Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
67
Filmadatlap
 
28
Szereplők
65
Vélemények
22
Képek
4
Videók
Egyiptom istenei
 
Nagyonjóképű   2020. 03. 05.

legújabb vélemény

Alapból elfogult voltam a filmmel, mert imádom Egyiptomot. Maga a cselekmény átlagos szerelmi történet mitológiával vegyítve, de ettől függetlenül végig érdekes volt.

 
indingo   2017. 04. 10.

A film látványa, maga az egyiptomi hangulat nagyon tetszett. A transzformersre hajazó istenek picit sokak voltak nekem. A történet nem volt újszerű, de meg lehetett nézni.


 
dulkap   2016. 08. 26.

Közel sem annyira rossz, mint az előzetes kritikák és vélemények sejtették. A világot nem váltja meg és valóban gyakran kilóg a CGI-lóláb, de ettől teljesen rendben a film. Látványos, pörgős és cseppet sem unalmas. Azért történelem órára ne ebből a filmből készüljünk fel, de egy kis agykikapcsolós popcorn mozinak megfelel.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

Az egyiptom istenei című film a maga módján szórakoztatott és kikapcsolt 2 órán át.

 
Deku   2017. 12. 10.

Szerintem simán az egyik legjobb amit megnéztem ajánlásra. Párbeszéde kifejezetten üde volt. Könnyen ajánlós fajta lett a film. Nekem teljes kikapcsolódást biztosított.

 
HercegPeter   2016. 11. 27.

Nekem tetszett. Alapjáraton szeretem az ilyen filmeket és ennél még a látvány is rendben volt. Nem a legjobb a műfajában, de megállja a helyét. Nálam Geoffrey Rush egyébként is mindig pluszpont egy filmnél.

 
Orosz István Nézhetetlen  2016. 06. 29.

Ez borzalmas ez a film. Történetben látványban, hangulatban nagyon szegény. Előzetes alapján sokkal jobbra, számítottam moziban akartam megnézni de örülök hogy nem dobtam ki ezért egy jegynek az árát!

Nikolaj Coster-Waldau
Brenton Thwaites
Brenton Thwaites
Courtney Eaton
Gerard Butler
Nikolaj Coster-Waldau
Gerard Butler
Courtney Eaton
Nikolaj Coster-Waldau
Courtney Eaton
Courtney Eaton
Brenton Thwaites
Courtney Eaton
Elodie Yung
Gerard Butler

A film összbevétele 150 680 864 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 151 003 790 forintot termelt. A hazai mozik összesen 98 629 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmet nagyjából 140M $-ból forgatták le 2014 tavaszán, Ausztráliában.

(dulkap)
 

Alex Proyas hét év után forgatott újra mozifilmet a 2009-es Képlet óta.

(dulkap)
 

A rendező Alex Proyas Egyiptomban született görög szülőktől és 3 éves korában költöztek Ausztráliába.

(dulkap)
 

A filmben egyetlen egyiptomi színész sem látható.

(dulkap)
 

A Saharában játszódó jeleneteket Ausztráliában vették fel. Szó volt arról, hogy valóban a Saharában forgassanak, de túl veszélyesnek ítélték meg.

(dulkap)
 

Egyiptomban a filmet "Kings of Egypt" címmel mutatták be.

(dulkap)
 
Moziba megnézni semmiképpen nem ajánlom, főleg a szörnyen keveset nyújtó 3D miatt sem. 5/10 több»
 
Az egykoron vezetőnek hitt direktor főhőséhez hasonlóan elkényelmesedett és alul maradt a közönség kegyeiért folytatott harcban. 60/100
 
Nem folytatás, nem előzmény és nem is remake, de sokadik film az Egyiptom istenei, egy újabb az ókori mitológiákat kizsákmányoló hollywoodi látványfilmek közül. 50/100 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.