Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
17
Vélemények
24
Képek
6
Videók
 
sptt   2020. 06. 25.

legújabb vélemény

Végre egy film, amitől azt kaptam, amit vártam. Akció, nyomozás, lövöldözés, pár poén, autós üldözés, némi romantika. Ha ennél többet kaptam volna, akkor lett volna belőle egy Halálos fegyver vagy Beverly Hills-i zsaru 1-2, esetleg egy Die Hard. Így meg lett egy Bad Boys 3 és jól is van ez így. Nem történt meg a csoda, nem született meg a XXI. század felejthetetlen akció-vígjátéka, de volt két óra, amikor figyelni lehetett egy filmre és jól lehetett szórakozni. Én ezért már hálás vagyok, köszönöm!

 
Lubi   2020. 02. 04.

a nap véleménye

Szappanopera-rendőrök

A sikerfilmek folytatásai többnyire az első epizód lefutása után nem sokkal kerülnek mozikba. Amolyan „addig üssük a vasat, amíg meleg” alapon. Hiszen a közönség gyorsan felejt, és érdemes velük lépést tartani. Így még az esetleg kevésbé jól sikerült folytatások is el tudnak evickélni a népszerű első részek farvizén. Nem ez a helyzet azonban a Bad Boys filmekkel. Már az 1995-ös siker után is csak 8 évvel később, 2003-ban került a mozikba a második rész. De még ez is eltörpül annak fényében, hogy mennyit kellett várniuk a rajongóknak a sorozat trilógiává bővülésére. 17 évvel az előző film után most mégis itt van a Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk. A főszereplőpáros Will Smith és Martin Lawrenc... több»


 
HETEDIK   2020. 01. 17.

A Bad Boys 2 minden idők egyik legjobb akciófilmje, egy olyan autó dobálós jelenettel, olyan dinamikával és annyi akcióval, hogy a mai napig leesik az ember álla. A poénok viszont itt is jók, de nincs akkora akció mennyiség mint korábban, látszik hogy a készítők a humorra mentek rá, ami sikerült mert sokat lehet rajta nevetni. Nincs olyan jó mint a második rész, de így is kellemes kikapcsolódást nyújt.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2020. 05. 13.

Túl sok dráma...

Amikor egy jó széria folytatást kap 10 vagy akár 20 év után, mindig bennünk van, hogy van-e értelme hozzányúlni egy jól sikerült filmhez, és tovább vinni. Lehet, jól sikerül, de jó pár alkalom volt, hogy csalódást keltett egy nagy sikerű alkotás levétele a polcról. 1995-ben nagyot durrant Michael Bay alkotása, melyben főszerepben látni egymás mellett Will Smith és Martin Lawrence párosát. 2003-ban pedig megjelent a 2. része, és tudta tartani magát, a jó poénok, a pörgős akciójelenetek mind hozták a kötelezőt. Szerintem sokan gondoltuk, hogy még egyszer látni fogjuk őket, de ebben az évben megkaptuk a trilógiát, és összeállt a nagy páros. Megmaradtak a jó poénok, beszólogatások, látványos, ... több»

 
Yosihiro   2020. 05. 03.

Bad Boys, Bady Boys......

Ezek már nem azok a veszélyes fiúk akik voltak. Nagyon röviden összefoglalva így is jellemezhetném ezt a részt. Igazából nagy várakozással ültem le nézni a filmet és a szereplők korára való tekintettel számítottam arra, hogy gyengébb produkciót kapok. És igen ez be is következett. A történet az jó a filmet ez tartja fent egy közepes színvonalon. Igazából az akciók "kicsiit" gyengébbek lettek, de a látványra nem lehetett panaszunk. Igazából hiányoltam a romantikát szerintem belefért volna ebbe a részbe, de ahogy lezárták ezt a részt folytatás biztosan lesz.... Összességében a forgatókönyv jó a rendezés is mondjuk jó a szereplők viszont nem hozták azt a színvonalat amit elvártam volna tőlük. Egy sablonos figurákat bemutató játékkal nem lehet jót alkotni. A zene aláfestésre nem lehetett panasz. Így az értékelésem egy nagyon erős közepes és csak azért nem adtam meg a négy csillagot mert hiányzott az igagzi Bad Boys hangulat. Amivel még elrontották a filmet az a humor. Nem voltak már annyira viccesek a poénok és a "drámai" jeleneteket sem éreztették át a vászonról. Igazából nem kaptunk újat csak egy történetet amit jó volt nézni de önmagában a szereplők nem tudtak hozzátenni a produkcióhoz talán majd a folytatásban... Igazából azoknak ajánlom akik nem látták az előző két részt mert akkor nem csalódnak majd ebben. Bár hozzá kell tennem Will S. az egyik kedvenc színészem de most valahogy nem jött át.... Igen öregszik Ő is....... Üdv Yosi

Will Smith
Martin Lawrence
 
... afféle “mi is tudjuk, milyen szürreális marhaság ez az egész, de hé, csak röhögjünk, és engedjük el magunkat.” több»
 
Bad Boys 3 kritika több»
 
Szerintem egy olyan felesleges folytatással van dolgunk, mintha brei írással ellátott autós kéziváltó készülne a vakok számára. több»

A film összbevétele 215 644 165 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 556 481 892 forintot termelt. A hazai mozik összesen 338 033 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Mivel a film fejlesztésnek több alkalommal is eredménytelenül ugrott neki a stúdió (a fejlesztés alatt a rendezők és a forgatókönyvírók gyakorlatilag egymásnak adták át a kilincset), és a forgatást is számos alkalommal elhalasztották, egyre erősebb lett a gyanú, hogy a produkció terve végül a fiókban fogja végezni. 2018. október 31-én azonban Martin Lawrence a Twitterén megosztott egy fotót, melyen ő és Will Smith láthatóak a Bad Boys 3 forgatásán, melyhez a következő szöveget mellékelte: "Mindörökké rosszfiúk". Ezzel minden kétséget eloszlatott a rajongókban.

(hp)
 

Martin Lawrence először 2013-ban, Conan O'Brien esti show-jában jelentette be, hogy készül a nagysikerű Bad Boys franchise harmadik része, mely végül csak 2020-ban került a mozikba.

(hp)
 

Bár az első két részt rendező Michael Bay semmilyen formában nem vette ki a részét a munkálatokból, a tervezett Bad Boys 4-ben producerként fog közreműködni.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.