Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Johnny English újratöltve (2011)

Johnny English Reborn
Filmadatlap
 
29
Szereplők
21
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Galéria (11)

Rosamund Pike
Rowan Atkinson

Videók (1)

 
TomÁcs   2020. 09. 03.

legújabb vélemény

0

Minden poénnak a fele igaz. Az angol titkosszolgálat valóban ilyen volna? Atkinson most is zseniális, megunhatatlan. A kor is jót tett neki.

 
indingo   2019. 08. 17.

0

Az első rést valóban jobb volt, de Rowan Atkinson igazából bármit csinál az vicces. Ez is egy őrült történet, jó poénokkal.

 
Artemisia   2018. 10. 30.

1

Maga a sztori a szokásos , kémfilmekre, krimikre jellemző felállással indul, és úgy is folytatódik - rengeteg humorral és vicces helyzetkomikummal megfűszerezve. Talán Gillian Anderson-nak juttathattak volna több és velősebb szerepet, erősebb karakt... több»

 
Thibo84   2019. 01. 21.

0

Nálam, az első részhez képest nagy fejlődést mutatott a második rész. Végre voltak benne olyan poénos elemek, amiken jókat derültem.

 
Deku   2017. 10. 14.

0

Kicsit már unalmasak az ilyen Rowan Atkinson-os filmek. Nekem nem jött be. Ez a film legnagyobb sajnálatomra nem tetszett. Hiányzott belőle valami ami miatt kedvelhetővé vált volna, nem volt benne semmi izgalom. A legcsekélyebb érdekesség se volt meg benne.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 26.

0

Imádom Rowan Atkinson-t így borítékolható volt, hogy ez a film is levesz a lábamról. Szeretem az elmebeteg és debil humorát a Johnny English filmeknek. Nem kell sokat várni a filmtől, de ha valami igazán jó és vicces kikapcsolódásra vágyunk akkor ez a tökéletes film.

 
szd91   2015. 07. 26.

1

Rowan Atkinson számomra mindig Mr Bean marad, ugyanakkor képes kitörni a szerepből. de mégis marad ugyanolyan gyagyás, őrült, dilis. Neki ez a szerep áll jól.

A film összbevétele 160 078 586 dollár volt (imdb.com).

 

Rowan Atkinson lánya, Lily Atkinson szerepel egy jelenetben, ő az a robogós lány, akinek a sisakját English ellopja, amikor kerekesszékkel menekül.

(stevepisti)
 

Ben Miller, aki az első filmben English segédjét játszotta, megjelent volna a filmben, de a jelenetét kivágták.

(kázsé)
 

A filmet eredetileg 2006-ban forgatták volna, de Rowan Atkinson inkább a Mr. Bean nyaral c. filmet kezdte el forgatni akkor.

(kázsé)
 

Philbyt, a macskát a híres angol-szovjet kettős ügynök csapat, a Cambridge-i Ötök egyik tagjáról nevezték el.

(kázsé)
 

Rowan Atkinsont egy ismeretlen betegség támadta meg, ezért a forgatást el kellett halasztani.

(kázsé)