67% 622 szavazat
Alkonyat: Újhold

Alkonyat: Újhold

The Twilight Saga: New Moon
Filmadatlap
42
Vélemények (42)
26
Szereplők (26)
20
Képek (20)
1
Videók (1)
21
Érdekességek (21)
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum
Alkonyat: Újhold
Lejátszás

Hol nézheted

FILMINFÓ

Bella (Kristen Stewart) 18. születésnapi ünnepsége katasztrófába torkollik. A lány megvágja az ujját, mire Jasper (Jackson Rathbone), Edward (Robert Pattinson) testvére megtámadja. Edward nehéz döntést hoz: Bella nagyobb biztonságban van, ha minél messzebb vannak egymástól. A szomorú Bellát Jacob (Több


Forgatókönyvíró: Melissa Rosenberg
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2009.11.20. | Netflix (2023.12.09.)
Több
 
2022.04.24 msfini

legújabb vélemény

Lassú, túlnyújtott és unalmas

Azt hittem, hogy előző film (Alkonyat, 2008) után majd elmélyítik Edward és Bella kapcsolatát. Szerettem volna legalább minimálisan megérteni, hogy miért vonzódnak egymáshoz. Azon kívül, hogy Edward nem tud olvasni Bella elméjében, mi a fenét szeret benne? Bella szinte az egész filmben csak szenved, már-már a vonat elég veti magát Edward kínzó hiányában. Majdnem olyan elviselhetetlen volt a szenvedése, mint az enyém, amikor néztem ezt a rendkívül lassú, túlnyújtott, unalmas filmet. A CGI igen nagy szerepet kap a filmben. Szerintem nem is nézett ki rosszul, ahhoz képest, hogy mennyi mindent meg kellett rajzolniuk vele. A színészi játék se igazán kiemelkedő. Bella fájdalmában inkább unalmat láttam, mintha szeretne meghalni, hogy végre ne kelljen a forgatáson lenni. Robert Pattinson remekül hozta a kissé szomorú, kiskutya tekintetet. Bella annyira unja az egészet, hogy sokkal kevésbé lepődött meg azon, hogy vérfarkasok is léteznek, mint amikor én odamentem a hűtőmhöz, és joghurtot akartam enni, de meglepetésemre már elfogyott.

0
 

Nekem mindegyik része amolyan kötelezően egyszer nézős tinifilm. Húzzák, nyúzzák, de valahogy értelmetlen és káoszos az egész. Némi CGI dob rajta, de igazán ennyi és nem több.

1
 
2017.10.25 Deku

Nem lett túl bonyolult a történet és ez érződik is de így is nagyon szuper a történet. Szerethetőek a karakterek és nem is egysíkúak, ami nagy előny ezen kívül a történet is fenomenális.

1
 
2017.10.20 Bazzzsi

Kíváncsi voltam a filmre, az első rész után. Eléggé hasonló a története, az alapsztorit alig viszi előre. Egynek elment, de igazából csak szenvedtek a filmben a szereplők.

1
 
2018.04.06 Szilonka

Kapcsolat terén a nagy dolgok már az első részben megtörténtek itt inkább a család, meg az ellenséggel való történések töltik ki a játékidőt. Egynek elment.

0

A film összbevétele 709 827 462 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A filmben CGI technológiát alkalmaztak. Szerző: HE7EDIK

#2
 

Pattinson kedvenc könyve az Ùjhold.Szerző: HE7EDIK

#3
 

Lautner parókát viselt a forgatás alatt. Szerző: HE7EDIK

#4
 

Forks túrista látványosság lett.Szerző: HE7EDIK

#5