Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

Monster Hunter - Szörnybirodalom (2020)

Monster Hunter
Filmadatlap
 
31
Szereplők
14
Vélemények
20
Képek
5
Videók

Galéria (20)

Milla Jovovich
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Tony Jaa
Tony Jaa
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Jannik Schümann

Videók (5)

 
Lvntesz   2022. 02. 06.

legújabb vélemény

0

Sosem játszottam a játékokkal, és nem is terveztem - és ezen döntésemen a film sem sokat változtatott. Vizuálisan szép, de történetben semmi újat nem hozott, így felmerül a kérdés, hogy érdemes volt-e egyáltalán elkészíteni ezt a filmet, ugyanis ehel... több»

 
Eastern79   2021. 02. 19.

a nap véleménye

3
Szörnyen kínos

Paul W. S. Anderson – úgy látszik – kezd elfáradni, mert ezúttal is videojátékot választott alapanyagul, és már megint a nejét nevezte ki a világ megmentőjének. Legalább nem tököl, és gyakorlatilag az első két perc után belecsap a lecsóba, de sajnos ... teljes kritika»

 
Norbert93   2021. 05. 11.

3
Szörnyfilmek reneszánsza

A szörnyfilmek jelenleg reneszánszukat élik, de azon felül, hogy generálják a nézettséget és jól mutatnak 3D-ben, semmi mást nem tudnak felmutatni. Se egy idézhető jelenet, se egy emlékezetes karakter vagy monológ/párbeszéd. Nyilván nem egy Ponyvaregény szintű forgatókönyvet várok, de azért, ha valami az alja a történetvezetésnek, azon nincs mit tovább ragozni: buta és kész. A Monster Hunter javára legyen írva, hogy próbálkozik, de nem viszi túlzásba. Tony Jaa és Milla Jovovich párosában, ha szódával el is megy, de van annyi, hogy egy közepes, de jelentősen összetettebb filmet rakjon le, mint a Kong vs Godzilla.

 
HE7EDIK   2020. 12. 11.

1

Paul WS Andersonnak vannak minőségi és gagyi filmjei, sajnos mostanság csak utóbbit gyártja. Megint szerepel benne antiszínész felesége, néhány gagyi CGI szörny, Tony Jaa meg keményen ugrál. Hát kb. ennyi a film...

 
Artemisia   2021. 01. 29.

a nap véleménye

8
Ismeretlen világ

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Kaptár-filmek mérsékelt sikere után Paul W. S. Anderson ismét nagy fába vágta a fejszéjét, ugyanis ezúttal egy másik zseniális videójáték-széria, a Monster Hunter filmvászonra való átültetésére vállalkozott. A castinggal most is biztosra ment; a fő... teljes kritika»

 
Yosihiro   2021. 04. 07.

5
Szörnyvadászat?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Szóval mi is ez a film? Ha jól gondolom, valami adaptáció, talán számítógépes játékra hasonlít az egész, bár én nem játszom rajta. Kicsit meglepett, hiszen elég érdekesnek indult, hatalmas jelenetekkel, aztán beugrott egy film, az Ahová lépek ott szö... teljes kritika»

 
stevepisti   2021. 04. 10.

1

A hozzászólásokból tudtam meg, hogy ez egy játékadaptáció, mivelhogy a játékot nem ismerem, ezért csupán csak az általam látottakat, hallottakat tudom figyelembe venni, erről tudok véleményt mondani. Nekem nagyon tetszett, látvány film a javából, hat... több»

A film összbevétele 42 145 959 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 3 348 378 forintot termelt. A hazai mozik összesen 1 176 785 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Paul W.S. Anderson rendező és Jeremy Bolt producer a Kaptár-filmek után ismét együtt dolgozott.

(hp)
 

A Monster Hunter - Szörnybirodalom vizuális effektjeiért ugyanaz a stúdió, a Mr. X VFX felelet, akik a Kaptár-franchise filmjein is dolgoztak.

(hp)
 

A film egyik sztárja, T.I. egy interjúban elmondta, hogy fia győzte meg arról, hogy vállalja a szereplést, mivel nagy rajongója a Monster Hunter videojátéknak.

(hp)
 

Milla Jovovich a Kaptár franchise után ismét egy videojáték adaptációban vállalt főszerepet.

(hp)
 

Bár a Szörnyvadász fejlesztése már 2012-ben megkezdődött, a hivatalos bejelentésre egészen 2018-ig kellett várni.

(hp)
 
Ha a film egyszer mozikba kerül, ott talán érdemes lesz vele próbálkozni, mert az érzékszerveinken túl nem nagyon próbál másra hatni. Az utolsó A Kaptárhoz képest előrelépés, de ez a legnagyobb dicséret, amiben részesíteni tudom. több»