Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
72
Filmadatlap
 
29
Szereplők
19
Vélemények
11
Képek
Videók
 
Deku   2017. 10. 14.

Kicsit már unalmasak az ilyen Rowan Atkinson-os filmek. Nekem nem jött be. Ez a film legnagyobb sajnálatomra nem tetszett. Hiányzott belőle valami ami miatt kedvelhetővé vált volna, nem volt benne semmi izgalom. A legcsekélyebb érdekesség se volt meg benne.

 
Thibo84   2019. 01. 21.

Nálam, az első részhez képest nagy fejlődést mutatott a második rész. Végre voltak benne olyan poénos elemek, amiken jókat derültem.


 
Artemisia   2018. 10. 30.

Maga a sztori a szokásos , kémfilmekre, krimikre jellemző felállással indul, és úgy is folytatódik - rengeteg humorral és vicces helyzetkomikummal megfűszerezve. Talán Gillian Anderson-nak juttathattak volna több és velősebb szerepet, erősebb karaktert, de így is abszolut elfogadható a karaktere. Ahogy az első részt, ezt is nagyszerű komédiának tartom. Rowen Atkinson-t nem lehet megunni ebben a szerepben. Csak Buff karaktere hiányzott, Tucket nem igazán illett a történetbe, nem hozta az üde, egyszerre kiegészítő és ellentétes szerepet, amit Buff töltött be a történetben. De így fantasztikus vígjáték, rengeteget nevettem rajta és elsősorban ez a film célja.

 
london2012   2015. 01. 28.

Jó kis szombat esti családi vígjáték. Vicces szórakoztató történet és remek alakítás. ****

 
szd91   2015. 07. 26.

Rowan Atkinson számomra mindig Mr Bean marad, ugyanakkor képes kitörni a szerepből. de mégis marad ugyanolyan gyagyás, őrült, dilis. Neki ez a szerep áll jól.

Rosamund Pike
Rowan Atkinson
 

Ben Miller, aki az első filmben English segédjét játszotta, megjelent volna a filmben, de a jelenetét kivágták.

(kázsé)
 

A filmet eredetileg 2006-ban forgatták volna, de Rowan Atkinson inkább a Mr. Bean nyaral c. filmet kezdte el forgatni akkor.

(kázsé)
 

Philbyt, a macskát a híres angol-szovjet kettős ügynök csapat, a Cambridge-i Ötök egyik tagjáról nevezték el.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.