Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
75
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Női szervek
 
dailyfilmsan   2020. 05. 12.

legújabb vélemény

Nagyon alpári de szakadtam rajta. Zsigerien dől belőle a hülyeség és ez a vonzereje. Az amúgy erőltetett narratíva annyira könnyeden csúszik ki a szereplők szájából hogy egyértelmű az összhang a színészek között. Mellesleg az a társadalomkritika amit hordoz magában és a sztereotípiák kicsit fel is nyitják az ember szemét.

 
rbernadett   2015. 10. 13.

Nagyot csalódtam Sandra Bullockban, ez a fajta humor teljesen rangon aluli. Gusztustalan,trágár.


 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Nagyon jó vígjáték, végig vicces, kicsit morbid, de még pont a határon van.

 
Artemisia   2017. 11. 12.

Nagyon tetszett ez a film, vicces,csajos, nagyon rajta a szereposztás is, Mccarthy és Bullock nagyon jó páros.Az egyik kedvenc vígjátékom.

 
indingo   2017. 05. 02.

Adott két színésznő, aki egymás elletettjei és máris adva van egy jó film. Bírtam a történetet, hogy Melissa az elborult agyú nyomozó, míg Bullock a kimért.

A film összbevétele 229 930 771 dollár volt (imdb.com).

 

A fickó, akivel Mullins csókolózik a bárjelenetben, valójában Melissa McCarthy férje, Ben Falcone.

(SódóGA)
 

Ashburn portréfotója az évkönyvben Sandra Bullock tablóképe volt az 1982-es Washington-Lee High School végzős diákjai közt, Arlingtonban, Virginia államban. A fogszabályzót és a szemüveget azonban utólag rakták rá a film kedvéért.

(SódóGA)
 

Hasonló történetet dolgozott fel a Beépített szépség 2: Csábítunk és védünk, melyben szintén Sandra Bullock játszotta főszerepet. Bullock harmadik alkalommal alakított FBI-ügynököt: Beépített szépség (2000), Beépített szépség 2: Csábítunk és védünk (2005).

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.