Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
88

Angyalok városa

(City of Angels)
 
ZeroHero  2015. 05. 04.

....Ennek a filmnek az a dolga, hogy érzelmes, és ha kell, akár csöpögős is legyen, és törölgessék a szemüket a csajok papírzsepivel. És ezt a célját pontosan jó csinálja és elérte.
...És tudod mit? Nem baj.
Ez egy jó film. Ez az RC (romantikus komédia) egyik legjobbja, bár én mint leírtam, rendezőként nem Cage-re bíztam volna a főszerepet, de így is működik.
...Miért?
Mert szenzációsan jó az alapanyag.
A mai világban kellenek az ilyen filmek. Nem csak a kung fuk meg a vámpírok.
Kellenek az ilyen filmek.

 
Deku  2017. 07. 17.

Ez pont olyan fajta film ami kellően eléri a hatást amire játszik. Vagyis romantikus és abból is az érzelmesebb fajta. Viszont van benne bőven kellő humor is.

 
ocso  2015. 05. 05.

Már csak a zenéjét tekintve is imádom ezt a filmet, lenyűgöztek a fantasy elemek. Egyébként is Nicolas Cage rajongó vagyok, szóval nem voltak kicsit az elvárásaim, és ezúttal sem csalódtam.

 
Adepto  2016. 02. 05.

Nagyon erős történet, amely kicsit kiragad a hétköznapokból, mindez fantasztikus zenével, operatőri munkával ami a legmegragadóbb képi világot hozza el számunkra. A színészek alakítása lehet, hogy nem a legerősebb, de nagyon sok kultfilmnél nem is ez számít. Itt is ez a helyzet. A sztori önmagában egyedi és a történet alakulása, kifejezetten a vége miatt beleég az ember emlékezetébe.

 
zsanett0820  2015. 05. 26.

Az egyik legcsodálatosabb romantikus dráma, ami csak létezik! A szomorú vég ellenére úgy gondolom, hogy azzal együtt teljes az egész, ha nem így zárták volna le, talán az teljesen más hatást váltott volna ki az emberekből. Bár ez a film is lassan nagykorúvá válik, még mindig élvezhető, újranézhető. Ez az az alkotás, amiért megéri, hogy egy kicsit megszakadjon a szív...

Meg Ryan
Meg Ryan
Nicolas Cage
Meg Ryan
Smoking Barrels: Angyalok városa
Első randira talán nem a legjobb választás, de még ma is fel tud dobni egy esős hétvégi estét, mert meg tudja melengetni a lelkünket.
8/10
 

A főszerepre Johnny Deppet is meghallgatták.

(ps)
 

A könyv, amit Seth ad Maggie-nek, Ernest Hemingwaytől a Vándorünnep.

(ps)
 

Abban a jelenetben, amelyikben Seth és Nathaniel egy kávézóban találkozik, a U2 "If God Will Send His Angels" című dala hallható. Az zenekar később ebben a kávézóban forgatta egyik videoklipjét.

(ps)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.