Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87
Filmadatlap
 
29
Szereplők
24
Vélemények
9
Képek
2
Videók
 
Deku   2017. 07. 17.

Ez pont olyan fajta film ami kellően eléri a hatást amire játszik. Vagyis romantikus és abból is az érzelmesebb fajta. Viszont van benne bőven kellő humor is.

 
ZeroHero   2015. 05. 04.

....Ennek a filmnek az a dolga, hogy érzelmes, és ha kell, akár csöpögős is legyen, és törölgessék a szemüket a csajok papírzsepivel. És ezt a célját pontosan jó csinálja és elérte. ...És tudod mit? Nem baj. Ez egy jó film. Ez az RC (romantikus komédia) egyik legjobbja, bár én mint leírtam, rendezőként nem Cage-re bíztam volna a főszerepet, de így is működik. ...Miért? Mert szenzációsan jó az alapanyag. A mai világban kellenek az ilyen filmek. Nem csak a kung fuk meg a vámpírok. Kellenek az ilyen filmek.


 
Berto49   2018. 09. 24.

Amikor még Nick Cage jó színész volt. Azóta erős lejtmenetben sikerült a Zs-kategóriás aktorok teljesítményét elérnie. A film a maga romantikus, szerelmes kategóriájában nagyon jó, a némi giccses feeling ellenére is bőven nézhető mozi. Szerencsére a befejezése sem túlságosan csöpögős. Különösen jó a kísérő dalok összeválogatása, remekül festik alá a szép képeket. Megfelelő hangulatban többször megnézhető. Meg Ryan szereplése pedig a film bónusza, a legjobb alakításai közé tartozik, bár nem a sokszínű színésznők közé tartozik.

 
dailyfilmsan   2018. 02. 05.

Érdekes története van ennek a filmnek. Jó volt és nem találtam benne kivetni való dolgot. Romantikus de nem nyálasan túltöltött, pont kellemes. Egy kis szakítás utáni sírós filmnek tudnám beajánlani mert nem eléggé happy az End benne, de ez adja a hűha fordulatot.

 
sabnock666   2019. 08. 27.

Nicolas Cage és Meg Ryan.Nem rossz színészek,de valahogy az igazi áttörést egyik sem tudta megtenni.Cage ráállt a ZS kategóriás gagyikra,Ryan pedig agyonplasztikáztatta magát!Sajnos.A film kedves,aranyos,és erősen romantikus.Hölgyeknek zsebkendővel,erősen ajánlott!

Meg Ryan
Meg Ryan
Nicolas Cage
Meg Ryan
 
Első randira talán nem a legjobb választás, de még ma is fel tud dobni egy esős hétvégi estét, mert meg tudja melengetni a lelkünket.
8/10 több»

A film összbevétele 198 685 114 dollár volt (imdb.com).

 

Wim Wenders "Berlin felett az ég" című 1987-es filmjének amerikai átirata.

(Berto49 )
 

A főszerepre Johnny Deppet is meghallgatták.

(ps)
 

A könyv, amit Seth ad Maggie-nek, Ernest Hemingwaytől a Vándorünnep.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.