Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88
Filmadatlap
 
29
Szereplők
24
Vélemények
9
Képek
2
Videók
 
ZeroHero   2015. 05. 04.

....Ennek a filmnek az a dolga, hogy érzelmes, és ha kell, akár csöpögős is legyen, és törölgessék a szemüket a csajok papírzsepivel. És ezt a célját pontosan jó csinálja és elérte.
...És tudod mit? Nem baj.
Ez egy jó film. Ez az RC (romantikus komédia) egyik legjobbja, bár én mint leírtam, rendezőként nem Cage-re bíztam volna a főszerepet, de így is működik.
...Miért?
Mert szenzációsan jó az alapanyag.
A mai világban kellenek az ilyen filmek. Nem csak a kung fuk meg a vámpírok.
Kellenek az ilyen filmek.

 
Deku   2017. 07. 17.

Ez pont olyan fajta film ami kellően eléri a hatást amire játszik. Vagyis romantikus és abból is az érzelmesebb fajta. Viszont van benne bőven kellő humor is.


 
Berto49   2018. 09. 24.

Amikor még Nick Cage jó színész volt. Azóta erős lejtmenetben sikerült a Zs-kategóriás aktorok teljesítményét elérnie. A film a maga romantikus, szerelmes kategóriájában nagyon jó, a némi giccses feeling ellenére is bőven nézhető mozi. Szerencsére a befejezése sem túlságosan csöpögős. Különösen jó a kísérő dalok összeválogatása, remekül festik alá a szép képeket. Megfelelő hangulatban többször megnézhető. Meg Ryan szereplése pedig a film bónusza, a legjobb alakításai közé tartozik, bár nem a sokszínű színésznők közé tartozik.

 
nanita95   2018. 02. 05.

Érdekes története van ennek a filmnek. Jó volt és nem találtam benne kivetni való dolgot. Romantikus de nem nyálasan túltöltött, pont kellemes. Egy kis szakítás utáni sírós filmnek tudnám beajánlani mert nem eléggé happy az End benne, de ez adja a hűha fordulatot.

 
ocso   2015. 05. 05.

Már csak a zenéjét tekintve is imádom ezt a filmet, lenyűgöztek a fantasy elemek. Egyébként is Nicolas Cage rajongó vagyok, szóval nem voltak kicsit az elvárásaim, és ezúttal sem csalódtam.

Meg Ryan
Meg Ryan
Nicolas Cage
Meg Ryan
 
Első randira talán nem a legjobb választás, de még ma is fel tud dobni egy esős hétvégi estét, mert meg tudja melengetni a lelkünket.
8/10 több»
 

Wim Wenders "Berlin felett az ég" című 1987-es filmjének amerikai átirata.

(Berto49 )
 

A főszerepre Johnny Deppet is meghallgatták.

(ps )
 

A könyv, amit Seth ad Maggie-nek, Ernest Hemingwaytől a Vándorünnep.

(ps )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.