Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
76%
Filmadatlap
 
35
Szereplők
30
Vélemények
17
Képek
Videók
Ha/Ver
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 15.

legújabb vélemény

Inkább vicces,mint szuperhősös.De az a baj,viccesnek meg gyenge.Zagyvalék,és bugyuta tartalom,gyenge színészi teljesítménnyel,csak ennyire értékelhető.Sőt,talán még túl is áraztam kissé.Unalmas,és giccses.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 07.

Szuperhősös filmnek nagyon gyenge lenne, de egy paródiának elmegy. Sok poén van benne, de a legtöbbet már elsütötték itt-ott, kicsit olyan, mintha egy fagyizóba minden ízből kérnénk egy evőkanálnyit a kehelybe.


 
indingo   2017. 04. 17.

Rájöttem, hogy én azokat a szuperhősös filmeket szeretem, ahol esetlen a hős és kicsit emberibb vagy, ha nem is igazán tudja feldolgozni a szuperhős létet. Kicsit itt is ezt éreztem, ezért bírtam.

 
Deku   2017. 08. 30.

Eszméletlenül lehangoló lett ez a film, gondolok itt arra, hogy a történet eleve kutyafarkát sem ért. Nagyon lapos és szerethetetlen volt. Pedig nagyon várós film volt de nem hozta a vártakat.

 
GedyPapa   2017. 03. 07.

Kiváló, fanyar humorral apelláló film, ami érdemes a többszöri megnézésre is akár. Érdekes a cselekmény és olyan komikus a szereplőválasztás, hogy az már nagyon jóvá teszi őket.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

Nem egy tipikus szuperhős film az biztos. Nincs is túl vidám vége, de ez nem feltétlenül baj, csak az a gond, hogy így nem feltétlen gyerekfilm, pedig a történetben és a többi elemében inkább tinis film. Choe Grace Moretz most is kitett magáért. Imádtam.

 
MKristijan   2016. 11. 18.

Új szuperhősöket hoz be a mai világunkba. Ilyen "hősökkel" még korábban nem találkozhattunk. Első megtekintésre le voltam döbbenve :D

A film összbevétele 96 188 903 dollár volt (imdb.com).

 

62 fő veszti életét a filmben.

(Norbi)
 

A filmet Kanadában és az Egyesült Királyságban forgatták 30M $-ból.

(dulkap)
 

A holttestek száma: 59.

(dulkap)
 

Christopher Mintz-Plasse-t eredetileg Kick-Ass szerepére hallgatták meg.

(dulkap)
 

Daniel Craig és Mark Wahlberg neve is felmerült Big Daddy szerepére, mielőtt Nicolas Cage megkapta volna azt.

(dulkap)
 

Matthew Vaughn felkereste a nagyobb stúdiókat, hogy támogassák a Ha/Vert, de mindegyik visszautasította, végül egy vacsora partyn szedte össze a pénzt, és így lett független a film.

(SódóGA)
 

Nicolas Cage Big Daddy beszédstílusát az eredeti Batmanről, Adam Westről mintázta.

(SódóGA)
 

A film előzetese a benne látható erőszakosság miatt nagyon negatív kritikát váltott ki a családvédelmi szervezeteknél. Sőt, amikor a tizenegy éves Chloë Grace Moretz azt mondta, hogy „Oké puncik, lássuk mit tudtok!”, azt mélységesen felháborítónak tartották. Erre Christopher Mintz-Plasse megjegyezte, hogy meg van lepődve azon, hogy „az emberek fel vannak háborodva amiatt, hogy Chloë csúnya szavakat mond, viszont nem tűnnek dühösnek amiatt, hogy Hit-Girl olyan sok embert öl meg”.

(SódóGA)
 

Eredetileg a képregényben Big Daddy könyvelő volt, aki harcolni akart a bűn ellen. A filmben viszont a rendező, Matthew Vaughn szerint Nicolas Cage karaktere nem működött volna könyvelőként, ezért lett inkább ex-zsaru.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.