Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
76

Ananász expressz (2008)

Pineapple Express
Filmadatlap
 
31
Szereplők
26
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
Szilonka   2020. 02. 05.

legújabb vélemény

Én James Francot jobban szeretem komolyabb filmekben. Ez elég katyvasz történetű filmecske, max egyszer nézős.

 
indingo   2017. 06. 28.

Nem értem James Francot miért vállal el ilyen borzasztó filmeket. Tudom Seth nagy barátja, de ez a film siralmas. A története rém gyenge és az eszetlen párbeszédekről, amik nem is humorosak ne is beszéljünk.


 
ArpiHajdu és Réci   2016. 07. 10.

Én nagyon jól szórakoztam ezen a filmen, egy vérbeli korhatáros vígjáték. James Franco és Seth Rogen párosa elképesztő. A poénok nagyon tetszettek, a történet egyes pontjai pedig már-már az abszurditásba hajlottak, amellyel szintén elnyerte a tetszésemet. Úgy tudom tervben van a második rész is, én nagyon várom.

 
Deku   2017. 12. 21.

Az első pár percben már meg is vett magának ez a film. Nagyon könnyen megkedveli az ember a karaktereket benne és a történet színvonala is igazán elbűvölő, magával ragadó. Nem hiszem, hogy bárki is veszítene vele.

 
Diesel   2018. 02. 27.

Kedvenc vígjátékom. Évente meg kell néznem 4x annyira szeretem ez a filmet. A történet jól felépített és rendkívül szórakoztató. A karakterek iszonyatosan jók benne. James Franco és Seth Rogen kiváló érzékkel dolgoznak együtt és az összes filmjükben hozzák azt az egyszerű, vicces, reménytelen, de szeretettel teli karaktert. Látszik hogy a való életben is barátok ezért is tudnak ilyen jó párost alkotni. A poénok és a vicces jelenetek jók és egyáltalán nincsenek túl tolva. Szerintem azért is jó ez a film mert Dale (Seth Rogen) direkt egy tipikus fiatal életét próbálta bemutatni megspékelve egy hihetetlennek tűnő akció vígjátékban. Olyan tipikus problémákkal kell küzdenie mint a rossz munkahely + a barátnője szüleivel való megismerkedés. Sok gondjára megoldást keres és itt jön a képbe dílere Saul (James Franco). Mindenképpen kiemelném Danny McBride-ot nagyon jó színészi játékot láthatunk tőle, és tökéletesen formálja meg Red karakterét. Ez egy vérbeli vígjáték ami az első percektől az utolsóig szórakoztatja a nézőt!!

A film összbevétele 101 624 843 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben James Franco karaktere (Saul) drogkereskedő, és súlyos marihuána függő. A való életben James Franco nem él marihuánával.

(Diesel)
 

Kevin Corrigan, és Ken Jeong a Balfékek (2009) című filmben is együtt szerepeltek.

(Diesel)
 

Az eredeti forgatókönyvben Dale barátnője, Angie felnőtt volt, és erős érett üzletasszony éles ellentétben tróger barátjával.

(Diesel)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.