Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
80%

Rendes fickók (2016)

The Nice Guys
Filmadatlap
 
28
Szereplők
59
Vélemények
41
Képek
15
Videók
Rendes fickók
 
uniterra   2020. 11. 13.

legújabb vélemény

1

Alapból jó kis szituációs komédia, bár mikor megjelent Kim Basinger, az egész leült 25 percre, s átment unalmas párbeszédekbe. Gosling beszólásai mindig jól ültek, ugyanakkor a történet nagyon lazán kapcsolódott egymásba. Mondhatni a történet nem is ... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 06. 02.

2

Régen nevettem ennyit egy film során. Ryan Goslingot jó színésznek tartottam, most pedig megmutatta, hogy szórakoztatni is tud. Russell Crowenak pedig sikerült elfeledtetnie a Nyomorultakbeli "alakítását". Az év egyik legszórakozatóbb filmje, hiába v... több»


 
dulkap   2017. 02. 17.

1

Remek kis buddy-movie kiváló színészekkel, izgalmas és vicces forgatókönyvvel. Ugyan időnként feleslegesen próbál dramatizálni és a film ritmusa is meg-megdöccen, de ettől függetlenül egy nagyon élvezet akciómozi, remek hangulattal és jó poénokkal.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

1

Shane Black 1977-ben játszódó rendkívül szórakoztató vígjátéka egyszerre frappáns, szókimondó, pörgős, váratlan és még tartalmas is. Ryan Gosling és Russell Crowe a csúcsformáját hozza ebben az akcióvígjátékban.

 
indingo   2018. 01. 02.

0

Nekem nagyon tetszett a film stílusa. Elég egyedi ez a retro dolog, jó kis zenék is voltak benne. Gosling a kislánnyal remek páros. A történet is végig izgalmas, mindig történt valami.

 
Deku   2017. 07. 17.

0

Meglepve tapasztaltam, hogy bizony nagyon szórakoztató lett ez a film. Valahogy kellemesen hangsúlyban van az akció és a vígjáték is. Nagyon pöpec lett. Ajánlom mindenkinek.

 
HercegPeter   2017. 08. 03.

0

Nem sokat tudtam előzetesen a filmről, csak úgy nagyjából a körvonalakat ismertem. Ennek ellenére hatalmas pozitív csalódás volt számomra a film. Azt vártam, hogy egy lagymatag, erőltetett poénokkal teletűzdelt, lövöldözős tucatfilm lesz, de nagyot t... több»

Galéria (41)

Videók (15)

A film összbevétele 62 788 218 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 158 342 526 forintot termelt. A hazai mozik összesen 109 978 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film nyitányában a Warner Brothers 1970-es évekbeli logója látható.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A liftes jelenetben ugyanaz a zene szól a háttérben, mint a Blues brothers című film liftes jelenetében.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Shane Black azért helyezte a '70-es évekbe a történetet, mert akkoriban csak a pornóról, a drogokról és a légszennyezettségről szólt minden. Azt is elmondta, hogy nem bánja, hogy korhatárosak a filmjei.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Miután Ryan Gosling meglátta a szkriptet, azonnal felkereste a készítőket, hogy szeretne szerepelni a filmben. Ő vetette fel Russell Crowe nevét, aki azonnal igent mondott, amint meghallotta, hogy Gosling is szerepelni fog benne.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Shane Black először 2000-ben állt elő a Rendes fickók ötletével, ám eredetileg tévésorozatnak szánta, és az HBO-nak vetette fel az ötletet, a tárgyalásokból azonban nem lett semmi. A végleges forgatókönyv 2010-ben készült el, ekkor a történetet áthelyezték a '70-es évekbe.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Shane Black neve főként íróként, és nem rendezőként ismert Hollywoodban. A Rendes fickók az 5. film, melyben rendezőként vett részt.

(Bogi87)
 

Shane Black rendező 3. nagyjátékfilmje a Durr, durr és csók, valamint a Vasember 3. után.

(Bogi87)
 
Könnyed, mocskosul laza, szabad szájú, de nem trágár (csak egy kicsit), egy szóval kiváló műfaji alkotás. Igazi felüdülés két szuperhősös film között. Remélem anyagilag is sikeres lesz, mert akkor még sok hasonló jön majd, mindannyiunk örömére. 8/10 több»
 
Shane Black visszatért, és egy laza mozdulattal letette az asztalra a nyár, de talán az egész év legszórakoztatóbb moziját. Egy olyan filmet, amire a képregényhősök, franchise-ok és remake-ek által uralt gyöngyvásznaktól megcsömörlött látóidegeinknek már hatalmas szüksége volt. 10/10 több»
 
A buddy filmek koronázatlan királya, Shane Black visszahozza nekünk a ’90-es évek akciófilmes hangulatát a ’70-es évekbe csomagolva. A Rendes fickók ugyan nem mennének el halálos fegyverként, de az író-rendezőre még most is muszáj odafigyelni, amikor kiteszi az irányjelzőt! több»