Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
79
Filmadatlap
 
27
Szereplők
103
Vélemények
24
Képek
5
Videók
Pi élete
 
DracoDormiens   2019. 07. 12.

legújabb vélemény

Nem lehet úgy nézni ezt a filmet, hogy csak fél szemmel tekintünk rá, közben pedig valami mást is csinálunk. Annyira magával ragadó a történet. Tele van feszült pillanatokkal, teljesen váratlan dolgokkal, izgalmas fordulatokkal és nem olyan film, amiben minden tökéletesen sikerül és gond nélkül helyre jön. Kiváló rendezésű és minőségi film lett.

 
indingo   2017. 04. 11.

Még egyszer mindenképp újra kell néznem, már más szemmel. Tetszett a sztori. A látvány biztos ki volt színezve itt-ott, de szemet gyönyörködtető volt.


 
erare   2015. 02. 20.

A film látványvilága hihetetlenül gazdag és lenyűgöző. Az első pillanattól fogva magával ragadott. A történet pedig örök; nem csupán ma időszerű, hanem 20 év múlva is érthető és aktuális lesz.

 
Deku   2017. 08. 30.

Én azért többre számítottam ettől a filmtől az alapján amit róla halottam. Bár lehet, hogy pont ez a nagy elvárás volt az ami tönkre tette bennem az élményt. Egyszer nézhető de semmi több.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 23.

Richard Parker története a tengeren több mint inspiráló. Először még moziban láttam és most újra megnéztem, még mindig gyönyörű. Izgalmas annak ellenére, hogy a helyszín a film nagy részében a tenger és azon egy csónak. A szereplők neveit sem nehéz megjegyezni, hiszen kb. csak egy maréknyi van benne. Inspiráló film, elhiteti, hogy vannak csodák, hogy bármi megtörténhet.

A film összbevétele 609 016 565 dollár volt (imdb.com).

 

Azokban a jelenetekben, amelyekben valódi tigris szerepel, egy King nevű, 17 éves, 200 kg-os tigrist láthatunk, akit a rendező, Ang Lee maga választott ki. Lee észrevette, hogy az állat homlokán egy kínai írásjel, a 王 rajzolódik ki a bundáján lévő csíkokból, ennek az írásjelnek a jelentése király.

(TribeBubu)
 

A film azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

120 milliós költségvetésből készült a film s 609,016,565 dollárt hozott világszerte.

(citizenfour99)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.