Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
30
Vélemények
17
Képek
2
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 06. 03.

Elég jól sikerült akció-vígjáték, melyben kora egyik legbefutottabb színesbőrű poéngyárosa Martin Lawrence az akkor még feltörekvő Will Smith-el oldanak meg egy kesze-kusza ügyet.

 
Cptn Jinbe   2017. 06. 14.

Kiváló kis vígjáték volt. Nagyszerűen működött Martin Lawrence és Will Smith párosa. Hihetetlen poénokat tudtak összehozni. Emellett az akció része is izgalmas.


 
Yosihiro   2017. 12. 13.

Will S. egyik klasszikus filmje. Remek 90-es évekbeli akciófilm ami klasszikusnak számít. Ezt látni kell.

 
Norbert93   2018. 07. 18.

A 90-es évek akció-vígjátékainak egyik csúcsa. Hihetetlenül vicces párbeszédek, jól megkomponált akciójelenetek és kiváló szereposztás.

 
thedarkman99   2018. 10. 01.

Nagyon jó kis párost alkot Will Smith és Martin Lawrence. Elképesztően jó akció-vígjátékot hoztak össze. Nagyon jót szórakoztam rajtuk.

Will Smith
Martin Lawrence
Martin Lawrence
Will Smith
Téa Leoni
Will Smith
Martin Lawrence
Will Smith
Martin Lawrence
Will Smith
Martin Lawrence
Will Smith
Will Smith
Tchéky Karyo
Will Smith
Tchéky Karyo
 
Nagyon fáj nekem, hogy Michael Bay ma már csak Transformers-filmekkel tölti az idejét, amelyek sok pénzt hoznak, de tökéletesen felejthetőek. több»
 

A Bad Boys bemutatója után, Roger Ebert hírneves kritikus foglalkozott a filmmel, de nem túl hízelgő módon nyilatkozott róla egy videokritikájában, melyben arról beszélt, hogy a Bad Boys egyes karaktereit más filmekből vették át, így például a Beverly Hills -i zsaruból és a Halálos fegyverből.

(CriticalMaster )
 

A direktor a film DVD kiadásának rendezői kommentárjában elmondta, hogy bár az autósüldözéses jelenet egészen más tükröz, valójában egy karcolás sem keletkezett a Ferrarin.

(Bob )
 

A film elején Marcus megjegyzi, hogy nem akar a Denny's-nél enni, mivel nem tetszik neki a mód, ahogy velük bánnak. A céget és alkalmazottait a kilencvenes években rasszizmussal vádolták.

(SódóGA )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.