Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
84

Nekem 8 (1997)

Nothing to Lose
Filmadatlap
 
15
Szereplők
17
Vélemények
21
Képek
3
Videók
Nekem 8
 
sabnock666   2019. 08. 30.

legújabb vélemény

A nyugodt és nagy fehér,meg az izgága balfék fekete.Teljesen különbözőek,de itt nagyon jól sikerült összecsiszolódniuk.Nem minden jelenetét élveztem,de összességében a jobbak közé tartozik! Tim Robbins ,és Martin Lawrence korunk két komikusa elszórakoztat minket.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Vicces film, Martin Lawrence a 90-es évek Kevin Hart-ja. Szórakoztató akcióvígjáték.


 
Puncs   2019. 03. 30.

Jó kis vígjáték, a két nagyon ellentétes karakterből adódó helyzetkomikumok nagyon szórakoztatók. A két karakter remek ellenpontja egymásnak. Kialakul köztük egy baráti összetartozás a bőrszín és a társadalmi különbségek ellenére is. Tele van egy csomó jó poénnal, amik egyáltalán nem erőltetettek. Én legalábbis szakadtam rajtuk. A filmben a legutolsó mellékszereplőtől kezdve minden és mindenki a helyén van. A rendező zseblámpás magánszáma pedig egyszerűen zseniális, ahogyan az is, ahogy Tim Robbins ugrabugrál, táncikál Scatmanre. A film egyik legjobb jelenete.

 
indingo   2017. 11. 15.

Összességében nem volt rossz a film, tetszett a története. Tim Robbins nagy kedvencem. Martin Lawrence szinkronja borzalmas volt, idegesített. Sok jó poén volt benne.

 
Deku   2017. 08. 29.

Nagy kedvence a többségnek ez a film, de nekem egyáltalán nem jött be. Valahogy nagyon rossz érzést váltott ki belőlem. Egy percét se tudtam szeretni. Nagyon gyenge lábakon állt.

A film összbevétele 21 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben táncoló biztonsági őr a film rendezője.

(Puncs)
 

11.5 millió dolláros költségvetésű film, ami 44.5 millió dollárt hozott.

(LionelMessi10)
 

Martin Lawrence filmbeli karakterének a neve nem derül ki az első 50 percben.

(VFTS)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.