78% 259 szavazat
Megrepedve

Megrepedve

Fractured
Filmadatlap
21
Vélemények (21)
25
Szereplők (25)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
6
Cikkek (6)
Fórum
Lejátszás

Hol nézheted

Sam Worthington
Sam Worthington
Lily Rabe
Lucy Capri
Stephen Tobolowsky
Sam Worthington
Lily Rabe
Sam Worthington
Sam Worthington
Lily Rabe
Lucy Capri
Sam Worthington

FILMINFÓ

Egy házaspár megáll egy benzinkúton tankolni, ahol egy baleset folytán eltörik a hatéves lányuk karja. A pár azonnal kórházba viszi a gyermeket, ekkor azonban még nem is sejtik, mi várja majd őket az intézményben....… Több


Rendező: Brad Anderson
Forgatókönyvíró: Alan B. McElroy
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2019.10.11. | Netflix (2019.10.15.)
 
2023.12.03 Klauka89

legújabb vélemény

Terítéken a szervkereskedelem

Érdekes sztori, rendkívül nyomasztó és fullasztó a légköre. Engem végig a kanapéra szegezett, és le sem vettem a képernyőről a szemem. Már az elején tudtam, mire megy ki a játék (vagy tudni véltem). A rendező hagyja, hogy a néző két végkifejlet között hánykolódjon. Az A verziónak hittem, amiből végül B lett, de egyik oldal sem lett volna maradéktalanul kielégítő. Kell rajta gondolkozni, és a végén mégis mindent megmutatnak. Az LL szinten látottakon megdöbbentem, mire vége lett, én csak ültem ott, és el voltam képedve. Amikor a stáblista ment, addigra már ambivalens érzéseim lettek. Jó volt ez? Miért néztem meg? Minek nevezném? Akartam hinni, hogy áldozat lett a pasi, aki már korábban súlyos veszteségeket élt meg, aztán kiderül a legrosszabb. Egyre gyakrabban kerül elő egyébként ez a téma, még ha itt burkoltan is... A végén arra jutottam, hogy jó volt, de ugyanakkor nagyon kemény is. Sokkolt. Ülsz ott és nézel, mert az agy tényleg minden percben dolgozik.

0
 
Keresem a családom

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Elárulom, Sam Worthingtont kedvelem mint színészt, nagyot alakított a Titánok Harca és a Titánok Haragja, plusz többek között az Everest című mozifilmekben is. Úgy ültem le a film elé, hogy kellemesen kikapcsolódjak, ami, ha őszinte akarok lenni, sik... Teljes kritika

2
 
2020.02.05 Szilonka

A története, ha valaki meséli, nem túl izgalmas, de a történet előmenetelében, a történet kibontásában olyan eszközöket alkalmaztak a készítők, ami érdekessé tette a filmet.

1
 
2019.10.23 indingo

Érdekes történet, sokszor fordul benne a kocka. A közepe táján nekem már picit unalmas volt, és a vége fele lehetett sejteni a dolgokat, túl sok utaló jel volt rá.

2
 
2019.11.03 Caravaggio1978

Kellemes kis film

Érdekes történet, az biztos, ha valaki nagyon-nagyon jó megfigyelő, az elején rájön a megoldásra. Amúgy teljesen jó kis történet, nem egy körömrágós film, de izgalmasnak mondható.

1
 

Egyike annak a négy filmnek, amit a 2019-es halloweeni időszakra készített a Netflix.Szerző: Képkockák

#1