Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
3
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
ZeroHero   2019. 10. 02.

legújabb vélemény

Jajj de kar ezert... Kulonos hangulatu film, csodalatosan zord tajjal es hangulattal, egy nagyszeru karakteru fohossel es naturalisan abrazolt kegyetlenseggel... Akit a kor es a vikingek tortenete erdekel, mindenkepp nezze meg, de mindenki masnak csak kinlodas a fentebb elmondottak ellenere is, mert sajnos erosen osszefuggestelen, tulsagosan is poetikus, nehezen emesztheto film, amiben sokkalsokkal nagyobb potencial volt.

 
D. Wolfe   2016. 04. 18.

Teljes mértékben megértem, ha valakinek nem tetszik mert tényleg lassú és nehéz alkotás. Engem viszont egy idő után rabul ejtett a hangulata, fantasztikus tájképek és színvilág jellemzi, Mads Mikkelsen pedig úgy is nagyon karakteres tud lenni, hogy az egész film alatt egyetlen szót sem szól. Nem mondom, hogy bárkinek ajánlható, inkább azok tegyenek vele egy próbát, akik szeretik a lassú folyású, elvont, de erős atmoszférájú filmeket.


 
bbozsi   2018. 04. 18.

Az egész téren és időn kívül játszódó képsorozat könyörög a néző részvételéért, de ezt ki is érdemli gyönyörű képeivel és sokrétű szimbolikájával. Mads Mikkelsen kisugárzása egyedülálló a világon.

A film összbevétele 17 546 dollár volt (imdb.com).

 

A rendező saját bevallása szerint "egy pszichében játszódó sci-fi-t akart rendezni".

(Menyét Ibolya)
 

Nicolas Winding Refn inspirációi között még egy Delaware-ben látott rúnakő és a Planet of the Vampires című Bava-horror is szerepelt.

(Menyét Ibolya)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.