Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
72%

Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk (2020)

Bad Boys for Life
Filmadatlap
 
32
Szereplők
30
Vélemények
24
Képek
5
Videók
 
Sabnock Sanatory   2021. 03. 03.

legújabb vélemény

0

Rettenetesen rossz és unalmas. Will Smith és Martin Lawrence párosa kipukkant, mint maga a sztori. Huszadrangú, CGI-vel teletömött nagy semmi. Joe Pantoliano az egyetlen, akit értékeltem. Paola Nunez, mint egy harci csivava, végignyüzsögte a filmet.

 
Félix   2020. 11. 28.

a nap véleménye

1
Will Smith és Martin Lawrence a két legrosszabb fiú, de 2020-ban lett egy felejthetetlen filmjük

Will Smith és Martin Lawrence nem is hozhatott volna jobb alkotást. Jók voltak a poénok, az akciójelenetek is hoztak nekem új dolgokat. Sokak szerint ez a film átlagos. Egyrészt erre a térre hajolnék, másrészt nem. Egyrészt azért értek egyet ezzel ... teljes kritika»


 
7ETEDIK   2020. 01. 17.

2

A Bad Boys 2 minden idők egyik legjobb akciófilmje egy olyan autódobálós jelenettel, olyan dinamikával és annyi akcióval, hogy a mai napig leesik az ember álla. A poénok viszont itt is jók, de nincs akkora akciómennyiség, mint korábban, látszik, hogy... több»

 
hp   2020. 07. 17.

0

A Bad Boys 3 a bűnös élvezet iskolapéldája: nem nyújt semmi extrát vagy kiemelkedőt, de kellemesen elszórakoztat, épp úgy, ahogy ettől a franchise-tól elvárható. Lawrence és Smith párosa épp úgy működik, mint sok évvel ezelőtt, és egyáltalán nem baj,... több»

 
Fortress   2020. 08. 11.

6
Közepes színvonal: Bad Boys 3

Előrebocsátom, 1995 óta nagy Bad Boys és Will Smith rajongó vagyok, ugyanis ebben az évben jelent meg a hazai mozikban a legelső "Rossz fiúk" epizód. Aztán következett a második fejezet 2003-ban, mely még jobban bejött nekem a több akciójelenet és a ... teljes kritika»

 
Laca//Ho/rr/oR//   2020. 05. 13.

0
Túl sok dráma...

Amikor egy jó széria folytatást kap 10 vagy akár 20 év után, mindig bennünk van, hogy van-e értelme hozzányúlni egy jól sikerült filmhez, és tovább vinni. Lehet, jól sikerül, de jó pár alkalom volt, hogy csalódást keltett egy nagy sikerű alkotás levé... teljes kritika»

 
MP170506   2020. 09. 26.

0

Ez már sajnos nem lett olyan, mint az előző részek. Ennyi év után nem kellett volna ezt erőltetni. A történet elment, de a poénok, a humor már nem a régi. Egy átlagos film lett.

Galéria (24)

Will Smith
Martin Lawrence

Videók (5)

A film összbevétele 215 644 165 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 570 474 591 forintot termelt. A hazai mozik összesen 345 439 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Mivel a film fejlesztésnek több alkalommal is eredménytelenül ugrott neki a stúdió (a fejlesztés alatt a rendezők és a forgatókönyvírók gyakorlatilag egymásnak adták át a kilincset), és a forgatást is számos alkalommal elhalasztották, egyre erősebb lett a gyanú, hogy a produkció terve végül a fiókban fogja végezni. 2018. október 31-én azonban Martin Lawrence a Twitterén megosztott egy fotót, melyen ő és Will Smith láthatóak a Bad Boys 3 forgatásán, melyhez a következő szöveget mellékelte: "Mindörökké rosszfiúk". Ezzel minden kétséget eloszlatott a rajongókban.

(hp)
 

Martin Lawrence először 2013-ban, Conan O'Brien esti show-jában jelentette be, hogy készül a nagysikerű Bad Boys franchise harmadik része, mely végül csak 2020-ban került a mozikba.

(hp)
 

Bár az első két részt rendező Michael Bay semmilyen formában nem vette ki a részét a munkálatokból, a tervezett Bad Boys 4-ben producerként fog közreműködni.

(hp)
 

Will Smith a Facebook-oldalán, Martin Lawrence társaságában jelentette be hivatalosan, hogy elkészül a Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk.

(hp)
 

A Bad Boys második és harmadik részének premierje között több mint kétszer annyi idő telt el, mint az első két film esetében.

(hp)
 

A három közül ez a franchise első filmje, melyet nem Michael Bay rendezett. A helyét Adil El Arbi és Bilall Fallah párosa vette át.

(hp)
 

A film rendezői székét eredetileg Joe Carnahan (Fehér pokol) foglalhatta volna el, azonban miután a stúdió több alkalommal is elhalasztotta a forgatást, a rendező végül kiszállt a projektből.

(hp)
 

A film 17 évvel a Bad Boys 2 2003-as premierje után került a mozikba.

(hp)
 

A Columbia Pictures már 2009-ben leszerződtette Peter Craiget a forgatókönyv megírására, még tíz évnek kellett eltelnie, mire a mozikba került a Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk.

(hp)
 

Az első két részt rendező Michael Bay 2008-ban azt nyilatkozta, hogy szívesen leforgatná a harmadik részt, azonban ennek legfőbb akadálya Will Smith gázsija, aki hollywoodi viszonylatban is igen magas összeget kért a szereplésért.

(hp)
 
... afféle “mi is tudjuk, milyen szürreális marhaság ez az egész, de hé, csak röhögjünk, és engedjük el magunkat.” több»
 
Szerintem egy olyan felesleges folytatással van dolgunk, mintha brei írással ellátott autós kéziváltó készülne a vakok számára. több»
 
A teljes kudarcot vallott akciófilmek verméből a két főszereplő rántja ki a mozit a kettejük közti kémiával. több»