Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
71%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
31
Vélemények
35
Képek
7
Videók
Shazam!
 
Félix Nézhetetlen  2020. 11. 29.

legújabb vélemény

0
Egyszerűen unalmas a színészen kívül

Jó volt a színész, de a film, nos, übergáz volt. A film annyira nem tetszett, hogy annak ellenére, hogy a színészért időtlen idők óta rajongok, még neki se adok pontot. Pedig én mindig is olvastam mindenféle DC-képregényt, és mindegyiket kifejezetten élveztem. Szinte alig vártam, hogy ez a film érjen véget. Nem ajánlom.

 
indingo   2019. 05. 04.

a nap véleménye

0
Shazam tárulj!

Nem telik el úgy egy hónap, hogy egy szuperhős ne köszönne ránk a mozi filmvásznáról. Az utóbbi évek nézettségi adati egyértelműen azt bizonyítják, hogy a nézők szeretik a szuperhősöket igény van rá. A Shazam egy képregény adaptáció, de nem a Marvel... teljes kritika»


 
ArpiHajdu és Réci   2019. 04. 22.

0
Szólíts a (szuperhős)nevemen!

Na, végre beindult a szekér a DC háza táján is. Az Aquamannel elkezdték kapizsgálni, mi is a jó irány, a Shazam!-mal pedig feltették az i-re a pontot. Billy Batson kalandjában az az igazán nagyszerű, hogy testközelből reflektál arra, honnan ered egy ... teljes kritika»

 
Thibo84   2019. 04. 07.

0

A film számomra helyenként kapkodós, főleg, amikor az erejét tesztelik Shazamnak. A humorral nem volt gond, többször is jót derültem rajta. A játékidő pikk-pakk elment, észre sem vettem. Mark Strong mint gonosz zseniálisan hozza a karakterét. Jack Dy... több»

 
HETEDIK   2020. 05. 25.

0

Olyan mint valami Superman karikatúra. Egy bajom volt vele, hogy túlzottan is gyerekes, amellett hogy tényleg vannak benne jó poénok. Felejthetőre sikerült.

 
Szilonka   2019. 08. 14.

0

Szerintem ez egy kedvelhető családi mozi, a család minden tagjának. Humoros, lendületes és akció is van benne bőven és persze a humor sem maradhat el.

 
VvV   2019. 10. 27.

0

Nekem nagyon tetszett a főszereplő bénázása, ahogy kiismeri az erejét, hogy mire képes. Jó volt a családi szál bevonása is.

Galéria (35)

Videók (7)

A film összbevétele 364 471 656 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 243 738 590 forintot termelt.

 

Az eredeti tervek szerint a film eredetileg Shazam és Black Adam közti ellentétről szólt volna, azonban az alkotók végül úgy döntöttek, hogy két külön eredettörténetben mutatják be a karaktereket.

(hp )
 

Dwayne Johnsont az egyik rajongója egy alkalommal arról kérdezte, hogy kit játszana szívesebben, Shazamot vagy nemezisét, Black Adamet. A színész utóbbit választotta. A dolog relevanciáját az adja, hogy a Shazam! hosszú fejlesztési ideje alatt (a filmterv először a kétezres évek közepén merült fel) Johnson neve is felmerült Shazam ellensége kapcsán.

(hp )
 

Az alkotók elmondása szerint a Segítség, felnőttem! és a Stranger Things nyújtott inspirációt a filmhez.

(hp )
 

A Shazam! a DC moziverzumának hetedik egészestés filmje.

(hp )
 

A filmben az eredeti tervek szerint egy cameo erejéig a Henry Cavill által játszott Superman is feltűnt volna, azonban egyéb munkái miatt a színész végül nem vállalta a szerepet.

(hp )
 

A film forgatása 2018. január 29-én kezdődött meg Torontóban és Hamiltonban, Kanadában, Franklin munakcím alatt. A munkálatok május közepében értek véget.

(hp )
 

A Shazam! Benjamin Wallfisch zeneszerző és a rendező, David F. Sandberg hamradik közös filmje az Amikor kialszik a fény és az Annabelle: Teremtés után.

(hp )
 
A Shazam! egy vicces, laza szuperhős történet egy jókora adag gyermeki bájjal megfűszerezve. Ennek a receptnek hála pedig olyan erővel robban be, hogy ki is röpíti trónjából a Wonder Womant és röhögve ül a helyére. Mindenképpen ajánlott családi szórakozás. több»
 
A Shazam! olyan blockbuster, amely nem terméknek látszik, hanem, s hatalmas boldogság ezt leírnom: igazi mozinak! több»
 
Snyderi Batman és Superman ide, látványgangbangbe csomagolt Aquaman vízalatti eposza oda, a Shazam! a legjobb dolog, ami DC filmes univerzumával (ami most már nem is közös univerzum) történhetett. Ügyetlen, teszetosza, hézagos, de van egy szerethető szíve, igaz ez nem biztos, hogy mindenkinek elég lesz. több»