Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
67

Az interjú (2014)

The Interview
Filmadatlap
 
33
Szereplők
34
Vélemények
12
Képek
17
Videók
Az interjú
 
Timon   2020. 05. 06.

legújabb vélemény

Itt telt be a Seth Rogen-pohár.Nem láttam tőle olyan sok filmet ugyan,de a stílus,amit itt képvisel a kompániájával,az idegesítően siralmas és fájdalmas.Annyira kínos volt ez,hogy most a látvány sem tudtott menteni semmit. 10/1,4

 
Diesel   2018. 02. 27.

Nemzetközi balhés film. Egyszerűen zseniális vígjáték. Már a film borítója is komolyan megnevettetett. A sok negatív kritikát nem is értem esküszöm. A történet nagyon jól felépített és végig szórakoztató. Poénok terén tényleg van azért túlzás, de ettől a színész párostól már megszokhattuk volna. Nem hiába amelyik filmben James Franco és Seth Rogen páros felbukkan ott kő kövön nem marad. Igazi vérbeli vígjáték ahol szem nem marad szárazon. Már a film eleje is poénos és ez a lendület egészen a végéig eltart szerencsére. (.."Kéz a kézben elsétálunk a naplementében") Érdemes megnézni! :D


 
indingo   2017. 12. 24.

Sokkal rosszabbra számítottam. Egy-két poén azért ült. A Kathy Perrys rajongás, a a sárga csíkos kutya, meg a bénázások tetszettek. A végén a sok ujjleharapás béna volt.

 
GedyPapa   2017. 03. 13.

Szerintem nagyon vicces volt. Engem kikapcsolt és nagyokat nevettem rajta. Mi történik, hogyha a világ legelzártabb emberével tudsz találkozni és vajon milyen is ő? Szituációs komédia volt a javából. Helyenként alpári, de még ezt is elnéztem, hisz nagyon kiváló.

 
Szilonka   2019. 07. 29.

Beteg egy film az biztos. Bevállalós a story én a karaktereket is bírtam.

James Franco
Seth Rogen
James Franco
Seth Rogen
Randall Park
James Franco
Seth Rogen
Seth Rogen
James Franco
Diana Bang
James Franco
Seth Rogen
Lizzy Caplan
James Franco
Seth Rogen
James Franco
Seth Rogen
Evan Goldberg
Seth Rogen
James Franco
Randall Park
Seth Rogen
Seth Rogen
Evan Goldberg
 
Egy film, ami miatt hackertámadás érte a Sonyt. Egy film, amelynek kapcsán magas rangú politikusok és sztárok feszültek egymásnak. Egy film, ami nem érdemli meg, hogy ennyit foglalkozzanak vele. több»

A film összbevétele 11 305 175 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet Amerikában és Észak-Koreában is betiltották.

(SethFranco)
 

A filmhez több előzetes is készült, melyekben hírességek adnak interjút, például Orlando Bloom és Zac Efron.

(SethFranco)
 

Amerikában kiszivárgott a film, ami miatt be sem mutatták a mozikban.

(SethFranco)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.