Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
87
Filmadatlap
 
29
Szereplők
23
Vélemények
9
Képek
2
Videók
 
ZeroHero   2015. 05. 04.

....Ennek a filmnek az a dolga, hogy érzelmes, és ha kell, akár csöpögős is legyen, és törölgessék a szemüket a csajok papírzsepivel. És ezt a célját pontosan jó csinálja és elérte.
...És tudod mit? Nem baj.
Ez egy jó film. Ez az RC (romantikus komédia) egyik legjobbja, bár én mint leírtam, rendezőként nem Cage-re bíztam volna a főszerepet, de így is működik.
...Miért?
Mert szenzációsan jó az alapanyag.
A mai világban kellenek az ilyen filmek. Nem csak a kung fuk meg a vámpírok.
Kellenek az ilyen filmek.

 
Deku   2017. 07. 17.

Ez pont olyan fajta film ami kellően eléri a hatást amire játszik. Vagyis romantikus és abból is az érzelmesebb fajta. Viszont van benne bőven kellő humor is.


 
nanita95   2018. 02. 05.

Érdekes története van ennek a filmnek. Jó volt és nem találtam benne kivetni való dolgot. Romantikus de nem nyálasan túltöltött, pont kellemes. Egy kis szakítás utáni sírós filmnek tudnám beajánlani mert nem eléggé happy az End benne, de ez adja a hűha fordulatot.

 
ocso   2015. 05. 05.

Már csak a zenéjét tekintve is imádom ezt a filmet, lenyűgöztek a fantasy elemek. Egyébként is Nicolas Cage rajongó vagyok, szóval nem voltak kicsit az elvárásaim, és ezúttal sem csalódtam.

 
Adepto   2016. 02. 05.

Nagyon erős történet, amely kicsit kiragad a hétköznapokból, mindez fantasztikus zenével, operatőri munkával ami a legmegragadóbb képi világot hozza el számunkra. A színészek alakítása lehet, hogy nem a legerősebb, de nagyon sok kultfilmnél nem is ez számít. Itt is ez a helyzet. A sztori önmagában egyedi és a történet alakulása, kifejezetten a vége miatt beleég az ember emlékezetébe.

Meg Ryan
Meg Ryan
Nicolas Cage
Meg Ryan
 
Első randira talán nem a legjobb választás, de még ma is fel tud dobni egy esős hétvégi estét, mert meg tudja melengetni a lelkünket.
8/10 több»
 

A főszerepre Johnny Deppet is meghallgatták.

(ps )
 

A könyv, amit Seth ad Maggie-nek, Ernest Hemingwaytől a Vándorünnep.

(ps )
 

Abban a jelenetben, amelyikben Seth és Nathaniel egy kávézóban találkozik, a U2 "If God Will Send His Angels" című dala hallható. Az zenekar később ebben a kávézóban forgatta egyik videoklipjét.

(ps )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.