Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
73

Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész (2012)

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
Filmadatlap
 
29
Szereplők
40
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész
 
kevelin   2019. 06. 02.

legújabb vélemény

lehet tagadni hogy az ember nem nézte főleg lányként kisebb korában a sorozatot cska nem érdemes. sajnos a két főszereplő robert és kristen benne ragadtak ebbe a szerepben amit azóta se tudnak magukról lemosni. bár hatalmas népszerűségnek örvend a mai napig, azért így 10 évvel a filmek megjelenése után már nyálasnak és furának tartom én is. de akkor nagyon tetszett :)

 
Deku   2017. 09. 24.

Frenetikus kis film ez, ennél nem unatkozik az ember egy percre sem. Nem számítottam ilyenre az igaz. Viszont szerencsére bitang kis alkotás. Túlzás lenne azt állítani, hogy a legjobb de nagyszerű.


 
puffancshercegnő   2016. 09. 10.

A sorozat legjobb része, a legjobb csatajelenettel. Akkor ha 14 éves lány vagy. Amúgy nem fogod élvezni. Mindenesetre annak, aki a könyveket szerette, jó szórakozás lesz a film is, mert többnyire visszaadja a könyv lényegét. Pont jó hosszúságú film, a történet folyása szempontjából. A színészi játék nem rossz, de nem is zseniális.

 
Norbi   2018. 07. 27.

Elég pörgős lett, mondjuk ezt is vártam mint lezáró epizódot. Kicsit untam már a szereplők tipikusságát, vártam valami nagyobb változást egy-két karakterben.

 
diumiu   2017. 06. 30.

A véleményem pozitív, méltó befejezést kapott a történet ezzel a résszel. Izgalmas, fordulatos, a csata jelenet meg kifejezetten kiemelkedő. Ajánlom mindenkinek!

A film összbevétele 832 660 037 dollár volt (imdb.com).

 

A 2012-es Arany Málna díjkiosztón 7 díjat is "nyert" a film. Többek között a legrosszabb film és a legrosszabb színésznő díjakat is.

(GedyPapa)
 

A filmet az USA-ban és Kanadában forgatták.

(HETEDIK )
 

A végső harci jelenet nem volt a könyvben.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.