Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
29
Vélemények
17
Képek
2
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 06. 03.

Elég jól sikerült akció-vígjáték, melyben kora egyik legbefutottabb színesbőrű poéngyárosa Martin Lawrence az akkor még feltörekvő Will Smith-el oldanak meg egy kesze-kusza ügyet.

 
Cptn Jinbe   2017. 06. 14.

Kiváló kis vígjáték volt. Nagyszerűen működött Martin Lawrence és Will Smith párosa. Hihetetlen poénokat tudtak összehozni. Emellett az akció része is izgalmas.


 
Yosihiro   2017. 12. 13.

Will S. egyik klasszikus filmje. Remek 90-es évekbeli akciófilm ami klasszikusnak számít. Ezt látni kell.

 
szdanesz1995   2015. 06. 23.

Nem rossz film, sőt egész jó, de azért nem hibátlan. Az egész film alatt ott van, hogy valami hiányzik belőle, hogy igazán nagy dobás legyen. Vagy talán nincs meg az igazi egyensúly benne az akció és a krimi részek között. Olyan érzésem van a filmmel kapcsolatban, mintha kitalálták volna a jó karaktereket, a jó jeleneteket, és a jelenetekre írták volna rá a történetet, ami igazából tényleg nem rossz egy akcióvígjátéknak, csak valahogy mégsem az igazi. De ezek ellenére bírom a filmet, bár lehet főleg azért mert a második részt nagyon csípem, sokkal jobb lett mint elődje.

 
wooderman   2016. 05. 11.

A szokásos drogtanyás -rendőrös, lövöldözős akció film.Nem volt benne semmi ujdonság. Unalmas tömeg film, nem sok értelme volt végig szenvedni. Csak akkor nézd meg, ha nagyon unatkozol.

Will Smith
Martin Lawrence
Martin Lawrence
Will Smith
Téa Leoni
Will Smith
Martin Lawrence
Will Smith
Martin Lawrence
Will Smith
Martin Lawrence
Will Smith
Will Smith
Tchéky Karyo
Will Smith
Tchéky Karyo
 
Nagyon fáj nekem, hogy Michael Bay ma már csak Transformers-filmekkel tölti az idejét, amelyek sok pénzt hoznak, de tökéletesen felejthetőek. több»
 

A Bad Boys bemutatója után, Roger Ebert hírneves kritikus foglalkozott a filmmel, de nem túl hízelgő módon nyilatkozott róla egy videokritikájában, melyben arról beszélt, hogy a Bad Boys egyes karaktereit más filmekből vették át, így például a Beverly Hills -i zsaruból és a Halálos fegyverből.

(CriticalMaster )
 

A direktor a film DVD kiadásának rendezői kommentárjában elmondta, hogy bár az autósüldözéses jelenet egészen más tükröz, valójában egy karcolás sem keletkezett a Ferrarin.

(Bob )
 

A film elején Marcus megjegyzi, hogy nem akar a Denny's-nél enni, mivel nem tetszik neki a mód, ahogy velük bánnak. A céget és alkalmazottait a kilencvenes években rasszizmussal vádolták.

(SódóGA )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.