Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76
Filmadatlap
 
35
Szereplők
29
Vélemények
17
Képek
Videók
Ha/Ver
 
mamiéstöti2   2016. 08. 07.

Szuperhősös filmnek nagyon gyenge lenne, de egy paródiának elmegy. Sok poén van benne, de a legtöbbet már elsütötték itt-ott, kicsit olyan, mintha egy fagyizóba minden ízből kérnénk egy evőkanálnyit a kehelybe.

 
indingo   2017. 04. 17.

Rájöttem, hogy én azokat a szuperhősös filmeket szeretem, ahol esetlen a hős és kicsit emberibb vagy, ha nem is igazán tudja feldolgozni a szuperhős létet. Kicsit itt is ezt éreztem, ezért bírtam.


 
Deku   2017. 08. 30.

Eszméletlenül lehangoló lett ez a film, gondolok itt arra, hogy a történet eleve kutyafarkát sem ért. Nagyon lapos és szerethetetlen volt. Pedig nagyon várós film volt de nem hozta a vártakat.

 
GedyPapa   2017. 03. 07.

Kiváló, fanyar humorral apelláló film, ami érdemes a többszöri megnézésre is akár. Érdekes a cselekmény és olyan komikus a szereplőválasztás, hogy az már nagyon jóvá teszi őket.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

Nem egy tipikus szuperhős film az biztos. Nincs is túl vidám vége, de ez nem feltétlenül baj, csak az a gond, hogy így nem feltétlen gyerekfilm, pedig a történetben és a többi elemében inkább tinis film. Choe Grace Moretz most is kitett magáért. Imádtam.

A film összbevétele 96 188 903 dollár volt (imdb.com).

 

62 fő veszti életét a filmben.

(Norbi)
 

A filmet Kanadában és az Egyesült Királyságban forgatták 30M $-ból.

(dulkap)
 

A holttestek száma: 59.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.