Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
77%

Ananász expressz (2008)

Pineapple Express
Filmadatlap
 
29
Szereplők
26
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
Szilonka   2020. 02. 05.

legújabb vélemény

0

Én James Francot jobban szeretem komolyabb filmekben. Ez elég katyvasz történetű filmecske, max egyszer nézős.

 
indingo   2017. 06. 28.

0

Nem értem James Francot miért vállal el ilyen borzasztó filmeket. Tudom Seth nagy barátja, de ez a film siralmas. A története rém gyenge és az eszetlen párbeszédekről, amik nem is humorosak ne is beszéljünk.


 
ArpiHajdu és Réci   2016. 07. 10.

0

Én nagyon jól szórakoztam ezen a filmen, egy vérbeli korhatáros vígjáték. James Franco és Seth Rogen párosa elképesztő. A poénok nagyon tetszettek, a történet egyes pontjai pedig már-már az abszurditásba hajlottak, amellyel szintén elnyerte a tetszésemet. Úgy tudom tervben van a második rész is, én nagyon várom.

 
Deku   2017. 12. 21.

0

Az első pár percben már meg is vett magának ez a film. Nagyon könnyen megkedveli az ember a karaktereket benne és a történet színvonala is igazán elbűvölő, magával ragadó. Nem hiszem, hogy bárki is veszítene vele.

 
Diesel   2018. 02. 27.

1

Kedvenc vígjátékom. Évente meg kell néznem 4x annyira szeretem ez a filmet. A történet jól felépített és rendkívül szórakoztató. A karakterek iszonyatosan jók benne. James Franco és Seth Rogen kiváló érzékkel dolgoznak együtt és az összes filmjükben ... több»

 
HercegPeter   2019. 03. 03.

0

Tipikusan, egyetemistáknak való film, mikor úgy döntötök, hogy nem mentek be a dögunalmas előadásra, inkább csináltok helyette valami "hasznosabbat". A két főszereplőre a legkisebb panaszunk sem lehet, tökéletesen adják az agyatlan, betépett gyökerek... több»

 
dailyfilmsan   2019. 07. 17.

0

Gagyi drogos film amiben az össze beszívós klisé szerepel. Sajnos ez a fajta szélsőség számomra nem szórakoztató. Nekem nem tetszett, többször is próbálkoztam a filmmel de nem sikerült megszeretnem.

Galéria (11)

Videók (1)

A film összbevétele 101 624 843 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben James Franco karaktere (Saul) drogkereskedő, és súlyos marihuána függő. A való életben James Franco nem él marihuánával.

(Diesel)
 

Kevin Corrigan, és Ken Jeong a Balfékek (2009) című filmben is együtt szerepeltek.

(Diesel)
 

Az eredeti forgatókönyvben Dale barátnője, Angie felnőtt volt, és erős érett üzletasszony éles ellentétben tróger barátjával.

(Diesel)
 

A filmben a "fuck" szót, és annak változatait 180-szor használják.

(Diesel)
 

Saul nagymamája eredetileg nem szerepelt a forgatókönyvben. Teljes mértékben James Franco ötlete volt szerinte vicces lenne a filmben egy kábítószer-kereskedőjének nagymamája.

(Diesel)
 

A film egyik jelentében James Franco túlzottan önfeledt volt, és valóban belerohant a fába. Valósághű lett a jelenet, de ára is volt mivel James Franco megsérült összesen három öltést kapott.

(Diesel)
 

Ez a film az első marihuána témájú vígjáték, amely világszerte több mint százmillió dollárt kaszált.

(Diesel)
 

A film végén látható közösen étkező jelenet nem volt a forgatókönyvben. A szereplők rögtönözték a helyszínen.

(Diesel)
 

Ez Seth Rogen és James Franco első közös filmje.

(SethFranco)
 

A film folytatásának trailerét Rogen és Franco megcsinálta egy későbbi közös filmjében, az Itt a végében, ám a folytatás nem készült el.

(SethFranco)