Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
7
Vélemények
24
Képek
5
Videók
 
HETEDIK   2020. 01. 17.

A Bad Boys 2 minden idők egyik legjobb akciófilmje, egy olyan autó dobálós jelenettel, olyan dinamikával és annyi akcióval, hogy a mai napig leesik az ember álla. A poénok viszont itt is jók, de nincs akkora akció mennyiség mint korábban, látszik hogy a készítők a humorra mentek rá, ami sikerült mert sokat lehet rajta nevetni. Nincs olyan jó mint a második rész, de így is kellemes kikapcsolódást nyújt.

 
Szilárd Lakatos   2020. 01. 21.
Akció

sziasztók mit mondjak a filmröl .Láttam ennyi... Átlagos lett ..Nekem nagy csalódás


 
Hadi   2020. 01. 28.

Szuper film mindenkinek csak ajánlani tudom!

 
tbelina29   2020. 01. 12.

Az ember azt gondolná, ennyi év után teljesen megfárad ez a koncepció, de nem. Látszik, hogy még mindig jól működik az a recept és felállás, ami 25 évvel ezelőtt is működött az első résznél. Egy cseppet "nagypapás" vagy nosztalgiázás a Bad Boys 3, még mindig hozza azt, amit elvárnánk tőle.

 
Alphik   2020. 01. 11.

Atyaég, hogy én mennyire vártam ezt a filmet, az első két részt egyszerűen imádtam, és rettenetesen szorítottam, hogy a harmadikat el ne szúrják. És ne szúrták el! A Bad Boys továbbra is ugyanaz az eszeveszettül pörgős és jó humorú akciófilm, ami mindig is volt. Smith és Lawrence párosa még mindig hihetetlenül jól működik a vásznon. Imádtam, és aki szereti ezt a szériát, az mindenképp nézze meg!

Will Smith
Martin Lawrence
 
... afféle “mi is tudjuk, milyen szürreális marhaság ez az egész, de hé, csak röhögjünk, és engedjük el magunkat.” több»
 
Bad Boys 3 kritika több»
 
Szerintem egy olyan felesleges folytatással van dolgunk, mintha brei írással ellátott autós kéziváltó készülne a vakok számára. több»

A film összbevétele 215 644 165 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 302 689 795 forintot termelt. A hazai mozik összesen 183 805 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Mivel a film fejlesztésnek több alkalommal is eredménytelenül ugrott neki a stúdió (a fejlesztés alatt a rendezők és a forgatókönyvírók gyakorlatilag egymásnak adták át a kilincset), és a forgatást is számos alkalommal elhalasztották, egyre erősebb lett a gyanú, hogy a produkció terve végül a fiókban fogja végezni. 2018. október 31-én azonban Martin Lawrence a Twitterén megosztott egy fotót, melyen ő és Will Smith láthatóak a Bad Boys 3 forgatásán, melyhez a következő szöveget mellékelte: "Mindörökké rosszfiúk". Ezzel minden kétséget eloszlatott a rajongókban.

(hp)
 

Martin Lawrence először 2013-ban, Conan O'Brien esti show-jában jelentette be, hogy készül a nagysikerű Bad Boys franchise harmadik része, mely végül csak 2020-ban került a mozikba.

(hp)
 

Bár az első két részt rendező Michael Bay semmilyen formában nem vette ki a részét a munkálatokból, a tervezett Bad Boys 4-ben producerként fog közreműködni.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.