Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78
Filmadatlap
 
27
Szereplők
100
Vélemények
24
Képek
5
Videók
 
indingo   2017. 04. 11.

Még egyszer mindenképp újra kell néznem, már más szemmel. Tetszett a sztori. A látvány biztos ki volt színezve itt-ott, de szemet gyönyörködtető volt.

 
erare   2015. 02. 20.

A film látványvilága hihetetlenül gazdag és lenyűgöző. Az első pillanattól fogva magával ragadott. A történet pedig örök; nem csupán ma időszerű, hanem 20 év múlva is érthető és aktuális lesz.


 
Deku   2017. 08. 30.

Én azért többre számítottam ettől a filmtől az alapján amit róla halottam. Bár lehet, hogy pont ez a nagy elvárás volt az ami tönkre tette bennem az élményt. Egyszer nézhető de semmi több.

 
citizenfour99   2016. 03. 11.

Szép film. Kicsit keszekusza vallások terén , de hát basszus az élet is az. Egy nagy keszekuszaság. A vízen eltöltött jelenetek valami zseniális látványvilág. Gyönyörű. Kicsit sablonos is lehetne a film, de nekem valami nagyon elvitte ezt pozitív irányba.

 
Szilonka   2017. 10. 16.

Nekem tetszett a film, volt benne valami misztikum. Gyönyörű jelenetek voltak a filmben, még ha CGi is volt, tetszett. A története sok mindent felvetett bennem és sokat gondolkodtam rajta.

 

Azokban a jelenetekben, amelyekben valódi tigris szerepel, egy King nevű, 17 éves, 200 kg-os tigrist láthatunk, akit a rendező, Ang Lee maga választott ki. Lee észrevette, hogy az állat homlokán egy kínai írásjel, a 王 rajzolódik ki a bundáján lévő csíkokból, ennek az írásjelnek a jelentése király.

(TribeBubu)
 

A film Yann Martel azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

120 milliós költségvetésből készült a film s 609,016,565 dollárt hozott világszerte.

(citizenfour99)


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.