Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73
Filmadatlap
 
29
Szereplők
20
Vélemények
11
Képek
Videók
 
indingo   2019. 08. 17.

Az első rést valóban jobb volt, de Rowan Atkinson igazából bármit csinál az vicces. Ez is egy őrült történet, jó poénokkal.

 
Deku   2017. 10. 14.

Kicsit már unalmasak az ilyen Rowan Atkinson-os filmek. Nekem nem jött be. Ez a film legnagyobb sajnálatomra nem tetszett. Hiányzott belőle valami ami miatt kedvelhetővé vált volna, nem volt benne semmi izgalom. A legcsekélyebb érdekesség se volt meg benne.


 
Thibo84   2019. 01. 21.

Nálam, az első részhez képest nagy fejlődést mutatott a második rész. Végre voltak benne olyan poénos elemek, amiken jókat derültem.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 26.

Imádom Rowan Atkinson-t így borítékolható volt, hogy ez a film is levesz a lábamról. Szeretem az elmebeteg és debil humorát a Johnny English filmeknek. Nem kell sokat várni a filmtől, de ha valami igazán jó és vicces kikapcsolódásra vágyunk akkor ez a tökéletes film.

 
london2012   2015. 01. 28.

Jó kis szombat esti családi vígjáték. Vicces szórakoztató történet és remek alakítás. ****

Rosamund Pike
Rowan Atkinson

A film összbevétele 160 078 586 dollár volt (imdb.com).

 

Ben Miller, aki az első filmben English segédjét játszotta, megjelent volna a filmben, de a jelenetét kivágták.

(kázsé)
 

A filmet eredetileg 2006-ban forgatták volna, de Rowan Atkinson inkább a Mr. Bean nyaral c. filmet kezdte el forgatni akkor.

(kázsé)
 

Philbyt, a macskát a híres angol-szovjet kettős ügynök csapat, a Cambridge-i Ötök egyik tagjáról nevezték el.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.