Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Ha/Ver (2010)

Kick-Ass
Filmadatlap
 
35
Szereplők
32
Vélemények
105
Képek
1
Videók
Ha/Ver

Galéria (105)

Videók (1)

 
Eastern79   2021. 02. 09.

legújabb vélemény

0
Tini akció

Matthew Vaughn már többször bebizonyította, hogy az akció a kisujjában van, és hát amit a kis Chloe művel a vásznon, az valami pazar. Dinamikus, őrült akciók és egy anti-szuperhős sztori teszi felejthetetlen élménnyé.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 07.

1

Szuperhősös filmnek nagyon gyenge lenne, de egy paródiának elmegy. Sok poén van benne, de a legtöbbet már elsütötték itt-ott, kicsit olyan, mintha egy fagyizóba minden ízből kérnénk egy evőkanálnyit a kehelybe.

 
indingo   2017. 04. 17.

0

Rájöttem, hogy én azokat a szuperhősös filmeket szeretem, ahol esetlen a hős és kicsit emberibb vagy, ha nem is igazán tudja feldolgozni a szuperhős létet. Kicsit itt is ezt éreztem, ezért bírtam.

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 15.

0

Inkább vicces, mint szuperhősös. De az a baj, hogy viccesnek meg gyenge. Zagyvalék és bugyuta tartalom gyenge színészi teljesítménnyel, csak ennyire értékelhető. Sőt, talán még túl is áraztam kissé. Unalmas és giccses.

 
Deku   2017. 08. 30.

0

Eszméletlenül lehangoló lett ez a film, gondolok itt arra, hogy a történet eleve kutyafarkát sem ért. Nagyon lapos és szerethetetlen volt. Pedig nagyon várós film volt de nem hozta a vártakat.

 
GedyPapa   2017. 03. 07.

0

Kiváló, fanyar humorral apelláló film, ami érdemes a többszöri megnézésre is akár. Érdekes a cselekmény és olyan komikus a szereplőválasztás, hogy az már nagyon jóvá teszi őket.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

0

Nem egy tipikus szuperhős film, az biztos. Nincs is túl vidám vége, de ez nem feltétlenül baj, csak az a gond, hogy így nem feltétlen gyerekfilm, pedig a történetben és a többi elemében inkább tinis film. Choe Grace Moretz most is kitett magáért. Imádtam.

A film összbevétele 96 188 903 dollár volt (imdb.com).

 

62 fő veszti életét a filmben.

(Norbi)
 

A filmet Kanadában és az Egyesült Királyságban forgatták 30 millió dollárból.

(dulkap)
 

Christopher Mintz-Plasse-t eredetileg Kick-Ass szerepére hallgatták meg.

(dulkap)
 

Daniel Craig és Mark Wahlberg neve is felmerült Big Daddy szerepére, mielőtt Nicolas Cage megkapta volna azt.

(dulkap)
 

Matthew Vaughn felkereste a nagyobb stúdiókat, hogy támogassák a Ha/Vert, de mindegyik visszautasította, végül egy vacsora partin szedte össze a pénzt, és így lett független a film.

(SódóGA)