Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
32
Vélemények
13
Képek
8
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Teli találat. Ilyen szereplőpárost a Halálos fegyver filmek óta nem láttam ebben a kategóriában. Van persze sok olyan, ami humorba még ezt is túlszárnyalja, de abba az akció nincs meg eléggé.

 
Deku   2017. 09. 13.

Rohadtul eltalálták ezt a filmet. A film maga is tökéletes lett de emellett zenei ügyileg is oda tették magukat. Hangulata kiváló, szeretni való és szórakoztató lett. Csak ajánlani tudom.


 
harnas1207   2018. 12. 28.

Sajnos a cím pontosan leírta miről szól a film. Pofáztak és végem lett. Egy laza vígjátékot vártam, erre egy szenvedős valami lett. Nevetni kínomba se tudtam.

 
VFTS   2016. 08. 02.

A szokásos sztori: két ember nem kedveli egymást, de együtt kell működniük. A sztori könnyen kitalálható, de a poénok kárpótolnak minket és a tipikus amerikai akció jelenetekből sincs hiány.

 
NFG   2018. 03. 24.

Na ez a film tényleg nagyon szórakoztató! A két karakter zseniálisan működik együtt! Kevin Hart-nál nem is találhattak volna jobban a filmbe passzoló színészt!

 

A filmet mindössze 35 alatt forgatták.

(hp )
 

Eredetileg Dwayne Johnson és Ryan Reynolds játszotta volna James és Ben szerepét.

(kázsé )
 

Mikor Ben fenyegeti Jamest a raktárban, azt mondja neki, 1000 darabra fogja felszeletelni. Ez egy valódi kivégzési módszer, ami az ősi Kínából származik, és amit 1905-ben tiltottak be.

(kázsé )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.