Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
67%

Alkonyat: Újhold (2009)

The Twilight Saga: New Moon
Filmadatlap
 
26
Szereplők
43
Vélemények
20
Képek
1
Videók
Alkonyat: Újhold

Galéria (20)

Videók (1)

 
msfini   2022. 04. 24.

legújabb vélemény

0
Lassú, túlnyújtott és unalmas

Azt hittem, hogy előző film (Alkonyat, 2008) után majd elmélyítik Edward és Bella kapcsolatát. Szerettem volna legalább minimálisan megérteni, hogy miért vonzódnak egymáshoz. Azon kívül, hogy Edward nem tud olvasni Bella elméjében, mi a fenét szeret benne? Bella szinte az egész filmben csak szenved, már-már a vonat elég veti magát Edward kínzó hiányában. Majdnem olyan elviselhetetlen volt a szenvedése, mint az enyém, amikor néztem ezt a rendkívül lassú, túlnyújtott, unalmas filmet. A CGI igen nagy szerepet kap a filmben. Szerintem nem is nézett ki rosszul, ahhoz képest, hogy mennyi mindent meg kellett rajzolniuk vele. A színészi játék se igazán kiemelkedő. Bella fájdalmában inkább unalmat láttam, mintha szeretne meghalni, hogy végre ne kelljen a forgatáson lenni. Robert Pattinson remekül hozta a kissé szomorú, kiskutya tekintetet. Bella annyira unja az egészet, hogy sokkal kevésbé lepődött meg azon, hogy vérfarkasok is léteznek, mint amikor én odamentem a hűtőmhöz, és joghurtot akartam enni, de meglepetésemre már elfogyott.

 
Deku   2017. 10. 25.

1

Nem lett túl bonyolult a történet és ez érződik is de így is nagyon szuper a történet. Szerethetőek a karakterek és nem is egysíkúak, ami nagy előny ezen kívül a történet is fenomenális.

 
Sabnock Sanatory   2020. 10. 30.

0

Nekem mindegyik része amolyan kötelezően egyszer nézős tinifilm. Húzzák, nyúzzák, de valahogy értelmetlen és káoszos az egész. Némi CGI dob rajta, de igazán ennyi és nem több.

 
MoviesChris   2022. 02. 27.

0

Elég sokan fikázzák ezeket a filmeket. Kicsit szerintem divat is lett utálni az Alkonyatot. Ebben a divathullámban én nem veszek részt. Szerintem nem rosszak ezek a filmek. Nyilván ott van a nyálas rész, ami gáz. Meg Kristen Stewart mindig szenvedő t... több»

 
Szilonka   2018. 04. 06.

0

Kapcsolat terén a nagy dolgok már az első részben megtörténtek itt inkább a család, meg az ellenséggel való történések töltik ki a játékidőt. Egynek elment.

 
MP170506   2016. 11. 23.

0

Nem rossz, meg lehet nézni egyszer, de véleményem szerint ez csak közepes lett. A történet unalmas, lassú, a színészek alakítása pedig semmitmondó, nem igazán tudják hozni a karakterüket...

 
Bazzzsi   2017. 10. 20.

0

Kíváncsi voltam a filmre, az első rész után. Eléggé hasonló a története, az alapsztorit alig viszi előre. Egynek elment, de igazából csak szenvedtek a filmben a szereplők.

A film összbevétele 709 827 462 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben CGI technológiát alkalmaztak.

(HE7EDIK)
 

Pattinson kedvenc könyve az Ùjhold.

(HE7EDIK)
 

Lautner parókát viselt a forgatás alatt.

(HE7EDIK)
 

Forks túrista látványosság lett.

(HE7EDIK)
 

Lautner jelölve volt MTV Movie Award díjra.

(HE7EDIK)