Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
 
Bthewatcher  2017. 07. 25.

Klasszikus és szórakoztató! Szeretem mind a két színészt, de így hogy együtt vannak valami fantasztikus. Tipikus lövöldözős rendőrős film, de nekem nagyon tetszett.

 
Cptn Jinbe  2017. 06. 14.

Kiváló kis vígjáték volt. Nagyszerűen működött Martin Lawrence és Will Smith párosa. Hihetetlen poénokat tudtak összehozni. Emellett az akció része is izgalmas.

 
Yosihiro  2017. 12. 13.

Will S. egyik klasszikus filmje. Remek 90-es évekbeli akciófilm ami klasszikusnak számít. Ezt látni kell.

 
szdanesz1995  2015. 06. 23.

Nem rossz film, sőt egész jó, de azért nem hibátlan. Az egész film alatt ott van, hogy valami hiányzik belőle, hogy igazán nagy dobás legyen. Vagy talán nincs meg az igazi egyensúly benne az akció és a krimi részek között. Olyan érzésem van a filmmel kapcsolatban, mintha kitalálták volna a jó karaktereket, a jó jeleneteket, és a jelenetekre írták volna rá a történetet, ami igazából tényleg nem rossz egy akcióvígjátéknak, csak valahogy mégsem az igazi. De ezek ellenére bírom a filmet, bár lehet főleg azért mert a második részt nagyon csípem, sokkal jobb lett mint elődje.

 
wooderman  2016. 05. 11.

A szokásos drogtanyás -rendőrös, lövöldözős akció film.Nem volt benne semmi ujdonság. Unalmas tömeg film, nem sok értelme volt végig szenvedni. Csak akkor nézd meg, ha nagyon unatkozol.

Will Smith
Martin Lawrence
Martin Lawrence
Will Smith
Téa Leoni
Will Smith
Martin Lawrence
Will Smith
Martin Lawrence
Will Smith
Martin Lawrence
Will Smith
Will Smith
Tchéky Karyo
Will Smith
Tchéky Karyo
Smoking Barrels: Bad boys-Mire jók a rosszfiúk?
Nagyon fáj nekem, hogy Michael Bay ma már csak Transformers-filmekkel tölti az idejét, amelyek sok pénzt hoznak, de tökéletesen felejthetőek.
 

A direktor a film DVD kiadásának rendezői kommentárjában elmondta, hogy bár az autósüldözéses jelenet egészen más tükröz, valójában egy karcolás sem keletkezett a Ferrarin.

(Bob)
 

Michael Bay bevallása szerint nagyon unta már, hogy arra kell figyelnie a vágószobában, hogy vajon a filmje megkapja-e a PG-13-as korhatár besorolást. A második felvonásban kicsit szabadabbra engedte a fantáziáját, a korhatárbizottság pedig R besorolással (18) látta le a filmet.

(Bob)
 

A második részben, az autósüldözéses jelenet felvétele előtt Michael Bay kamerát szerelt néhány autóra, és arra kérte a kaszkadőröket, hogy szándékosan karambolozzanak. A rendező célja az volt, hogy olyan képsorokat rögzítsen, melyhez hasonlót soha nem láthattak még a nézők.

(Bob)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.