Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
70

Kicsikém - Sir Austin Powers 2 (1999)

Austin Powers: The Spy Who Shagged Me
Filmadatlap
 
30
Szereplők
7
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 05. 26.

legújabb vélemény

Általánosságban imádom a kicsit zakkant filmeket, vígjátékokat, de ez már kicsit nekem is sok volt. Inkább gyerekfilm, vagy tinifilm ez. Nemigen lehet komolyan venni a történetet és ez a hugyharsány látványvilág...

 
MMcFly2015   2017. 07. 04.

Austin Powers kifújt az első résszel. Ez a második már izzadságszagú, erőltetett folytatás, aminek annyi értelme sincs mint az előbbinek. Ott még egy kerek (őrült) történetet láttam a maga időutazós baromságával, de itt!? Annyi a történet, hogy ellopják a ,,monyóját" és vissza akarja szerezni. Ez komoly? Akadt egy két pillanat, mikor felkuncogtam, de nagyon kevés (vagy inkább sok) mint paródiához, mint vígjátékhoz egyaránt.


 
Attila G.   2019. 03. 19.

Kánonban nem csak énekelni lehet

A VOX mozimagazin jóvoltából premier előtt láthattam a filmet a Pólus Center Mozi nagy termében. Már-már izgatottan vártam azt az estét; annak ellenére, hogy a film első részéről lemaradtam, bár fontolgattam a megtekintését – azóta természetesen bepótoltam. Egy olyan esztendőben, amikor egy ember 92 filmet lát moziban, van miből meríteni, s valószínűleg elcsíp ezek közt néhány kiemelkedő alkotást; nehéz eldönteni, hogy egy adott filmet kikiálthat-e adott évbeli favorit filmjének, hisz nagy a konkurencia. Mégis, bár ilyen tekintetben is akad pár versenytárs; azt mondanám, hogy ebben az esztendőben talán ez volt a legüdébb mozizásom, már az év elején. Képzeljünk el egy szituációt. Egy adott társaság elkezd röhögni egy poénon, valahol a nézőtér baloldalán. Még jóizűen kacagnak, amikor egy másik társaság már egy másik csacskaságon kezd el hahótázni, valahol a nézőtér közepén. Hogy aztán a nézőtér jobb oldala is becsatlakozzon a kánonba, s mindez a film végéig folytatódott. És persze simán elképzelhető, hogy néhányan – persze teljesen érthetően – szörnyülködve, vagy csupán csöndben figyelték a vásznon történteket, s hallgatták a vihogást, megjegyezve, mégis hova kerültek... Kicsit olyan volt ez az egész, mintha a nézőközönség hosszú próbák során keresztül gyakorolta volna ezt a „szereplést”; vagy mintha egy televíziós vetélkdőkön előforduló „hangulatfelelős karmester” vezényelt voln... több»

 
fagitta   2015. 08. 15.

Jó kis pörgős vígjáték, vicces, frappáns jelenetekkel, jó humorral, ahol nem maga a sztori, hanem a kivitelezés a lényeg. Kikapcsol, felpörget, megnevettet

 
Pillcsi   2015. 07. 29.

Nem éreztem viccesnek a vicceket, és igazán kalandosnak a történéseket.Mike Myers hát egyszerűen falra tudok mászni tőle,nagyon irritáló egy színész számomra és épp ezért nem is szereti annyira a filmjeit,de úgy gondoltam adok neki egy esélyt,kár volt.

 
ZsoltSon   2016. 05. 28.

Igazi klasszikus, az összes poén a monyótól kezdve, az Alan Parsons Projectig megéri a pénzét. Bármennyire őrült is az egész, azért még mindig az egyik legjobb darabja a kétezres évek eleji vígjátékoknak, amikor talán az utolsó jó vígjátékok készültek, azóta eléggé lehanyatlott az ipar.

 
tomvétsz   2015. 07. 13.

Abszolút a csúcsa az egész szériának, akárhányszor meg tudnám nézni. Mike Myers fantasztikus, bár persze érthető, hogy van akinek nem annyira jön be ez a típusú humor, de annak meg nem kell megnéznie. Aki viszont szereti ezt a műfajt, annak garantált szórakozás.

A film összbevétele 312 016 858 dollár volt (imdb.com).

 

Mike Myers a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

A New Line Cinema stúdió 10. legtöbbet profitáló filmje.

(mamiéstöti2)
 

A filmben Austin Powers 1969 május 25-be utazik vissza az időben. Mike Myers 1963. május 25-én született.

(kázsé)
 

Mikor a filmet bemutatták Dél-Koreában, az előző rész csak illegálisan volt elérhető videokazettán, de a mozik sosem vetítették.

(kázsé)
 

Több mint hét órába telt, hogy Mike Myers belebújjon a Dagi Dög jelmezbe.

(kázsé)
 

Mikor Austin és Felicity az angol vidéken hajtanak át, Austin megjegyzi, hogy a táj semmiben sem hasonlít Dél-Kaliforniára. Természetesen az egész filmet Kaliforniában forgatták. Mike Myers improvizálta a jelenetet.

(kázsé)
 

A film az első héten több bevételt hozott, mint a Szőr Austin Powers: Őfelsége titkolt ügynöke összesen.

(kázsé)
 

A film egy korai trailerében a narrátor azt mondja: "Ha csak egy filmet nézel meg ezen a nyáron, az legyen a Star Wars: Baljós árnyak. De ha kettőt, akkor nézd meg a KicsiKÉM - Sir Austin Powers 2-t is".

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.