Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82
Filmadatlap
 
28
Szereplők
54
Vélemények
41
Képek
14
Videók
Rendes fickók
 
indingo   2018. 01. 02.

Nekem nagyon tetszett a film stílusa. Elég egyedi ez a retro dolog, jó kis zenék is voltak benne. Gosling a kislánnyal remek páros. A történet is végig izgalmas, mindig történt valami.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 06. 02.

Régen nevettem ennyit egy film során. Ryan Goslingot jó színésznek tartottam, most pedig megmutatta, hogy szórakoztatni is tud. Russell Crowenak pedig sikerült elfeledtetnie a Nyomorultakbeli "alakítását". Az év egyik legszórakozatóbb filmje, hiába van benne krimi, ez a két fickó a legkomolyabb helyzetekből is képes viccet csinálni (természetesen a jóízlés határán belül). Mindenkinek ajánlom!


 
dulkap   2017. 02. 17.

Remek kis buddy-movie kiváló színészekkel, izgalmas és vicces forgatókönyvvel. Ugyan időnként feleslegesen próbál dramatizálni és a film ritmusa is meg-megdöccen, de ettől függetlenül egy nagyon élvezet akciómozi, remek hangulattal és jó poénokkal.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

Shane Black 1977-ben játszódó rendkívül szórakoztató vígjátéka egyszerre frappáns, szókimondó, pörgős, váratlan és még tartalmas is. Ryan Gosling és Russell Crowe a csúcsformáját hozza ebben az akcióvígjátékban.

 
Deku   2017. 07. 17.

Meglepve tapasztaltam, hogy bizony nagyon szórakoztató lett ez a film. Valahogy kellemesen hangsúlyban van az akció és a vígjáték is. Nagyon pöpec lett. Ajánlom mindenkinek.

 
Könnyed, mocskosul laza, szabad szájú, de nem trágár (csak egy kicsit), egy szóval kiváló műfaji alkotás. Igazi felüdülés két szuperhősös film között. Remélem anyagilag is sikeres lesz, mert akkor még sok hasonló jön majd, mindannyiunk örömére. 8/10 több»
 
Shane Black visszatért, és egy laza mozdulattal letette az asztalra a nyár, de talán az egész év legszórakoztatóbb moziját. Egy olyan filmet, amire a képregényhősök, franchise-ok és remake-ek által uralt gyöngyvásznaktól megcsömörlött látóidegeinknek már hatalmas szüksége volt. 10/10 több»
 
A buddy filmek koronázatlan királya, Shane Black visszahozza nekünk a ’90-es évek akciófilmes hangulatát a ’70-es évekbe csomagolva. A Rendes fickók ugyan nem mennének el halálos fegyverként, de az író-rendezőre még most is muszáj odafigyelni, amikor kiteszi az irányjelzőt! több»

A film összbevétele 62 788 218 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 158 342 526 forintot termelt. A hazai mozik összesen 109 978 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film nyitányában a Warner Brothers 1970-es évekbeli logója látható.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A liftes jelenetben ugyanaz a zene szól a háttérben, mint a Blues brothers című film liftes jelenetében.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Shane Black azért helyezte a '70-es évekbe a történetet, mert akkoriban csak a pornóról, a drogokról és a légszennyezettségről szólt minden. Azt is elmondta, hogy nem bánja, hogy korhatárosak a filmjei.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.