgalmasabbat vártam. Nem kaptam meg azt az egyedülálló élményt, amit a többi filmje adott. Elég gyengére, vontatottra sikerült. Nekem unalmas volt.

2017.02.10 Enjoy

Ahhoz képest hogy Anthony Hopkins szerepel benne, nekem csalódás volt a film. Izgalmasabbra, érdekesebb filmre számíytottam. Ehelyett egy vontatott, lassú cselekményű film, amin unatkoztam.

2015.11.19 Robi92

Szeretem a főszereplőket,két remek színészről van szó. Szép és megható film. Kicsit túl hosszúra sikerült,de nem lehet rajta unatkozni. Talán a szinkronhangokat én másképp választottam volna.

2016.08.26 GaraiV

Nem igazán tetszett a film. A színészek miatt jobbra számítottam. Unalmas és kissé vontatott, nem igazán kötött le, unatkoztam rajta. Jóindulattal egyszer nézhető.

2015.05.07 Henczi

A színészektől elvárthoz képest elég gyengére, középszerűre sikerült a film. Kifejezetten untattak egyes részei, sokkal jobbat vártam. Egyszer nézhető.

2018.08.07 varkonyiildi

Brad Pitt és Anthony Hopkins fantasy elemekkel tűzdelt filmje nagyon tetszett. Nagyon jól eltalálta a rendező a jeleneteket És a szereposztás is pazar.

2016.12.15 Maxima

Hát nem ez Anthony Hopkins legjobb filmje. Kissé vontatott, lassú cselekményű film, pedig a sztorija nem lenne rossz. Egyszer nézhető, de nem igazán fogott meg.

2016.04.30 nagyniki987

Tetszett ez a kissé fantasztikus, dramatikus és magával ragadó film, személy szerint Brad Pitt legjobb filmjének tartom. Végig ott lebeg a misztikus és a fezsültség a levegőben és csak a végére tisztul le a kép és összeáll az egész.

2017.04.27 jozsagabri

Misztikus hangulatú és különleges dráma nagyon jó karakterekkel és dramaturgiával, tetszett mert nem a megszokott és nem sablonos. Nagyon megfogtak a jelenetei.

2015.12.29 Luxury

Fiatalabb koromban láttam először, akkor mélyen megérintett a film. Most felnőttként valamiért nem jött vissza ez az érzés. Szépnek szép alkotás, Brad Pitt nagyszerűen játszott.

2016.08.17 Macika

A színészek miatt jobb alakításra számítottam. Sajnos unalmas, vontatott volt számomra, ami miatt nem élveztem a filmet. Maga a történet pedig ötletes, fantáziadús lenne.

2015.06.20 Kellangy

Érdekes témájú film, jó a története és a színészi szereposztás. Elég romantika, kis szarkasztikus humor is van benn, nézhető mozi.

2015.09.05 s0ltau77

Nincs okom panaszra. Amit el akart érni a film azt meg is tette, tökéletes kis hangulatot teremtett, ami könnyen emészthető és szerethető is volt egyszerre. Ritka az ilyen film és ezért éri meg ez az egész :)