Nyolc évvel Johnny English újratöltve után idén a mozikban a Rowan Atkinson nevével kémparódia folytatása.

Az eredeti nyelvű előzetessel egyidőben befutott a Johnny English újra lecsap első magyar szinkronos előzetese. Akárcsak a második részre, úgy a trilógia harmadik epizódjára is nyolc évet kellett várnunk, és a kedvcsináló alapján úgy tűnik, megérte türelmesnek lenni Rowan Atkinson új mozijával kapcsolatban.

Ami a történetet illeti, egy kibertámadás leleplezi az összes aktív angol beépített ügynököt, és az akció kiagyalója további pusztítással fenyegeti a világot. A titkosszolgálat most csak egy emberben bízhat – Johnny Englishben. A jelenleg leszerelt, és egy kis előkészítő iskolában tanító Englisht újra szolgálatba hívják, hogy találja meg a ravasz hackert, és ugorjon fejest az akcióba. Ám ahhoz, hogy a küldetés sikerrel járjon, hősünknek minden képességét latba kell vetnie – és nincs neki túl sok –, mivel itt a múlt analóg módszereinek kell szembeszállniuk a jövő digitális technológiájával…

A film rendezői székét  David Kerr foglalhatja el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Rowan AtkinsonOlga KurylenkoJake LacyBen MillerMiranda HennessyDavid Mumeni és Samantha Russell.

A Johnny English újra lecsap szeptember 20-tól látható a hazai mozikban.