Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
77
Filmadatlap
 
29
Szereplők
19
Vélemények
12
Képek
2
Videók
Johnny English
 
HercegPeter   2016. 12. 05.

Rowan Atkinson keményen próbálkozik viccessé tenni a filmet, de sajnos akaratlanul is, ha meglátom a nevét egyből Mr.Bean szintet várok. Ezt még egy filmben sem sikerült elérnie. Lehet nevetni a bénázásokon, meg szerencsétlenkedésen, de sajnos feleannyi poén nincs ebben a másfél órában, mint a régi 20 perces rövidfilmekben.

 
Deku   2017. 09. 24.

Felállt a hátamon a szőr ettől a filmtől. Sajnos nem az izgalmak okozta élvezettől hanem pont ezek hiányától. Mivel ebben semmi megkapó és szórakoztató nem volt. Talán a szereplőket emelném ki egyedül.


 
Norbi   2018. 07. 28.

Könnyed, bárgyú film, ami tökéletes kielégíti a szórakozásra vágyó nézőket. John English személye már önmagában elég lenne az egész filmhez, viszont így...tökéletes

 
Thibo84   2019. 01. 21.

Borzasztó volt ez a film. Alig vártam, hogy vége legyen. A poénok laposak és unalmasak voltak. A Mr. Bean karakterét jobban szeretem, ez erőltetett volt számomra.

 
Artemisia   2018. 01. 12.

Egy teljesen beteg film, egy teljesen lökött főhőssel:-) Ha ennek megfelelően kezeli az ember és nem keres benne logikát vagy józan észt, akkor roppant szórakoztató, fergeteges vígjáték, amin könnyesre lehet nevetni magunkat. A jellem-és helyzetkomikumok brutálisan jók, pl. a temetői jelenet vagy a kórházi akció. Rowan Atkinsnak nagyon testhez álló volt ez a szerep, bár nekem mindig Mr.Bean marad. Nem lesz soha kultuszfilm, de 1,5 órára teljesen kikapcsol; ilyen filmekre is szükség van néha.

Natalie Imbruglia
Rowan Atkinson
Rowan Atkinson
Rowan Atkinson
John Malkovich
Rowan Atkinson
Rowan Atkinson
Rowan Atkinson
Rowan Atkinson
Natalie Imbruglia
Rowan Atkinson
Natalie Imbruglia
Peter Tenn
Rowan Atkinson
John Malkovich
Rowan Atkinson
 

40 millió dollárból készült a film és 160,5 millió dollár bevételt hozott.

(LionelMessi10)
 

Az Universal Pictures stúdió 115. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Johnny English filmben látható autója ténylegesen Rowan Atkinsoné.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.