Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
35
Vélemények
13
Képek
9
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Nagyonjóképű   2020. 03. 06.

legújabb vélemény

Véleményem szerint Kevin Hart és Ice Cube között nincs meg az a plusz, ami egy ilyen duóra alapuló vígjátékhoz kell. Egyszer nézhető, de nem voltam elájulva tőle.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Teli találat. Ilyen szereplőpárost a Halálos fegyver filmek óta nem láttam ebben a kategóriában. Van persze sok olyan, ami humorba még ezt is túlszárnyalja, de abba az akció nincs meg eléggé.


 
Deku   2017. 09. 13.

Rohadtul eltalálták ezt a filmet. A film maga is tökéletes lett de emellett zenei ügyileg is oda tették magukat. Hangulata kiváló, szeretni való és szórakoztató lett. Csak ajánlani tudom.

 
harnas1207   2018. 12. 28.

Sajnos a cím pontosan leírta miről szól a film. Pofáztak és végem lett. Egy laza vígjátékot vártam, erre egy szenvedős valami lett. Nevetni kínomba se tudtam.

 
Norbert93   2019. 07. 13.

Tipikus, klisés amerikai vígjáték kiszámítható és nem éppen komolyan vehető cselekménnyel, ámde a sok filmben látott vicces, béna és a marcona keményfiú ellenpárost olyan hitelesen adja vissza a két színész, hogy a saját szintjén a film kiemelkedik a skatyujájából és többet rak le az asztalra, mint a B kategóriás buddy-cop filmek többsége.

A film összbevétele 154 468 902 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet mindössze 35 alatt forgatták.

(hp)
 

Eredetileg Dwayne Johnson és Ryan Reynolds játszotta volna James és Ben szerepét.

(kázsé)
 

Mikor Ben fenyegeti Jamest a raktárban, azt mondja neki, 1000 darabra fogja felszeletelni. Ez egy valódi kivégzési módszer, ami az ősi Kínából származik, és amit 1905-ben tiltottak be.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.