Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Bad boys - Mire jók a rosszfiúk? (1995)

Bad Boys
Filmadatlap
 
30
Szereplők
39
Vélemények
17
Képek
2
Videók

Galéria (17)

Will Smith
Martin Lawrence
Martin Lawrence
Will Smith
Téa Leoni
Will Smith
Martin Lawrence
Will Smith
Martin Lawrence
Will Smith
Martin Lawrence
Will Smith
Will Smith
Tchéky Karyo
Will Smith
Tchéky Karyo

Videók (2)

 
Sabex90s   2023. 01. 31.

legújabb vélemény

0

Remek hangulat a kilencvenes évekből, nekem nagyon tetszik. Nyers, durva, izgalmas, és humoros. Nagyon jó mindkét zsarukarakter, tudsz velük azonosulni, szerintem az első rész kiváló akciófilm. Könnyed de mégis minőségi alakítások. Az eredeti, 95-ös szinkronnal természetesen. Ami jó, azt nem lehet megunni. Ez a film is ilyen.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 27.

1

Martin Lawrence és Will Smith zseniálisak és felejthetetlenek ebben az akció-vígjátékban. Plusz ehhez párosulnak a hülye rosszfiúk, akik azért jól legyőzhetők. Ülnek a poénok, és a végig tartó, a két színész egymást piszkálása külön pikantériája a filmnek. Nekem ezerszer nézős.

 
mamiéstöti2   2018. 06. 03.

0

Elég jól sikerült akció-vígjáték, melyben kora egyik legbefutottabb színesbőrű poéngyárosa Martin Lawrence az akkor még feltörekvő Will Smith-el oldanak meg egy kesze-kusza ügyet.

 
HE7EDIK   2020. 02. 18.

1

Karyo most is zseniális a rosszfiú szerepben, a két nagypofájú fekete zsaru pedig kellő humor és adrenalin mennyiséget generál, Michael Bay stílusában.

 
Ildikó Bacskai   2021. 10. 23.

3

Vicces rendőr film, Will Smith és Martin Lawrence párosa egy korszakalkotó vígjátékot hozott létre, amit mindenki ismer és mindenki látott. Időről-időre jó szórakozást nyújtanak a Bad Boy-ok, és a következő két rész is maradéktalanul hozza a remek humort.

 
BRANTON   2022. 07. 10.

1
Semmi pánik, nègerek vagyunk!

Michael Bay első filmje, amely egyébként mindmáig az egyik legjobb is. 1995-ben rendezte, ez volt az első rendezése. A producerek olyan nagy nevek voltak, mint Don Simpson vagy éppen Jerry Bruckheimer. A főszereplők Martin Lawrence és Will Smith, aki... teljes kritika»

 
Ms. Akárki   2019. 05. 17.

1

Nagyon ütős akcióvígjáték, a 90-es évek egyik klasszikusa. Imádom, hogy milyen pörgős és fordulatos. És zseniális a humora. Will Smith és Martin Lawrence párosa között is nagyon jól működik a vásznon a kémia, és ez miatt is olyan jó ez az akciófilm.

A film összbevétele 141 407 024 dollár volt (imdb.com).

 

Marcus kézifegyvere a film egészében egy Smith & Wesson 4506-os modell.

(dailyfilmsan)
 

A rendőrkapitányság számára használt épület valójában Dade megye megyei bíróságának épülete.

(dailyfilmsan)
 

Michael Bay levetítette édesanyjának, Harrietnek a nyitójelenetet, aki aggódott a sok trágárság miatt. Bay emiatt átdolgozta azt még egyszer, és kihagyott belőle néhány erős részt.

(dailyfilmsan)
 

A két főszerepet eredetileg Eddie Murphynek és Wesley Snipesnak szánták.

(dailyfilmsan)
 

Ez a film volt Michael Bay első munkája, amin rendezőként dolgozott.

(dailyfilmsan)