Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
20
Vélemények
24
Képek
6
Videók
 
natali1925   2020. 09. 19.

legújabb vélemény

XXX

NAGY MELL - https://numl.org/zut

 
Lubi   2020. 02. 04.

a nap véleménye

Szappanopera-rendőrök

A sikerfilmek folytatásai többnyire az első epizód lefutása után nem sokkal kerülnek mozikba. Amolyan „addig üssük a vasat, amíg meleg” alapon. Hiszen a közönség gyorsan felejt, és érdemes velük lépést tartani. Így még az esetleg kevésbé jól sikerült... teljes kritika»


 
Fortress   2020. 08. 11.

Közepes színvonal: Bad Boys 3

Előrebocsátom, 1995 óta nagy Bad Boys és Will Smith rajongó vagyok, ugyanis ebben az évben jelent meg a hazai mozikban a legelső "Rossz fiúk" epizód. Aztán következett a második fejezet 2003-ban, mely még jobban bejött nekem a több akciójelenet és a ... teljes kritika»

 
HETEDIK   2020. 01. 17.

A Bad Boys 2 minden idők egyik legjobb akciófilmje, egy olyan autó dobálós jelenettel, olyan dinamikával és annyi akcióval, hogy a mai napig leesik az ember álla. A poénok viszont itt is jók, de nincs akkora akció mennyiség mint korábban, látszik hog... több»

 
hp   2020. 07. 17.

A Bad Boys 3 a bűnös élvezet iskolapéldája: nem nyújt semmi extrát vagy kiemelkedőt, de kellemesen elszórakoztat, épp úgy, ahogy ettől a franchise-tól elvárható. Lawrence és Smith párosa épp úgy működik, mint sok évvel ezelőtt, és egyáltalán nem baj,... több»

 
Laca//Ho/rr/oR//   2020. 05. 13.

Túl sok dráma...

Amikor egy jó széria folytatást kap 10 vagy akár 20 év után, mindig bennünk van, hogy van-e értelme hozzányúlni egy jól sikerült filmhez, és tovább vinni. Lehet, jól sikerül, de jó pár alkalom volt, hogy csalódást keltett egy nagy sikerű alkotás levé... teljes kritika»

 
Yosihiro   2020. 05. 03.

Bad Boys, Bady Boys......

Ezek már nem azok a veszélyes fiúk akik voltak. Nagyon röviden összefoglalva így is jellemezhetném ezt a részt. Igazából nagy várakozással ültem le nézni a filmet és a szereplők korára való tekintettel számítottam arra, hogy gyengébb produkciót kapok. És igen ez be is következett. A történet az jó a filmet ez tartja fent egy közepes színvonalon. Igazából az akciók "kicsiit" gyengébbek lettek, de a látványra nem lehetett panaszunk. Igazából hiányoltam a romantikát szerintem belefért volna ebbe a részbe, de ahogy lezárták ezt a részt folytatás biztosan lesz.... Összességében a forgatókönyv jó a rendezés is mondjuk jó a szereplők viszont nem hozták azt a színvonalat amit elvártam volna tőlük. Egy sablonos figurákat bemutató játékkal nem lehet jót alkotni. A zene aláfestésre nem lehetett panasz. Így az értékelésem egy nagyon erős közepes és csak azért nem adtam meg a négy csillagot mert hiányzott az igagzi Bad Boys hangulat. Amivel még elrontották a filmet az a humor. Nem voltak már annyira viccesek a poénok és a "drámai" jeleneteket sem éreztették át a vászonról. Igazából nem kaptunk újat csak egy történetet amit jó volt nézni de önmagában a szereplők nem tudtak hozzátenni a produkcióhoz talán majd a folytatásban... Igazából azoknak ajánlom akik nem látták az előző két részt mert akkor nem csalódnak majd ebben. Bár hozzá kell tennem Will S. az egyik kedvenc színészem de most valahogy nem jött át.... Igen öregszik Ő is....... Üdv Yosi

Will Smith
Martin Lawrence

A film összbevétele 215 644 165 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 570 451 341 forintot termelt. A hazai mozik összesen 345 418 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Mivel a film fejlesztésnek több alkalommal is eredménytelenül ugrott neki a stúdió (a fejlesztés alatt a rendezők és a forgatókönyvírók gyakorlatilag egymásnak adták át a kilincset), és a forgatást is számos alkalommal elhalasztották, egyre erősebb lett a gyanú, hogy a produkció terve végül a fiókban fogja végezni. 2018. október 31-én azonban Martin Lawrence a Twitterén megosztott egy fotót, melyen ő és Will Smith láthatóak a Bad Boys 3 forgatásán, melyhez a következő szöveget mellékelte: "Mindörökké rosszfiúk". Ezzel minden kétséget eloszlatott a rajongókban.

(hp )
 

Martin Lawrence először 2013-ban, Conan O'Brien esti show-jában jelentette be, hogy készül a nagysikerű Bad Boys franchise harmadik része, mely végül csak 2020-ban került a mozikba.

(hp )
 

Bár az első két részt rendező Michael Bay semmilyen formában nem vette ki a részét a munkálatokból, a tervezett Bad Boys 4-ben producerként fog közreműködni.

(hp )
 

Will Smith a Facebook-oldalán, Martin Lawrence társaságában jelentette be hivatalosan, hogy elkészül a Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk.

(hp )
 

A Bad Boys második és harmadik részének premierje között több mint kétszer annyi idő telt el, mint az első két film esetében.

(hp )
 

A három közül ez a franchise első filmje, melyet nem Michael Bay rendezett. A helyét Adil El Arbi és Bilall Fallah párosa vette át.

(hp )
 

A film rendezői székét eredetileg Joe Carnahan (Fehér pokol) foglalhatta volna el, azonban miután a stúdió több alkalommal is elhalasztotta a forgatást, a rendező végül kiszállt a projektből.

(hp )
 

A film 17 évvel a Bad Boys 2 2003-as premierje után került a mozikba.

(hp )
 

A Columbia Pictures már 2009-ben leszerződtette Peter Craiget a forgatókönyv megírására, még tíz évnek kellett eltelnie, mire a mozikba került a Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk.

(hp )
 

Az első két részt rendező Michael Bay 2008-ban azt nyilatkozta, hogy szívesen leforgatná a harmadik részt, azonban ennek legfőbb akadálya Will Smith gázsija, aki hollywoodi viszonylatban is igen magas összeget kért a szereplésért.

(hp )
 
... afféle “mi is tudjuk, milyen szürreális marhaság ez az egész, de hé, csak röhögjünk, és engedjük el magunkat.” több»
 
Bad Boys 3 kritika több»
 
Szerintem egy olyan felesleges folytatással van dolgunk, mintha brei írással ellátott autós kéziváltó készülne a vakok számára. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.