Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk (2020)

Bad Boys for Life
Filmadatlap
 
32
Szereplők
35
Vélemények
24
Képek
5
Videók

Galéria (24)

Will Smith
Martin Lawrence

Videók (5)

 
HEROES OF THE DAY 2   2022. 07. 27.

legújabb vélemény a nap véleménye

0
Feka rendőrök III. kalandja

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Bad Boys 2 egy szuper akciófilm, számomra már egyenesen korszakalkotó. Az első sem volt olyan rossz szerintem, bár a második sokkal jobban sikerült. Számomra a harmadik rész 2020 csalódása lett. Látszik, hogy a széria kifulladt, Smith és Lawrence m... teljes kritika»

 
hp   2020. 07. 17.

0

A Bad Boys 3 a bűnös élvezet iskolapéldája: nem nyújt semmi extrát vagy kiemelkedőt, de kellemesen elszórakoztat, épp úgy, ahogy ettől a franchise-tól elvárható. Lawrence és Smith párosa épp úgy működik, mint sok évvel ezelőtt, és egyáltalán nem baj,... több»

 
Laca//Ho/rr/oR//   2020. 05. 13.

0
Túl sok dráma...

Amikor egy jó széria folytatást kap 10 vagy akár 20 év után, mindig bennünk van, hogy van-e értelme hozzányúlni egy jól sikerült filmhez, és tovább vinni. Lehet, jól sikerül, de jó pár alkalom volt, hogy csalódást keltett egy nagy sikerű alkotás levé... teljes kritika»

 
Lubi   2020. 02. 04.

a nap véleménye

2
Szappanopera-rendőrök

A sikerfilmek folytatásai többnyire az első epizód lefutása után nem sokkal kerülnek mozikba. Amolyan „addig üssük a vasat, amíg meleg” alapon. Hiszen a közönség gyorsan felejt, és érdemes velük lépést tartani. Így még az esetleg kevésbé jól sikerült... teljes kritika»

 
HE7EDIK   2020. 01. 17.

1

A Bad Boys 2 minden idők egyik legjobb akciófilmje egy olyan autódobálós jelenettel, olyan dinamikával és annyi akcióval, hogy a mai napig leesik az ember álla. A poénok viszont itt is jók, de nincs akkora akciómennyiség, mint korábban, látszik, hogy... több»

 
Sabnock Sanatory   2021. 03. 03.

0

Rettenetesen rossz és unalmas. Will Smith és Martin Lawrence párosa kipukkant, mint maga a sztori. Huszadrangú, CGI-vel teletömött nagy semmi. Joe Pantoliano az egyetlen, akit értékeltem. Paola Nunez, mint egy harci csivava, végignyüzsögte a filmet.

 
Yosihiro   2020. 05. 03.

0
Bad Boys, Bady Boys...

Ezek már nem azok a veszélyes fiúk, akik voltak. Nagyon röviden összefoglalva így is jellemezhetném ezt a részt. Igazából nagy várakozással ültem le nézni a filmet, és a szereplők korára való tekintettel számítottam arra, hogy gyengébb produkciót kapok. És igen, ez be is következett. A történet az jó, a filmet ez tartja fent egy közepes színvonalon. Igazából az akciók "kicsit" gyengébbek lettek, de a látványra nem lehetett panaszunk. Igazából hiányoltam a romantikát, szerintem belefért volna ebbe a részbe, de ahogy lezárták ezt a részt, folytatás biztosan lesz. Összességében a forgatókönyv jó, a rendezés is mondjuk jó, a szereplők viszont nem hozták azt a színvonalat, amit elvártam volna tőlük. Egy sablonos figurákat bemutató játékkal nem lehet jót alkotni. A zenei aláfestésre nem lehetett panasz. Így az értékelésem egy nagyon erős közepes, és csak azért nem adtam meg a négy csillagot, mert hiányzott az igazi Bad Boys hangulat. Amivel még elrontották a filmet, az a humor. Nem voltak már annyira viccesek a poénok, és a "drámai" jeleneteket sem éreztették át a vászonról. Igazából nem kaptunk újat, csak egy történetet, amit jó volt nézni, de önmagában a szereplők nem tudtak hozzátenni a produkcióhoz, talán majd a folytatásban... Igazából azoknak ajánlom, akik nem látták az előző két részt, mert akkor nem csalódnak majd ebben. Bár hozzá kell tennem, Will S. az egyik kedvenc színészem, de most valahogy nem jött át. Igen, öregszik ő is. Üdv, Yosi

A film összbevétele 215 644 165 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 570 474 591 forintot termelt. A hazai mozik összesen 345 439 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Mivel a film fejlesztésnek több alkalommal is eredménytelenül ugrott neki a stúdió (a fejlesztés alatt a rendezők és a forgatókönyvírók gyakorlatilag egymásnak adták át a kilincset), és a forgatást is számos alkalommal elhalasztották, egyre erősebb lett a gyanú, hogy a produkció terve végül a fiókban fogja végezni. 2018. október 31-én azonban Martin Lawrence a Twitterén megosztott egy fotót, melyen ő és Will Smith láthatóak a Bad Boys 3 forgatásán, melyhez a következő szöveget mellékelte: "Mindörökké rosszfiúk". Ezzel minden kétséget eloszlatott a rajongókban.

(hp)
 

Martin Lawrence először 2013-ban, Conan O'Brien esti show-jában jelentette be, hogy készül a nagysikerű Bad Boys franchise harmadik része, mely végül csak 2020-ban került a mozikba.

(hp)
 

Bár az első két részt rendező Michael Bay semmilyen formában nem vette ki a részét a munkálatokból, a tervezett Bad Boys 4-ben producerként fog közreműködni.

(hp)
 

Will Smith a Facebook-oldalán, Martin Lawrence társaságában jelentette be hivatalosan, hogy elkészül a Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk.

(hp)
 

A Bad Boys második és harmadik részének premierje között több mint kétszer annyi idő telt el, mint az első két film esetében.

(hp)
 
A teljes kudarcot vallott akciófilmek verméből a két főszereplő rántja ki a mozit a kettejük közti kémiával. több»
 
... afféle “mi is tudjuk, milyen szürreális marhaság ez az egész, de hé, csak röhögjünk, és engedjük el magunkat.” több»