Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
71%

Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk (2020)

Bad Boys for Life
Filmadatlap
 
32
Szereplők
30
Vélemények
24
Képek
5
Videók

Galéria (24)

Will Smith
Martin Lawrence

Videók (5)

 
Sabnock Sanatory   2021. 03. 03.

legújabb vélemény

0

Rettenetesen rossz és unalmas. Will Smith és Martin Lawrence párosa kipukkant, mint maga a sztori. Huszadrangú, CGI-vel teletömött nagy semmi. Joe Pantoliano az egyetlen, akit értékeltem. Paola Nunez, mint egy harci csivava, végignyüzsögte a filmet.

 
Félix   2020. 11. 28.

a nap véleménye

1
Will Smith és Martin Lawrence a két legrosszabb fiú, de 2020-ban lett egy felejthetetlen filmjük

Will Smith és Martin Lawrence nem is hozhatott volna jobb alkotást. Jók voltak a poénok, az akciójelenetek is hoztak nekem új dolgokat. Sokak szerint ez a film átlagos. Egyrészt erre a térre hajolnék, másrészt nem. Egyrészt azért értek egyet ezzel ... teljes kritika»

 
hp   2020. 07. 17.

0

A Bad Boys 3 a bűnös élvezet iskolapéldája: nem nyújt semmi extrát vagy kiemelkedőt, de kellemesen elszórakoztat, épp úgy, ahogy ettől a franchise-tól elvárható. Lawrence és Smith párosa épp úgy működik, mint sok évvel ezelőtt, és egyáltalán nem baj,... több»

 
7ETEDIK   2020. 01. 17.

1

A Bad Boys 2 minden idők egyik legjobb akciófilmje egy olyan autódobálós jelenettel, olyan dinamikával és annyi akcióval, hogy a mai napig leesik az ember álla. A poénok viszont itt is jók, de nincs akkora akciómennyiség, mint korábban, látszik, hogy... több»

 
Laca//Ho/rr/oR//   2020. 05. 13.

0
Túl sok dráma...

Amikor egy jó széria folytatást kap 10 vagy akár 20 év után, mindig bennünk van, hogy van-e értelme hozzányúlni egy jól sikerült filmhez, és tovább vinni. Lehet, jól sikerül, de jó pár alkalom volt, hogy csalódást keltett egy nagy sikerű alkotás levé... teljes kritika»

 
Fortress   2020. 08. 11.

6
Közepes színvonal: Bad Boys 3

Előrebocsátom, 1995 óta nagy Bad Boys és Will Smith rajongó vagyok, ugyanis ebben az évben jelent meg a hazai mozikban a legelső "Rossz fiúk" epizód. Aztán következett a második fejezet 2003-ban, mely még jobban bejött nekem a több akciójelenet és a ... teljes kritika»

 
Yosihiro   2020. 05. 03.

0
Bad Boys, Bady Boys...

Ezek már nem azok a veszélyes fiúk, akik voltak. Nagyon röviden összefoglalva így is jellemezhetném ezt a részt. Igazából nagy várakozással ültem le nézni a filmet, és a szereplők korára való tekintettel számítottam arra, hogy gyengébb produkciót kapok. És igen, ez be is következett. A történet az jó, a filmet ez tartja fent egy közepes színvonalon. Igazából az akciók "kicsit" gyengébbek lettek, de a látványra nem lehetett panaszunk. Igazából hiányoltam a romantikát, szerintem belefért volna ebbe a részbe, de ahogy lezárták ezt a részt, folytatás biztosan lesz. Összességében a forgatókönyv jó, a rendezés is mondjuk jó, a szereplők viszont nem hozták azt a színvonalat, amit elvártam volna tőlük. Egy sablonos figurákat bemutató játékkal nem lehet jót alkotni. A zenei aláfestésre nem lehetett panasz. Így az értékelésem egy nagyon erős közepes, és csak azért nem adtam meg a négy csillagot, mert hiányzott az igazi Bad Boys hangulat. Amivel még elrontották a filmet, az a humor. Nem voltak már annyira viccesek a poénok, és a "drámai" jeleneteket sem éreztették át a vászonról. Igazából nem kaptunk újat, csak egy történetet, amit jó volt nézni, de önmagában a szereplők nem tudtak hozzátenni a produkcióhoz, talán majd a folytatásban... Igazából azoknak ajánlom, akik nem látták az előző két részt, mert akkor nem csalódnak majd ebben. Bár hozzá kell tennem, Will S. az egyik kedvenc színészem, de most valahogy nem jött át. Igen, öregszik ő is. Üdv, Yosi

A film összbevétele 215 644 165 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 570 474 591 forintot termelt. A hazai mozik összesen 345 439 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Mivel a film fejlesztésnek több alkalommal is eredménytelenül ugrott neki a stúdió (a fejlesztés alatt a rendezők és a forgatókönyvírók gyakorlatilag egymásnak adták át a kilincset), és a forgatást is számos alkalommal elhalasztották, egyre erősebb lett a gyanú, hogy a produkció terve végül a fiókban fogja végezni. 2018. október 31-én azonban Martin Lawrence a Twitterén megosztott egy fotót, melyen ő és Will Smith láthatóak a Bad Boys 3 forgatásán, melyhez a következő szöveget mellékelte: "Mindörökké rosszfiúk". Ezzel minden kétséget eloszlatott a rajongókban.

(hp)
 

Martin Lawrence először 2013-ban, Conan O'Brien esti show-jában jelentette be, hogy készül a nagysikerű Bad Boys franchise harmadik része, mely végül csak 2020-ban került a mozikba.

(hp)
 

Bár az első két részt rendező Michael Bay semmilyen formában nem vette ki a részét a munkálatokból, a tervezett Bad Boys 4-ben producerként fog közreműködni.

(hp)
 

Will Smith a Facebook-oldalán, Martin Lawrence társaságában jelentette be hivatalosan, hogy elkészül a Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk.

(hp)
 

A Bad Boys második és harmadik részének premierje között több mint kétszer annyi idő telt el, mint az első két film esetében.

(hp)
 
A teljes kudarcot vallott akciófilmek verméből a két főszereplő rántja ki a mozit a kettejük közti kémiával. több»
 
... afféle “mi is tudjuk, milyen szürreális marhaság ez az egész, de hé, csak röhögjünk, és engedjük el magunkat.” több»