Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
73
Filmadatlap
 
29
Szereplők
20
Vélemények
11
Képek
Videók
 
indingo   2019. 08. 17.

legújabb vélemény

Az első rést valóban jobb volt, de Rowan Atkinson igazából bármit csinál az vicces. Ez is egy őrült történet, jó poénokkal.

 
Artemisia   2018. 10. 30.

Maga a sztori a szokásos , kémfilmekre, krimikre jellemző felállással indul, és úgy is folytatódik - rengeteg humorral és vicces helyzetkomikummal megfűszerezve. Talán Gillian Anderson-nak juttathattak volna több és velősebb szerepet, erősebb karaktert, de így is abszolut elfogadható a karaktere. Ahogy az első részt, ezt is nagyszerű komédiának tartom. Rowen Atkinson-t nem lehet megunni ebben a szerepben. Csak Buff karaktere hiányzott, Tucket nem igazán illett a történetbe, nem hozta az üde, egyszerre kiegészítő és ellentétes szerepet, amit Buff töltött be a történetben. De így fantasztikus vígjáték, rengeteget nevettem rajta és elsősorban ez a film célja.


 
Deku   2017. 10. 14.

Kicsit már unalmasak az ilyen Rowan Atkinson-os filmek. Nekem nem jött be. Ez a film legnagyobb sajnálatomra nem tetszett. Hiányzott belőle valami ami miatt kedvelhetővé vált volna, nem volt benne semmi izgalom. A legcsekélyebb érdekesség se volt meg benne.

 
Thibo84   2019. 01. 21.

Nálam, az első részhez képest nagy fejlődést mutatott a második rész. Végre voltak benne olyan poénos elemek, amiken jókat derültem.

 
szd91   2015. 07. 26.

Rowan Atkinson számomra mindig Mr Bean marad, ugyanakkor képes kitörni a szerepből. de mégis marad ugyanolyan gyagyás, őrült, dilis. Neki ez a szerep áll jól.

Rosamund Pike
Rowan Atkinson

A film összbevétele 160 078 586 dollár volt (imdb.com).

 

Ben Miller, aki az első filmben English segédjét játszotta, megjelent volna a filmben, de a jelenetét kivágták.

(kázsé)
 

A filmet eredetileg 2006-ban forgatták volna, de Rowan Atkinson inkább a Mr. Bean nyaral c. filmet kezdte el forgatni akkor.

(kázsé)
 

Philbyt, a macskát a híres angol-szovjet kettős ügynök csapat, a Cambridge-i Ötök egyik tagjáról nevezték el.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.