Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
80

Jumanji: Vár a dzsungel (2017)

Jumanji: Welcome to the Jungle
Filmadatlap
 
37
Szereplők
73
Vélemények
40
Képek
16
Videók
 
Yosihiro   2020. 04. 14.

legújabb vélemény

Vár a Jungel...

Remek kis filmet hoztak össze a Jumanjiból. Nekem nagyon tetszett remek történet remek karaterek és kíválló forgatókönyv. Szinte az egész filmben lekötik a figyelmet mert mindig történik valami varázslatos és meglepő. Ez csodaország vagy mondhatnám a videójátékok világa és talán ezt még fokozni is lehet. Az hogy több karateres a film remekül sikerült ábrázolni és hogy ki kinek a bőrébe bújt az még pazarabb lett. A film bővelkedik humorban és a legfontosaabb a végjáték ami szintén happy end lett. Összeségében remek forgatókönyv jó rendezés és vágás animálás a szereplők hozzák azt a formát amit kell és azon is túl szerintem. A hangi effektek és zene lenyúgöző . Így nálam ez a film kiérdemelte az Öt csillagot mert bevallom többször is megnéztem. Van benne izgalom romantika harc játék érzelem és mindenböl annyi ami épp kell. Ez a film nem akciófilm bár vannak benne remek jelentek de inkább vígjátéknak mondanám. Ezen a filmen nem lehet elaludni figyelni kell az eseményeket mert ha fonalat veszítünk akkor értelmetlen is lehet. Csak ajánlani tudom minden korosztálynak remek kikapcsolódás és ne felejtsük el a jön a folytatás.... Üdv Yosi

 
Deku   2017. 12. 26.

Sokan kétkedve várták ezt a reboot filmet én ezzel ellen szemben majd kiugrottam a bőrömből amikor az első trailert megnéztem. Most a film után azt kell mondjam, hogy pozitív csalódás ért és érhet mindenkit aki mégis belevág ebbe a varázslatos kalandba. Először is nagyon jót tett a filmnek a karakterek újítása mivel eredeti humoros hangulatot kapott. Ami mellett nem szabad elmenni, hogy a humor mellé bőven kap akciót, izgalmat és észbontó látványt a néző. Nagyon jó pont volt számomra Jack Black karaktere hisz mindig hozza a formáját, Dwayne Johnson pedig kétség kívül nagyon jól helyt tud állni az ilyen típusú filmekben is. Viszont a többi színész is profin hozza a karakterének megfelelő formát. Igazán humoros tudott lenni, szinte mindenki nevetett az egész film alatt ami plusz hangulatot teremtett számomra. Egyszóval aki egy kellemes, hangulatos és pörgős kis filmre vágyik az bátran próbálja be ezt a filmet.


 
indingo   2018. 03. 20.

Nagyon féltem tőle, de nem lett rossz. Az igazival nem lehet összehasonlítani az igaz. Tetszett, hogy azért megemlékeztem az eredeti előtt. Black Jack karaktere volt a legviccesebb. A flörtölős , a csókolózós és a pisilős jelenetet nagyon eltalálták.

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 01. 12.

Pörgős, látványos, szórakoztató

Talán az új Jumanji az év legnagyobb meglepetése számomra. Abszolút pozitívan csalódtam benne, ugyanis a Robin Williams-féle film (főként a nagyszerű színész tragikus halála miatt) mára a klasszikusok sorába emelkedett, így nagyon könnyen lehetett volna elrontani is egy új filmmel a felépített mítoszt. Szerencsére azt leszámítva, hogy az alaptörténetben felfedezhető némi hasonlóság (és hát a cím kötelez) semmi köze nincs az eredeti műhöz. Ezzel a videojátékos hangulattal sikerült kellően eltávolítani a történetet Robin Williams kalandozásaitól, ami jót tett neki. A humor abszolút a helyén volt, egyes jeleneteknél dőltem a nevetéstől. Például mikor Jack Black csajozási tippekre tanítja a bomba alakkal rendelkező akciócsajszit. Ha már Black-nél tartunk: szerintem szenzációsan hozta a benne rejtőző tini lányt a gesztusaival és a hangjával (bár szinkronosan láttuk, de Kálloy-Molnár Péterre nem volt panasz, mint általában). A többi karakter is nagyon rendben volt: Dwayne Johnson végre egy szimpatikus szerepben (a hivatalosan egyetlen gyengeséggel sem rendelkező karakterének nagyon jót tettek Spencer félelmei, aki képes egy mókustól is megijedni). A sütitől szétrobbanó Kevin Hart pedig a film végén kimondja a tanulságot (bizony nem gondoltam volna, hogy éppen az ő szájából hallhatom), amikor Dr. Bravestone-t bátorítja, aki azon aggódik, hogy már csak egy élete maradt…bizony a való él... több»

 
Artemisia   2018. 03. 20.

Hollywoodi limonádé

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT::: Minden tekintetben többet vártam ettől a filmtől. Az egész egy hollywoodi köntösbe bújtatott sablonos limonádé. Csupa sztereotip karakterrel dolgozik, mint a népszerűségre vágyó nyomi srác, a nagymenő haver, az önimádó és az önbizalomhiányos lány. Határozottan rossz ötlet volt az egyébként ígéretes színészgárdát avatár testnek használni, és ezáltal a kínosan gyerekes viselkedés keretei közé szorítani a színészeket. Maga a sztori is roppant sablonos, az ellopott ékkövet vissza kell vinni a helyükre, ezzel megmentve Jumanjit . Az odavezető akadályok sem elég súlyosak (egy víziló lenyeli a szereplőt, az pedig visszarepül, motorosok és orrszarvúak elől futnak, és nem történik semmi). A három élet lehetőségeit sem aknázták ki jól, mivel vagy önként, vagy butaságok miatt veszítik el az első 2 életüket, így nem jelent semmi izgalmat, ha eggyel kevesebb lesz valakinek – még abban a jelenet sem, amelyben egyikük a 20 éve ott rekedt játékosnak átadja az életét, mivel még 2 van belőle. Gyakorlatilag egy eredeti poén sem hangzott el, teljesen sótlan a film humora (pl. a csúnya férfitestbe került lányt és az ebből fakadó poénokat már láttuk párszor máshol, a telefonért nyavalygás soha nem volt poén, az őrök figyelmének elterelése csábítással, illetve a csábítási fortélyokat bénán alkalmazó lány pedig már lejárt lemez). Egyszerűen al... több»

 
HercegPeter   2019. 01. 24.

Gyerekként rengetegszer láttam az eredetit. Ezért érthető, hogy tartottam ettől. Szerencsére pozitívan csalódtam. A karakterek ugyan átlagosak, mégis jól el lettek találva. Az elején kicsit zavart ez a testcserés cucc, de ez hamar elmúlt. Egész ügyesen hozták át a játékot a mai világba. Sajnos a befejezés nem a legizgalmasabb, és a színészválasztásnál is inkább a hype, mintsem a tehetség döntött. Itt elsősorban Rock-ra és Hart-ra gondolok. De a humora és a története jó. Nincs értelme összehasonlítani az első résszel hiszen ez inkább vígjáték, míg az egy kicsit drámaibb volt. A kettőben az egyetlen közös pont a kaland.

 
Diesel   2018. 03. 07.

Ismét egy kellemes csalódás. Megmondom őszintén, nem sok reményt fűztem a filmhez. Már majdnem elkövettem azt a hibát hogy elkönyvelem a filmet de vettem egy mély levegőt és megnéztem. Jó döntés volt!! A film rettentően látványos és végig szórakoztató. Iszonyatosan jók voltak a színészek is. Egyszerűen nem tudok rájuk rosszat mondani. A történet jól követhető volt. Sokan a régihez hasonlítják szerintem ez öreg hiba. Ennek a filmnek is megvan a maga varázsa. Vicces és szerethető. Mindenképpen érdemes időt szánni rá és megnézni!

Dwayne Johnson
Nick Jonas
Kevin Hart
Dwayne Johnson
Karen Gillan
Jack Black
Kevin Hart
Dwayne Johnson
Jack Black
Karen Gillan
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Kevin Hart
Jack Black
Dwayne Johnson
Kevin Hart
Karen Gillan
Dwayne Johnson
Kevin Hart
Jack Black
Karen Gillan
Karen Gillan
Karen Gillan
Dwayne Johnson
Kevin Hart
Dwayne Johnson
Jake Kasdan
Nick Jonas
Karen Gillan
Dwayne Johnson
Kevin Hart
Jack Black
Dwayne Johnson
Nick Jonas
Karen Gillan
Karen Gillan
Morgan Turner
Jack Black
Jack Black
Rhys Darby
Karen Gillan
Kevin Hart
Dwayne Johnson

A film összbevétele 962 102 237 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 568 813 677 forintot termelt. A hazai mozik összesen 249 457 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A kritikusok és a közönség egyaránt pozitívan fogadta.

(HETEDIK )
 

A film hatalmas sikere miatt folytatást kap.

(HETEDIK )
 

Rock és Hart második közös filmje.

(HETEDIK )
 

Az állatokat CGI technológiával alkották meg.

(HETEDIK )
 

A szereplőknek 3 élete van, akár csak a videójátékokban.

(HETEDIK )
 

Tom Holland helyét Nick Jonas váltotta.

(HETEDIK )
 

Hart undorodik a csúszómászóktól.

(HETEDIK )
 

A film operatőre magyar volt.

(HETEDIK )
 

A gyerekszínészek alig 10 percet szerepelnek a filmben.

(HETEDIK )
 

Jack Black egy showműsorban is elénekelte a film egyik dalát.

(HETEDIK )
 
A Jumanji – Vár a dzsungel egyedi megközelítéssel hozza vissza sokak régi kedvencét, azonban megtölti elég kreativitással és a karakterek kettősségéből fakadó humorral ahhoz, hogy szórakoztató maradjon. Az elfuserált akciójelenetek és a klisé megvalósítás alatt bájos színészi alakítások rejlenek szerethető figurákkal és váratlan mondanivalóval. 75/100 több»
 
A számítógépes játékok koncepciójára felhúzott újfajta Jumanji még úgy sem üti meg a minimális szintet, hogy Kevin Hart és Dwayne Johnson előre predesztinálja a várható poénok pályagörbéjét, és hogy mit várhatunk a filmtől: direct to Disney Channel. 3/10 több»
 
Azon a logikai csavaron túllépve, hogy egy videójátékot nézünk, kijelenthetjük, hogy a Jumanji – Vár a dzsungel egyértelműen gagyi. A fájóan és semmit mondó effektekkel megalkotott vadállatok, és akciófaktor maximum a 14 év alatti korosztály fogják lázba hozni. Viszont, aki most találkozik a Jumanji jelenséggel, az feltétlenül a 1995-össel kezdje a sort. 6,5/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.