Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Kicsikém - Sir Austin Powers 2 (1999)

Austin Powers: The Spy Who Shagged Me
Filmadatlap
 
30
Szereplők
7
Vélemények
78
Képek
1
Videók

Galéria (78)

Videók (1)

 
Ms. Akárki   2019. 05. 26.

legújabb vélemény

0

Általánosságban imádom a kicsit zakkant filmeket, vígjátékokat, de ez már kicsit nekem is sok volt. Inkább gyerekfilm, vagy tinifilm ez. Nemigen lehet komolyan venni a történetet és ez a hugyharsány látványvilág...

 
MMcFly2015   2017. 07. 04.

0

Austin Powers kifújt az első résszel. Ez a második már izzadságszagú, erőltetett folytatás, aminek annyi értelme sincs mint az előbbinek. Ott még egy kerek (őrült) történetet láttam a maga időutazós baromságával, de itt!? Annyi a történet, hogy ellop... több»

 
Attila G.   2019. 03. 19.

0
Kánonban nem csak énekelni lehet

A VOX mozimagazin jóvoltából premier előtt láthattam a filmet a Pólus Center Mozi nagy termében. Már-már izgatottan vártam azt az estét; annak ellenére, hogy a film első részéről lemaradtam, bár fontolgattam a megtekintését – azóta természetesen bepó... teljes kritika»

 
fagitta   2015. 08. 15.

0

Jó kis pörgős vígjáték, vicces, frappáns jelenetekkel, jó humorral, ahol nem maga a sztori, hanem a kivitelezés a lényeg. Kikapcsol, felpörget, megnevettet

 
Pillcsi   2015. 07. 29.

0

Nem éreztem viccesnek a vicceket, és igazán kalandosnak a történéseket.Mike Myers hát egyszerűen falra tudok mászni tőle,nagyon irritáló egy színész számomra és épp ezért nem is szereti annyira a filmjeit,de úgy gondoltam adok neki egy esélyt,kár volt.

 
tomvétsz   2015. 07. 13.

0

Abszolút a csúcsa az egész szériának, akárhányszor meg tudnám nézni. Mike Myers fantasztikus, bár persze érthető, hogy van akinek nem annyira jön be ez a típusú humor, de annak meg nem kell megnéznie. Aki viszont szereti ezt a műfajt, annak garantált szórakozás.

 
ZsoltSon   2016. 05. 28.

0

Igazi klasszikus, az összes poén a monyótól kezdve, az Alan Parsons Projectig megéri a pénzét. Bármennyire őrült is az egész, azért még mindig az egyik legjobb darabja a kétezres évek eleji vígjátékoknak, amikor talán az utolsó jó vígjátékok készültek, azóta eléggé lehanyatlott az ipar.

A film összbevétele 312 016 858 dollár volt (imdb.com).

 

Amellett, hogy Mike Myers három szerepet is eljátszott ebben a részben, még szinkronizált is: ő adta a hangját a film elején látható űrhajósnak is.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Felicity szerepére esélyes volt Catherine Zeta-Jones is.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az Austin Powers-filmek közül egyedül ez a rész büszkélkedhet Oscar-jelöléssel (a Legjobb smink kategóriában lett jelölve).

(ArpiHajdu és Réci)
 

Mike Myers a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

A New Line Cinema stúdió 10. legtöbbet profitáló filmje.

(mamiéstöti2)