Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Női szervek (2013)

The Heat
Filmadatlap
 
27
Szereplők
81
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Galéria (11)

Videók (1)

 
CsakEgyCsajszi   2021. 11. 10.

legújabb vélemény

1

Nagyon tetszett, imádtam ezt a két nőt együtt. Izgalmas is volt, és rengeteget lehetett rajtuk nevetni. Nem vagyok nagy vígjátékrajongó, de ez tényleg jó lett! Ajánlom!

 
Artemisia   2017. 11. 12.

3

Nagyon tetszett ez a film, vicces, csajos, nagyon jó a szereposztás is, Mccarthy és Bullock nagyon jó páros. Az egyik kedvenc vígjátékom.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 07. 11.

1
Jó páros

Nehéz általában egy olyan vígjátékot letenni az asztalra, melyet sikerül magával a történettel és a jól kiválasztott színészekkel egybegyúrni, és ezt úgy a vászonra teríteni, hogy az adott jelenetek "üssenek". Jelen esetben a páros: Sandra Bullock és Melissa McCarthy nagyon jó választás volt a szerepre, de McCarthy játéka volt az, amit még is kiemelnék. Nagyon jó volt erre a trágár, nyers, őszinte karakterre, amit el kellett játszania, mert nagyon át tudta adni azt a jellegzetes kisvárosi rendőrnő jellemet. Bullock volt a nőiesebb a csapatban, maga a komoly, elszánt, ízig-vérig a "munkájára koncentráló nő", aki szintén jól hozta a kötelezőt. Paul Feig és Katie Dippold remek forgatókönyvet és rendezést tudhatnak maguk mögött mindazokkal az ötletekkel, amiket meg tudtak valósítani, és azokkal a vicces jelenetsorokkal, amit a két főszereplőnek köszönhetnek. Általában hajlamosak egy-egy vígjátékot túlerőltetni, vagy éppen a határokat feszegetni, vagy netán átlépni, de ennél a komédiánál sikerült még pont a határvonalat meghúzni. Összességében egy remek kis estés vígjátékot kaptunk, helyenként jól irányzott drámával.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

0

Nagyon jó vígjáték, végig vicces, kicsit morbid, de még pont a határon van.

 
indingo   2017. 05. 02.

0

Adott két színésznő, aki egymás elletettjei és máris adva van egy jó film. Bírtam a történetet, hogy Melissa az elborult agyú nyomozó, míg Bullock a kimért.

 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 07.

0

Trágár, közönséges, ezért kissé morbid. A humor nem ült, és Sandra Bullock nagyon gyengén muzsikált. Nem értem, minek vállal el egy ilyen filmet.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

0

Remek női alakítással. A humor is előtérbe kerül, de a szex a motiválóbb. Csak ajánlani tudom.

A film összbevétele 229 930 771 dollár volt (imdb.com).

 

A fickó, akivel Mullins csókolózik a bárjelenetben, valójában Melissa McCarthy férje, Ben Falcone.

(SódóGA)
 

Ashburn portréfotója az évkönyvben Sandra Bullock tablóképe volt az 1982-es Washington-Lee High School végzős diákjai közt, Arlingtonban, Virginia államban. A fogszabályzót és a szemüveget azonban utólag rakták rá a film kedvéért.

(SódóGA)
 

Hasonló történetet dolgozott fel a Beépített szépség 2: Csábítunk és védünk, melyben szintén Sandra Bullock játszotta a főszerepet. Bullock harmadik alkalommal alakított FBI-ügynököt: Beépített szépség (2000), Beépített szépség 2: Csábítunk és védünk (2005).

(SódóGA)
 

Eredetileg Melissa McCarthy nem tudta volna vállalni a filmet a Személyiségtolvaj (2013) és a Mike és Molly című sorozat miatt, de végül sikerült összeegyeztetnie a forgatásokat.

(SódóGA)
 

A Huffington Post egyik cikke szerint Melissa McCarthy, Sandra Bullock és Katie Dippold már azelőtt is szerettek volna egy közös filmet készíteni, mielőtt rátaláltak a Női szervek forgatókönyvére.

(SódóGA)