Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80

Jumanji: Vár a dzsungel (2017)

Jumanji: Welcome to the Jungle
Filmadatlap
 
32
Szereplők
65
Vélemények
40
Képek
16
Videók
 
Deku   2017. 12. 26.

Sokan kétkedve várták ezt a reboot filmet én ezzel ellen szemben majd kiugrottam a bőrömből amikor az első trailert megnéztem. Most a film után azt kell mondjam, hogy pozitív csalódás ért és érhet mindenkit aki mégis belevág ebbe a varázslatos kalandba. Először is nagyon jót tett a filmnek a karakterek újítása mivel eredeti humoros hangulatot kapott. Ami mellett nem szabad elmenni, hogy a humor mellé bőven kap akciót, izgalmat és észbontó látványt a néző. Nagyon jó pont volt számomra Jack Black karaktere hisz mindig hozza a formáját, Dwayne Johnson pedig kétség kívül nagyon jól helyt tud állni az ilyen típusú filmekben is. Viszont a többi színész is profin hozza a karakterének megfelelő formát. Igazán humoros tudott lenni, szinte mindenki nevetett az egész film alatt ami plusz hangulatot teremtett számomra. Egyszóval aki egy kellemes, hangulatos és pörgős kis filmre vágyik az bátran próbálja be ezt a filmet.

 
Diesel   2018. 03. 07.

Ismét egy kellemes csalódás. Megmondom őszintén, nem sok reményt fűztem a filmhez. Már majdnem elkövettem azt a hibát hogy elkönyvelem a filmet de vettem egy mély levegőt és megnéztem. Jó döntés volt!! A film rettentően látványos és végig szórakoztató. Iszonyatosan jók voltak a színészek is. Egyszerűen nem tudok rájuk rosszat mondani. A történet jól követhető volt. Sokan a régihez hasonlítják szerintem ez öreg hiba. Ennek a filmnek is megvan a maga varázsa. Vicces és szerethető. Mindenképpen érdemes időt szánni rá és megnézni!


 
indingo   2018. 03. 20.

Nagyon féltem tőle, de nem lett rossz. Az igazival nem lehet összehasonlítani az igaz. Tetszett, hogy azért megemlékeztem az eredeti előtt. Black Jack karaktere volt a legviccesebb. A flörtölős , a csókolózós és a pisilős jelenetet nagyon eltalálták.

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 01. 12.
Pörgős, látványos, szórakoztató

Talán az új Jumanji az év legnagyobb meglepetése számomra. Abszolút pozitívan csalódtam benne, ugyanis a Robin Williams-féle film (főként a nagyszerű színész tragikus halála miatt) mára a klasszikusok sorába emelkedett, így nagyon könnyen lehetett volna elrontani is egy új filmmel a felépített mítoszt. Szerencsére azt leszámítva, hogy az alaptörténetben felfedezhető némi hasonlóság (és hát a cím kötelez) semmi köze nincs az eredeti műhöz. Ezzel a videojátékos hangulattal sikerült kellően eltávolítani a történetet Robin Williams kalandozásaitól, ami jót tett neki. A humor abszolút a helyén volt, egyes jeleneteknél dőltem a nevetéstől. Például mikor Jack Black csajozási tippekre tanítja a bomb... több»

 
HercegPeter   2019. 01. 24.

Gyerekként rengetegszer láttam az eredetit. Ezért érthető, hogy tartottam ettől. Szerencsére pozitívan csalódtam. A karakterek ugyan átlagosak, mégis jól el lettek találva. Az elején kicsit zavart ez a testcserés cucc, de ez hamar elmúlt. Egész ügyesen hozták át a játékot a mai világba. Sajnos a befejezés nem a legizgalmasabb, és a színészválasztásnál is inkább a hype, mintsem a tehetség döntött. Itt elsősorban Rock-ra és Hart-ra gondolok. De a humora és a története jó. Nincs értelme összehasonlítani az első résszel hiszen ez inkább vígjáték, míg az egy kicsit drámaibb volt. A kettőben az egyetlen közös pont a kaland.

Dwayne Johnson
Nick Jonas
Kevin Hart
Dwayne Johnson
Karen Gillan
Jack Black
Kevin Hart
Dwayne Johnson
Jack Black
Karen Gillan
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Kevin Hart
Jack Black
Dwayne Johnson
Kevin Hart
Karen Gillan
Dwayne Johnson
Kevin Hart
Jack Black
Karen Gillan
Karen Gillan
Karen Gillan
Dwayne Johnson
Kevin Hart
Dwayne Johnson
Jake Kasdan
Nick Jonas
Karen Gillan
Dwayne Johnson
Kevin Hart
Jack Black
Dwayne Johnson
Nick Jonas
Karen Gillan
Karen Gillan
Morgan Turner
Jack Black
Jack Black
Rhys Darby
Karen Gillan
Kevin Hart
Dwayne Johnson
 
A Jumanji – Vár a dzsungel egyedi megközelítéssel hozza vissza sokak régi kedvencét, azonban megtölti elég kreativitással és a karakterek kettősségéből fakadó humorral ahhoz, hogy szórakoztató maradjon. Az elfuserált akciójelenetek és a klisé megvalósítás alatt bájos színészi alakítások rejlenek szerethető figurákkal és váratlan mondanivalóval. 75/100 több»
 
A számítógépes játékok koncepciójára felhúzott újfajta Jumanji még úgy sem üti meg a minimális szintet, hogy Kevin Hart és Dwayne Johnson előre predesztinálja a várható poénok pályagörbéjét, és hogy mit várhatunk a filmtől: direct to Disney Channel. 3/10 több»
 
Azon a logikai csavaron túllépve, hogy egy videójátékot nézünk, kijelenthetjük, hogy a Jumanji – Vár a dzsungel egyértelműen gagyi. A fájóan és semmit mondó effektekkel megalkotott vadállatok, és akciófaktor maximum a 14 év alatti korosztály fogják lázba hozni. Viszont, aki most találkozik a Jumanji jelenséggel, az feltétlenül a 1995-össel kezdje a sort. 6,5/10 több»
 

A kritikusok és a közönség egyaránt pozitívan fogadta.

(HETEDIK )
 

A film hatalmas sikere miatt folytatást kap.

(HETEDIK )
 

Rock és Hart második közös filmje.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.