Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
67%

Egyiptom istenei (2016)

Gods of Egypt
Filmadatlap
 
28
Szereplők
65
Vélemények
22
Képek
4
Videók
Egyiptom istenei

Galéria (22)

Nikolaj Coster-Waldau
Brenton Thwaites
Brenton Thwaites
Courtney Eaton
Gerard Butler
Nikolaj Coster-Waldau
Gerard Butler
Courtney Eaton
Nikolaj Coster-Waldau
Courtney Eaton
Courtney Eaton
Brenton Thwaites
Courtney Eaton
Elodie Yung
Gerard Butler

Videók (4)

 
Eastern79   2021. 02. 05.

legújabb vélemény

0
Unalmas istenek

Az első dolog, ami eszembe jutott, hogy Egyiptom istenei vajon mi a bánatos istennyiláért fehér bőrű európai karakterek? Ettől függetlenül is az Egyiptom istenei egy végletekig sablonos, unalmas és felesleges film. "Láttuk már" kategória, és abból sem a legjobb.

 
indingo   2017. 04. 10.

1

A film látványa, maga az egyiptomi hangulat nagyon tetszett. A transzformersre hajazó istenek picit sokak voltak nekem. A történet nem volt újszerű, de meg lehetett nézni.

 
Deku   2017. 12. 10.

1

Szerintem simán az egyik legjobb amit megnéztem ajánlásra. Párbeszéde kifejezetten üde volt. Könnyen ajánlós fajta lett a film. Nekem teljes kikapcsolódást biztosított.

 
dulkap   2016. 08. 26.

0

Közel sem annyira rossz, mint az előzetes kritikák és vélemények sejtették. A világot nem váltja meg és valóban gyakran kilóg a CGI-lóláb, de ettől teljesen rendben a film. Látványos, pörgős és cseppet sem unalmas. Azért történelem órára ne ebből a f... több»

 
Bogi87   2016. 05. 27.

0

Az egyiptom istenei című film a maga módján szórakoztatott és kikapcsolt 2 órán át.

 
HercegPeter   2016. 11. 27.

0

Nekem tetszett. Alapjáraton szeretem az ilyen filmeket és ennél még a látvány is rendben volt. Nem a legjobb a műfajában, de megállja a helyét. Nálam Geoffrey Rush egyébként is mindig pluszpont egy filmnél.

 
Orosz István Nézhetetlen  2016. 06. 29.

0

Ez borzalmas ez a film. Történetben látványban, hangulatban nagyon szegény. Előzetes alapján sokkal jobbra, számítottam moziban akartam megnézni de örülök hogy nem dobtam ki ezért egy jegynek az árát!

A film összbevétele 150 680 864 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 151 003 790 forintot termelt. A hazai mozik összesen 98 629 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmet nagyjából 140M $-ból forgatták le 2014 tavaszán, Ausztráliában.

(dulkap)
 

Alex Proyas hét év után forgatott újra mozifilmet a 2009-es Képlet óta.

(dulkap)
 

A rendező, Alex Proyas Egyiptomban született görög szülőktől, és 3 éves korában költöztek Ausztráliába.

(dulkap)
 

A filmben egyetlen egyiptomi színész sem látható.

(dulkap)
 

A Saharában játszódó jeleneteket Ausztráliában vették fel. Szóba került, hogy valóban a Saharában forgassanak, de túl veszélyesnek ítélték meg.

(dulkap)
 
Az Egyiptom istenei igazán vicces film, ha mosolyogni tudsz a bazári CGI-on, a béna dialógusokon és az indíték nélküli gonosz űrgalandférgeken. Spoilermentes kritika. több»
 
Alex Proyas néhány évnyi kihagyás után tért vissza, témának születési helye történelmét választotta, melyet lakóhelyén forgatott le. Az istenek között dúló viszályba egy szerelmes emberpár szól bele és mivel a szerelem mindent legyőz, a végkifejleten azok sem fognak meglepődni, akik soha nem voltak még szerelmesek. több»
 
Nem folytatás, nem előzmény és nem is remake, de sokadik film az Egyiptom istenei, egy újabb az ókori mitológiákat kizsákmányoló hollywoodi látványfilmek közül. több»