Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Ananász expressz (2008)

Pineapple Express
Filmadatlap
 
29
Szereplők
29
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Galéria (11)

Videók (1)

 
Szikszai Szabolcs Nézhetetlen  2021. 03. 04.

legújabb vélemény

0
A túlerőltetés

A filmet nézve folyamatosan azon gondolkodtam kapcsoljam-e ki, vagy végre változik a sok pozitív visszajelzés miatt. Aztán rádöbbentem, vagy amikor már azt hiszem, hogy ettől erőltetettebb poén már nem jöhet, akkor még a film további hátralévő része okoz mindent elsöprő csalódást. Azoknak tudom ajánlani, akinek a folyamatos trágár beszéd vicces, ezenkívül maximum 3 eset lehetett, amikor mosolyogtam, de nem nevettem (a film folyamatos próbálkozása mellett...). A Trainspotting "angol filmdrámán" kb. 5x ennyit nevettem, talán ezzel elmondtam mindent. Összegezve egy valódi vígjáték előzetesén többet lehet nevetni, mint az "Ananász expressz" teljes játékidején...

 
csd   2021. 01. 21.

2
Megunhatatlan

Na, ez pontosan az a film, amit csak szeretni vagy utálni tud. Kétségtelenül James Franco és Seth Rogenén egyik legőrültebb filmjéről van szó, amit már többször is láttam. A csavar az egészben az, hogy minden egyes alkalommal megfogadtam, hogy többet nem fogom...:D

 
indingo   2017. 06. 28.

0

Nem értem James Francot miért vállal el ilyen borzasztó filmeket. Tudom Seth nagy barátja, de ez a film siralmas. A története rém gyenge és az eszetlen párbeszédekről, amik nem is humorosak ne is beszéljünk.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 07. 10.

0

Én nagyon jól szórakoztam ezen a filmen, egy vérbeli korhatáros vígjáték. James Franco és Seth Rogen párosa elképesztő. A poénok nagyon tetszettek, a történet egyes pontjai pedig már-már az abszurditásba hajlottak, amellyel szintén elnyerte a tetszésemet. Úgy tudom tervben van a második rész is, én nagyon várom.

 
dailyfilmsan   2019. 07. 17.

1

Gagyi drogos film amiben az össze beszívós klisé szerepel. Sajnos ez a fajta szélsőség számomra nem szórakoztató. Nekem nem tetszett, többször is próbálkoztam a filmmel de nem sikerült megszeretnem.

 
Diesel   2018. 02. 27.

1

Kedvenc vígjátékom. Évente meg kell néznem 4x annyira szeretem ez a filmet. A történet jól felépített és rendkívül szórakoztató. A karakterek iszonyatosan jók benne. James Franco és Seth Rogen kiváló érzékkel dolgoznak együtt és az összes filmjükben ... több»

 
Deku   2017. 12. 21.

0

Az első pár percben már meg is vett magának ez a film. Nagyon könnyen megkedveli az ember a karaktereket benne és a történet színvonala is igazán elbűvölő, magával ragadó. Nem hiszem, hogy bárki is veszítene vele.

A film összbevétele 101 624 843 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben James Franco karaktere (Saul) drogkereskedő, és súlyos marihuána függő. A való életben James Franco nem él marihuánával.

(Diesel)
 

Kevin Corrigan, és Ken Jeong a Balfékek (2009) című filmben is együtt szerepeltek.

(Diesel)
 

Az eredeti forgatókönyvben Dale barátnője, Angie felnőtt volt, és erős érett üzletasszony éles ellentétben tróger barátjával.

(Diesel)
 

A filmben a "fuck" szót, és annak változatait 180-szor használják.

(Diesel)
 

Saul nagymamája eredetileg nem szerepelt a forgatókönyvben. Teljes mértékben James Franco ötlete volt szerinte vicces lenne a filmben egy kábítószer-kereskedőjének nagymamája.

(Diesel)