Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
77
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
Ildikó Bacskai   2021. 01. 07.

legújabb vélemény

0

Kevés ennyire eltalált vígjátékot ismerek, a kontraszt Bullock és McCarthy karaktere között nagyon el van találva, egyébként egy rettenet vicces történet nagyszerűen kidolgozott ötletekkel, nagyon sokszor megnéztük, mert mindig sírva röhögünk.

 
rbernadett   2015. 10. 13.

2

Nagyot csalódtam Sandra Bullockban, ez a fajta humor teljesen rangon aluli. Gusztustalan,trágár.


 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

0

Nagyon jó vígjáték, végig vicces, kicsit morbid, de még pont a határon van.

 
indingo   2017. 05. 02.

0

Adott két színésznő, aki egymás elletettjei és máris adva van egy jó film. Bírtam a történetet, hogy Melissa az elborult agyú nyomozó, míg Bullock a kimért.

 
Artemisia   2017. 11. 12.

2

Nagyon tetszett ez a film, vicces,csajos, nagyon rajta a szereposztás is, Mccarthy és Bullock nagyon jó páros.Az egyik kedvenc vígjátékom.

 
Deku   2017. 07. 23.

0

Elég jó kis poénokkal volt tele rakva, nem volt az a túlzott mocskos humora. Szerintem még bőven belefért ebbe a kategóriába. Melissa McCarthy pedig itt is hozza a megszokott humorát.

 
dailyfilmsan   2020. 05. 12.

0

Nagyon alpári de szakadtam rajta. Zsigerien dől belőle a hülyeség és ez a vonzereje. Az amúgy erőltetett narratíva annyira könnyeden csúszik ki a szereplők szájából hogy egyértelmű az összhang a színészek között. Mellesleg az a társadalomkritika amit... több»

Galéria (11)

Videók (1)

A film összbevétele 229 930 771 dollár volt (imdb.com).

 

A fickó, akivel Mullins csókolózik a bárjelenetben, valójában Melissa McCarthy férje, Ben Falcone.

(SódóGA)
 

Ashburn portréfotója az évkönyvben Sandra Bullock tablóképe volt az 1982-es Washington-Lee High School végzős diákjai közt, Arlingtonban, Virginia államban. A fogszabályzót és a szemüveget azonban utólag rakták rá a film kedvéért.

(SódóGA)
 

Hasonló történetet dolgozott fel a Beépített szépség 2: Csábítunk és védünk, melyben szintén Sandra Bullock játszotta a főszerepet. Bullock harmadik alkalommal alakított FBI-ügynököt: Beépített szépség (2000), Beépített szépség 2: Csábítunk és védünk (2005).

(SódóGA)
 

Eredetileg Melissa McCarthy nem tudta volna vállalni a filmet a Személyiségtolvaj (2013) és a Mike és Molly című sorozat miatt, de végül sikerült összeegyeztetnie a forgatásokat.

(SódóGA)
 

A Huffington Post egyik cikke szerint Melissa McCarthy, Sandra Bullock és Katie Dippold már azelőtt is szerettek volna egy közös filmet készíteni, mielőtt rátaláltak a Női szervek forgatókönyvére.

(SódóGA)
 

Amikor megkapta a Női szervek (2013) forgatókönyvét, csak annyi volt ráírva, hogy „címnélküli női haverzsaru vígjáték”.

(SódóGA)
 

A rendező, Paul Feig cameózott a filmben: ő az a doktor a kórházban, aki azt mondja Mullinsnak, hogy kitiltották a családját az osztályról, amiért olyan közönségesen viselkedtek.

(SódóGA)
 

Dan Bakkedahl karaktere, Craig a tipikus „minden albinó csak rosszfiú lehet” sztereotípiának a paródiáját adja, ami a nyolcvanas évek filmjeiben népszerű közhely volt.

(SódóGA)