Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
87
Filmadatlap
 
29
Szereplők
24
Vélemények
9
Képek
2
Videók

Vélemények: Angyalok városa (1998)

 
sabnock666   2019. 08. 27.

legújabb vélemény

Nicolas Cage és Meg Ryan.Nem rossz színészek,de valahogy az igazi áttörést egyik sem tudta megtenni.Cage ráállt a ZS kategóriás gagyikra,Ryan pedig agyonplasztikáztatta magát!Sajnos.A film kedves,aranyos,és erősen romantikus.Hölgyeknek zsebkendővel,erősen ajánlott!

 
Deku   2017. 07. 17.

Ez pont olyan fajta film ami kellően eléri a hatást amire játszik. Vagyis romantikus és abból is az érzelmesebb fajta. Viszont van benne bőven kellő humor is.


 
ZeroHero   2015. 05. 04.

....Ennek a filmnek az a dolga, hogy érzelmes, és ha kell, akár csöpögős is legyen, és törölgessék a szemüket a csajok papírzsepivel. És ezt a célját pontosan jó csinálja és elérte. ...És tudod mit? Nem baj. Ez egy jó film. Ez az RC (romantikus komédia) egyik legjobbja, bár én mint leírtam, rendezőként nem Cage-re bíztam volna a főszerepet, de így is működik. ...Miért? Mert szenzációsan jó az alapanyag. A mai világban kellenek az ilyen filmek. Nem csak a kung fuk meg a vámpírok. Kellenek az ilyen filmek.

 
dailyfilmsan   2018. 02. 05.

Érdekes története van ennek a filmnek. Jó volt és nem találtam benne kivetni való dolgot. Romantikus de nem nyálasan túltöltött, pont kellemes. Egy kis szakítás utáni sírós filmnek tudnám beajánlani mert nem eléggé happy az End benne, de ez adja a hűha fordulatot.

 
Berto49   2018. 09. 24.

Amikor még Nick Cage jó színész volt. Azóta erős lejtmenetben sikerült a Zs-kategóriás aktorok teljesítményét elérnie. A film a maga romantikus, szerelmes kategóriájában nagyon jó, a némi giccses feeling ellenére is bőven nézhető mozi. Szerencsére a befejezése sem túlságosan csöpögős. Különösen jó a kísérő dalok összeválogatása, remekül festik alá a szép képeket. Megfelelő hangulatban többször megnézhető. Meg Ryan szereplése pedig a film bónusza, a legjobb alakításai közé tartozik, bár nem a sokszínű színésznők közé tartozik.

 
Adepto   2016. 02. 05.

Nagyon erős történet, amely kicsit kiragad a hétköznapokból, mindez fantasztikus zenével, operatőri munkával ami a legmegragadóbb képi világot hozza el számunkra. A színészek alakítása lehet, hogy nem a legerősebb, de nagyon sok kultfilmnél nem is ez számít. Itt is ez a helyzet. A sztori önmagában egyedi és a történet alakulása, kifejezetten a vége miatt beleég az ember emlékezetébe.

 
ocso   2015. 05. 05.

Már csak a zenéjét tekintve is imádom ezt a filmet, lenyűgöztek a fantasy elemek. Egyébként is Nicolas Cage rajongó vagyok, szóval nem voltak kicsit az elvárásaim, és ezúttal sem csalódtam.

 
zsanett0820   2015. 05. 26.

Az egyik legcsodálatosabb romantikus dráma, ami csak létezik! A szomorú vég ellenére úgy gondolom, hogy azzal együtt teljes az egész, ha nem így zárták volna le, talán az teljesen más hatást váltott volna ki az emberekből. Bár ez a film is lassan nagykorúvá válik, még mindig élvezhető, újranézhető. Ez az az alkotás, amiért megéri, hogy egy kicsit megszakadjon a szív...

 
portal91   2016. 06. 27.

Nagyon szép és hatásos film a végén eléggé meglepődtem, nem erre számítottam, még könnyeztem is kicsit, nagyon hatásos. Ha van rá mód akkor mindenkinek látnia kellene.

 
Zénó   2018. 01. 13.

Remek film. Bár a romantikus műfaj nem a kedvencem, néha-néha megnézek egyet. Talán annyi kritika, hogy én nem Nicholas Cage-re bíztam volna a főszerepet, hanem mondjuk Tom Cruise-re.

 
Henczi   2015. 03. 31.

Nicolas Cagetől az egyik kedvenc filmem. Érzelmileg magával ragadó, szép film. Cage bizonyítja benne valóba jó színészi tehetségét. Varázslatos, érzelmes dráma.

 
valery   2017. 01. 14.

Szerintem a kilencvenes évek legjobb romantikus fantasy filmjei közül való, szívesen nézem meg időközönként újra és újra, imádom a zenéjét és az egész hangulatát. Megható és megragadó film, kellemes milliővel és színészekkel.

 
schvarz   2018. 06. 14.

Igazi klasszikus Nicolas Cage film, ami nem mondom hogy a legjobb filmje, de mindenképp időtálló alapfilm. A misztikus vonások, az izgalom és fordulat is megtalálható a filmben. Kellemes élmény volt!

 
fazekasanett92   2016. 12. 25.

Tetszett a film, tényleg nagyon jó a zenéje és a karakterek. Izgalmas,érdekfeszítő sztori, frappáns rendezői megoldásokkal és sajátos hangulatú jelenetekkel. Érdemes megnézni, akár többször is!

 
Vviktor   2016. 09. 19.

Annak ellenére hogy nem egy mai film nagyon is megállja a helyét. Magával ragadó a cselekménye, a szereplők alakítása meggyőző. Nicolas Cage hozza a megszokott, profi formáját.

 
Vibozsofi   2015. 03. 22.

Mesés világba visz a film. Nagyszerű színészeket válogattak a filmhez, kimondottan megfogott zenei aláfestés. Többször is nézhető, remek film.

 
Kadinta   2017. 07. 11.

Ez egy édes film, szomorú, romantikus és elbűvölő. Nem nevezném világrengető zsenialitásnak, de mindenképpen érdemes megnézni, ha ez egy olyan műfaj, amit te szeretsz.

 
hadur222   2015. 02. 21.

Romantikus, aranyos történet, Nicolas Cage és Meg Ryan nagyon aranyos párt alkot. Igazi klasszikus, csodálatos történettel és zenével. Könnyed, romantikus kikapcsolódást nyújt a film.

 
dorahuse   2015. 03. 30.

Igazi klasszikus, romantikus, könnyes film. Ezután mindenkiben felértékelődik a szerelem ereje. Nagyon szép története van.

 
zsanett1231   2015. 03. 11.

Szép, kedves romantikus film. A romantikus filmeket szerintem könnyű elrontani azzal hogy átkerülnek a nyálas kategóriába, de ez megmaradt romantikus filmnek jó zenével. A műfaj kedvelőinek tetszeni fog.

 
ifek   2015. 03. 06.

Imádom a zenéjét, magával ragadó. Szép történet, nagyon jó színészekkel. Állatvilágba csöppenünk, kizökkent a valóságból.

 
MrMiL   2016. 02. 10.

Szenzációs film a szerelem erejéről. Nagyon jó a színészi válogatás. Azoknak ajánlom igazán akik hisznek abban hogy a szerelem mindent megér és hisznek abban hogy megéri a küzdelmet és az áldozatot.

 
kodin1   2016. 01. 15.

Aranyos, meseszerű romantikus történet a két kedvenc színészemmel, naná, hogy imádom. A történet kissé csillámpóni, de ne zavarjon senkit. Nicolas Cage abszolút szerethető ebben a filmjében, Meg Ryan pedig hozza a megszokott formáját. Mindkettőjük jobb romantikus filmjei közé tartozik ez az alkotás.

 
Durran   2014. 12. 02.

Szerintem alul értékelik ezt a filmet, háromszor néztem meg egy hét alatt. Mondjuk ebben az is közre játszott, hogy kissé magam alatt voltam. Brad Silberling megfelelő érzéssel nyúl a történethez, hogyan esik szerelembe egy angyal, és hogyan választja a földi létet. A filmben egyetlen baki van, de még ez sem zavart különösképpen, nevezetesen, hogy a biblia szerint az angyaloknak nincs saját akarata.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.