Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
70

Alkonyat: Hajnalhasadás - 1. rész (2011)

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
Filmadatlap
 
28
Szereplők
31
Vélemények
17
Képek
1
Videók
Alkonyat: Hajnalhasadás - 1. rész
 
petraszab   2019. 05. 20.

legújabb vélemény

Ja Istenem kit szeretek a várpírt vagy a vérfarkast vagy mindkettőt? Ennél gyermetegebb története el se lehet képzelni. A párbeszédes is bénák.

 
Deku   2017. 11. 20.

Nagyon egyben van a film, stabil és erősen oda üt. Egyszerű dolga van az embernek vele, hogy megkedvelje a karakterek egyediségét és magát persze a történetet is. Szerintem remek történetet veszít az ki nem nézi meg.


 
MP170506   2016. 11. 23.

Szerintem jó lett. Izgalmas, fordulatos sorozat, romantikával és akcióval fűszerezve. Bár a színészek nekem nem nyerték el a tetszésemet. Ennek ellenére nézhető, jó film.

 
Szilonka   2016. 04. 15.

Az első rész még elmegy, azt is mondhatnám, hogy érdekes. Van valami története és eljutunk A pontból B-be. A többi résznél már megy le erősen a színvonal és az egyes részekben minimális tartalom van.

 
Norbi   2018. 07. 27.

Értem, hogy nagyon sikeres lett ez a vámpírosdi, de nem kéne elnyújtani az egész filmet, így is minimális tartalmi része van. De ami volt az kétségtelenül jó volt.

A film összbevétele 712 171 856 dollár volt (imdb.com).

 

Coppola lánya is esélyes volt a rendezésre.

(HETEDIK )
 

A filmben látható szexjelenet meg lett vágva.

(HETEDIK )
 

A filmben CGI technológiát alkalmaztak.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.