Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82
Filmadatlap
 
28
Szereplők
26
Vélemények
15
Képek
2
Videók
Nagy Hal
 
GedyPapa   2017. 06. 02.

Kell hozzá egy lelkiállapot, hogy a rejtettebb üzeneteket is megértse az ember. Ugyanúgy, mint a Burton filmek nagy részénél. Azonban még így is azt mondom, hogy érdemes megtekinteni, hiszen egy jól sikerült alkotásról van szó.

 
hackerjulcsi   2015. 01. 26.

Minden kockája kincset ér. Elszomorít, de valahol felüdít. Meg van benne az egyensúly... A mellékszálak is kidolgozottak ("boszorkány"), jól össze lett rakva, az tény!


 
Deku   2017. 07. 23.

Ez a film olyan amit nem mindegy mikor nézel meg vagy legalábbis szükséges az, hogy rá tudjunk erre a stílusra hangolódni. Nálam nem aratott akkora sikert sajnos.

 
Dodi   2015. 06. 09.

Ez a film tipikus Burton. A meseszerűség példátlan keveredése a valósággal, melyet alátámaszt a remek látványtervezés, a kivételes cselekmény. Hatásvadász film, ez kétségtelen, a szó pozitív értelmében. Tehát van, akit magával ragad, de van, akit irritál.

 
Zsceeeka   2015. 05. 03.

Érdekes, búskomor, megnevettető filmecske, elgondolkodtat az élet nagy dolgairól, és mégsem keserédes a végén az ember szájíze. Egtyszer mindenkinek muszáj lenne látnia, örülök, hogy beleakadtam.

A film összbevétele 122 919 055 dollár volt (imdb.com).

 

A stáblista elején a Columbia-logót fordítva játsszák le.

(Mavil)
 

A film előállítási költsége 70 millió dollár volt, és majdnem 123 milliót hozott vissza. A kritikusoktól pozitív értékelést kapott.

(Mavil)
 

Matthew McCrory fiatalon, 32 éves korában hunyt el, életében ő volt a legmagasabb színész (229 cm), és neki volt a legnagyobb cipőmérete is (amerikai számozással 29 és feles).

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.