Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
87%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
24
Vélemények
9
Képek
2
Videók
 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 27.

legújabb vélemény

0

Nicolas Cage és Meg Ryan.Nem rossz színészek,de valahogy az igazi áttörést egyik sem tudta megtenni.Cage ráállt a ZS kategóriás gagyikra,Ryan pedig agyonplasztikáztatta magát!Sajnos.A film kedves,aranyos,és erősen romantikus.Hölgyeknek zsebkendővel,erősen ajánlott!

 
Deku   2017. 07. 17.

0

Ez pont olyan fajta film ami kellően eléri a hatást amire játszik. Vagyis romantikus és abból is az érzelmesebb fajta. Viszont van benne bőven kellő humor is.


 
ZeroHero   2015. 05. 04.

1

....Ennek a filmnek az a dolga, hogy érzelmes, és ha kell, akár csöpögős is legyen, és törölgessék a szemüket a csajok papírzsepivel. És ezt a célját pontosan jó csinálja és elérte. ...És tudod mit? Nem baj. Ez egy jó film. Ez az RC (romantikus koméd... több»

 
dailyfilmsan   2018. 02. 05.

0

Érdekes története van ennek a filmnek. Jó volt és nem találtam benne kivetni való dolgot. Romantikus de nem nyálasan túltöltött, pont kellemes. Egy kis szakítás utáni sírós filmnek tudnám beajánlani mert nem eléggé happy az End benne, de ez adja a hűha fordulatot.

 
Berto49   2018. 09. 24.

0

Amikor még Nick Cage jó színész volt. Azóta erős lejtmenetben sikerült a Zs-kategóriás aktorok teljesítményét elérnie. A film a maga romantikus, szerelmes kategóriájában nagyon jó, a némi giccses feeling ellenére is bőven nézhető mozi. Szerencsére a ... több»

 
Adepto   2016. 02. 05.

0

Nagyon erős történet, amely kicsit kiragad a hétköznapokból, mindez fantasztikus zenével, operatőri munkával ami a legmegragadóbb képi világot hozza el számunkra. A színészek alakítása lehet, hogy nem a legerősebb, de nagyon sok kultfilmnél nem is ez... több»

 
ocso   2015. 05. 05.

0

Már csak a zenéjét tekintve is imádom ezt a filmet, lenyűgöztek a fantasy elemek. Egyébként is Nicolas Cage rajongó vagyok, szóval nem voltak kicsit az elvárásaim, és ezúttal sem csalódtam.

Galéria (9)

Meg Ryan
Meg Ryan
Nicolas Cage
Meg Ryan

Videók (2)

A film összbevétele 198 685 114 dollár volt (imdb.com).

 

Wim Wenders "Berlin felett az ég" című 1987-es filmjének amerikai átirata.

(Berto49)
 

A főszerepre Johnny Deppet is meghallgatták.

(ps)
 

A könyv, amit Seth ad Maggie-nek, Ernest Hemingwaytől a Vándorünnep.

(ps)
 

Abban a jelenetben, amelyikben Seth és Nathaniel egy kávézóban találkozik, a U2 "If God Will Send His Angels" című dala hallható. Az zenekar később ebben a kávézóban forgatta egyik videoklipjét.

(ps)
 

Ahhoz a jelenethez, amelyben Seth és Maggie a tükör előtt áll, és csak a halandó tükröződése látszik, két felvételt kellett felhasználni. Az egyiken mindkét színész jelen volt, a másikon pedig egyikük sem. A két felvételt az utómunkálatok során összemontírozták.

(ps)
 

A film szinte valamennyi jelenetét Los Angelesben forgatták, de a könyvtár, amely előtt az angyalok láthatók, San Franciscóban található.

(ps)
 

Seth alászállása közben az Üdvözlégy imádság hallható lengyelül.

(ps)
 
Első randira talán nem a legjobb választás, de még ma is fel tud dobni egy esős hétvégi estét, mert meg tudja melengetni a lelkünket.
8/10 több»