Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
35
Vélemények
17
Képek
2
Videók
 
stevepisti   2020. 08. 08.

legújabb vélemény

Jó film!

Szerintem teljesen jól hozza a 90-es évek akció-vígjátékok szintjét. A két főszereplő külön - külön is megállja a helyét, de így együtt különösen jól működnek. Nekem tetszett!

 
HETEDIK   2020. 02. 18.

Karyo most is zseniális a rosszfiú szerepben, a két nagypofájú fekete zsaru pedig kellő humor és adrenalin mennyiséget generál, Michael Bay stílusában.


 
NGN   2020. 01. 15.

Kiváló akciók és a két főszereplő zseniális. A poénok ütősek, talán Michael Bay legjobb mozija ez. És akkor nem túloztam!

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 27.

Martin Lawrence és Will Smith zseniálisak,és felejthetetlenek ebben az akció-vígjátékban.Plusz ehhez párosulnak a hülye rosszfiúk,akik azért jól legyőzhetőek! Ülnek a poénok,és a végig tartó ,a két színész egymás piszkálása külön pikantériája a filmnek. Nekem ezerszer nézős!

 
Ms. Akárki   2019. 05. 17.

Nagyon ütős akcióvígjáték, a 90-es évek egyik klasszikusa. Imádom hogy milyen pörgős és fordulatos. És zseniális a humora. Will Smith és Martin Lawrence párosa között is nagyon jól működik a vásznon a kémia és ez miatt is olyan jó ez az akciófilm.

 
mamiéstöti2   2018. 06. 03.

Elég jól sikerült akció-vígjáték, melyben kora egyik legbefutottabb színesbőrű poéngyárosa Martin Lawrence az akkor még feltörekvő Will Smith-el oldanak meg egy kesze-kusza ügyet.

 
harnas1207   2018. 11. 28.

Teljesen rendben volt. Vicces, pörgős és akciódús. Manapság kevés ilyen film készül.

Will Smith
Martin Lawrence
Martin Lawrence
Will Smith
Téa Leoni
Will Smith
Martin Lawrence
Will Smith
Martin Lawrence
Will Smith
Martin Lawrence
Will Smith
Will Smith
Tchéky Karyo
Will Smith
Tchéky Karyo

A film összbevétele 141 407 024 dollár volt (imdb.com).

 

A Bad Boys bemutatója után, Roger Ebert hírneves kritikus foglalkozott a filmmel, de nem túl hízelgő módon nyilatkozott róla egy videokritikájában, melyben arról beszélt, hogy a Bad Boys egyes karaktereit más filmekből vették át, így például a Beverly Hills -i zsaruból és a Halálos fegyverből.

(CriticalMaster)
 

A direktor a film DVD kiadásának rendezői kommentárjában elmondta, hogy bár az autósüldözéses jelenet egészen más tükröz, valójában egy karcolás sem keletkezett a Ferrarin.

(Bob)
 

A film elején Marcus megjegyzi, hogy nem akar a Denny's-nél enni, mivel nem tetszik neki a mód, ahogy velük bánnak. A céget és alkalmazottait a kilencvenes években rasszizmussal vádolták.

(SódóGA)
 

Mike Lowrey szerepét eredetileg Arsenio Hallnak szánták, de amikor Michael Bay elcsípett egy részt a Kaliforniába jöttem (1990) című amerikai vígjáték sorozatból, azonnal Will Smith mellett döntött.

(SódóGA)
 

A 911-es Porsche a rendező Michael Bay tulajdona volt.

(SódóGA)
 

Az ex-kosárlabda játékos, John Salley, aki egy jelenet erejéig megjelenik a filmben, a Detroit Pistons tagjaként játszott az 1980-as évek végén. A csapatot akkoriban "Bad boys" néven emlegették.

(SódóGA)
 

Michael Bay elégedetlen volt a forgatókönyvvel, ezért arra biztatta Will Smith-t és Martin Lawrence-t, hogy improvizáljanak.

(SódóGA)
 
Nagyon fáj nekem, hogy Michael Bay ma már csak Transformers-filmekkel tölti az idejét, amelyek sok pénzt hoznak, de tökéletesen felejthetőek. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.