Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76

Kicsikém - Sir Austin Powers 2 (1999)

Austin Powers: The Spy Who Shagged Me
Filmadatlap
 
30
Szereplők
7
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 05. 26.

Általánosságban imádom a kicsit zakkant filmeket, vígjátékokat, de ez már kicsit nekem is sok volt. Inkább gyerekfilm, vagy tinifilm ez. Nemigen lehet komolyan venni a történetet és ez a hugyharsány látványvilág...

 
MMcFly2015   2017. 07. 04.

Austin Powers kifújt az első résszel. Ez a második már izzadságszagú, erőltetett folytatás, aminek annyi értelme sincs mint az előbbinek. Ott még egy kerek (őrült) történetet láttam a maga időutazós baromságával, de itt!? Annyi a történet, hogy ellopják a ,,monyóját" és vissza akarja szerezni. Ez komoly? Akadt egy két pillanat, mikor felkuncogtam, de nagyon kevés (vagy inkább sok) mint paródiához, mint vígjátékhoz egyaránt.


 
Attila G.   2019. 03. 19.
Kánonban nem csak énekelni lehet

A VOX mozimagazin jóvoltából premier előtt láthattam a filmet a Pólus Center Mozi nagy termében. Már-már izgatottan vártam azt az estét; annak ellenére, hogy a film első részéről lemaradtam, bár fontolgattam a megtekintését – azóta természetesen bepótoltam. Egy olyan esztendőben, amikor egy ember 92 filmet lát moziban, van miből meríteni, s valószínűleg elcsíp ezek közt néhány kiemelkedő alkotást; nehéz eldönteni, hogy egy adott filmet kikiálthat-e adott évbeli favorit filmjének, hisz nagy a konkurencia. Mégis, bár ilyen tekintetben is akad pár versenytárs; azt mondanám, hogy ebben az esztendőben talán ez volt a legüdébb mozizásom, már az év elején. Képzeljünk el egy szituációt. Egy adott tá... több»

 
fagitta   2015. 08. 15.

Jó kis pörgős vígjáték, vicces, frappáns jelenetekkel, jó humorral, ahol nem maga a sztori, hanem a kivitelezés a lényeg. Kikapcsol, felpörget, megnevettet

 
Pillcsi   2015. 07. 29.

Nem éreztem viccesnek a vicceket, és igazán kalandosnak a történéseket.Mike Myers hát egyszerűen falra tudok mászni tőle,nagyon irritáló egy színész számomra és épp ezért nem is szereti annyira a filmjeit,de úgy gondoltam adok neki egy esélyt,kár volt.

A film összbevétele 312 016 858 dollár volt (imdb.com).

 

Mike Myers a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

A New Line Cinema stúdió 10. legtöbbet profitáló filmje.

(mamiéstöti2)
 

A filmben Austin Powers 1969 május 25-be utazik vissza az időben. Mike Myers 1963. május 25-én született.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.