Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
77%

Ha/Ver (2010)

Kick-Ass
Filmadatlap
 
35
Szereplők
31
Vélemények
17
Képek
1
Videók
Ha/Ver
 
Bazzzsi   2020. 10. 21.

legújabb vélemény

0

Kicsit kifigurázza a szuperhősös filmeket, Nekem tetszett, jó volt a kiscsaj és vicces a történet.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 07.

1

Szuperhősös filmnek nagyon gyenge lenne, de egy paródiának elmegy. Sok poén van benne, de a legtöbbet már elsütötték itt-ott, kicsit olyan, mintha egy fagyizóba minden ízből kérnénk egy evőkanálnyit a kehelybe.


 
indingo   2017. 04. 17.

0

Rájöttem, hogy én azokat a szuperhősös filmeket szeretem, ahol esetlen a hős és kicsit emberibb vagy, ha nem is igazán tudja feldolgozni a szuperhős létet. Kicsit itt is ezt éreztem, ezért bírtam.

 
Deku   2017. 08. 30.

0

Eszméletlenül lehangoló lett ez a film, gondolok itt arra, hogy a történet eleve kutyafarkát sem ért. Nagyon lapos és szerethetetlen volt. Pedig nagyon várós film volt de nem hozta a vártakat.

 
GedyPapa   2017. 03. 07.

0

Kiváló, fanyar humorral apelláló film, ami érdemes a többszöri megnézésre is akár. Érdekes a cselekmény és olyan komikus a szereplőválasztás, hogy az már nagyon jóvá teszi őket.

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 15.

0

Inkább vicces,mint szuperhősös.De az a baj,viccesnek meg gyenge.Zagyvalék,és bugyuta tartalom,gyenge színészi teljesítménnyel,csak ennyire értékelhető.Sőt,talán még túl is áraztam kissé.Unalmas,és giccses.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

0

Nem egy tipikus szuperhős film az biztos. Nincs is túl vidám vége, de ez nem feltétlenül baj, csak az a gond, hogy így nem feltétlen gyerekfilm, pedig a történetben és a többi elemében inkább tinis film. Choe Grace Moretz most is kitett magáért. Imádtam.

Galéria (17)

Videók (1)

A film összbevétele 96 188 903 dollár volt (imdb.com).

 

62 fő veszti életét a filmben.

(Norbi)
 

A filmet Kanadában és az Egyesült Királyságban forgatták 30M $-ból.

(dulkap)
 

A holttestek száma: 59.

(dulkap)
 

Christopher Mintz-Plasse-t eredetileg Kick-Ass szerepére hallgatták meg.

(dulkap)
 

Daniel Craig és Mark Wahlberg neve is felmerült Big Daddy szerepére, mielőtt Nicolas Cage megkapta volna azt.

(dulkap)
 

Matthew Vaughn felkereste a nagyobb stúdiókat, hogy támogassák a Ha/Vert, de mindegyik visszautasította, végül egy vacsora partyn szedte össze a pénzt, és így lett független a film.

(SódóGA)
 

Nicolas Cage Big Daddy beszédstílusát az eredeti Batmanről, Adam Westről mintázta.

(SódóGA)
 

A film előzetese a benne látható erőszakosság miatt nagyon negatív kritikát váltott ki a családvédelmi szervezeteknél. Sőt, amikor a tizenegy éves Chloë Grace Moretz azt mondta, hogy „Oké puncik, lássuk mit tudtok!”, azt mélységesen felháborítónak tartották. Erre Christopher Mintz-Plasse megjegyezte, hogy meg van lepődve azon, hogy „az emberek fel vannak háborodva amiatt, hogy Chloë csúnya szavakat mond, viszont nem tűnnek dühösnek amiatt, hogy Hit-Girl olyan sok embert öl meg”.

(SódóGA)
 

Eredetileg a képregényben Big Daddy könyvelő volt, aki harcolni akart a bűn ellen. A filmben viszont a rendező, Matthew Vaughn szerint Nicolas Cage karaktere nem működött volna könyvelőként, ezért lett inkább ex-zsaru.

(SódóGA)