Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
 
30
27
6
17
 
Cptn Jinbe   2017. 06. 14.

Kiváló kis vígjáték volt. Nagyszerűen működött Martin Lawrence és Will Smith párosa. Hihetetlen poénokat tudtak összehozni. Emellett az akció része is izgalmas.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

Will S. egyik klasszikus filmje. Remek 90-es évekbeli akciófilm ami klasszikusnak számít. Ezt látni kell.

 
szdanesz1995   2015. 06. 23.

Nem rossz film, sőt egész jó, de azért nem hibátlan. Az egész film alatt ott van, hogy valami hiányzik belőle, hogy igazán nagy dobás legyen. Vagy talán nincs meg az igazi egyensúly benne az akció és a krimi részek között. Olyan érzésem van a filmmel kapcsolatban, mintha kitalálták volna a jó karaktereket, a jó jeleneteket, és a jelenetekre írták volna rá a történetet, ami igazából tényleg nem rossz egy akcióvígjátéknak, csak valahogy mégsem az igazi. De ezek ellenére bírom a filmet, bár lehet főleg azért mert a második részt nagyon csípem, sokkal jobb lett mint elődje.

 
wooderman   2016. 05. 11.

A szokásos drogtanyás -rendőrös, lövöldözős akció film.Nem volt benne semmi ujdonság. Unalmas tömeg film, nem sok értelme volt végig szenvedni. Csak akkor nézd meg, ha nagyon unatkozol.

 
rainman   2018. 03. 18.

Tipikusan az a film, aminek idővel sajnos megkopik a fénye. A bő húsz évvel ezelőtti kamaszkori mozis emlékek képei egy ízig-vérig vagány, laza, látványos buddy cop filmet vetítenek előre, de ennek csak részben tud megfelelni. Kissé töredezett az egész film. Mintha minden vágás, minden jelenet nem azt a célt szolgálná, hogy vigye előre a cselekményt, hanem hogy el lehessen sütni valami jópofa szöveget. Szó sincs róla, hogy rossz film lenne, de azért mai szemmel már nem igazán érdemelné meg azt a fajta kultstátuszt, ami körül öleli. Talán csak azért, mivel ez a film indította be Michael Bay és Will Smith karrierjét! Meg még inkább azért, mivel a szinkron a fenemód jól sikerült! No meg a filmzene is remek! Szóval ne temessük, időnként vegyük elő bátran ezt a majd’ kétórás videoklipet!

Will Smith
Martin Lawrence
Martin Lawrence
Will Smith
Téa Leoni
Will Smith
Martin Lawrence
Will Smith
Martin Lawrence
Will Smith
Martin Lawrence
Will Smith
Will Smith
Tchéky Karyo
Will Smith
Tchéky Karyo
Smoking Barrels - Bad boys-Mire jók a rosszfiúk?
Nagyon fáj nekem, hogy Michael Bay ma már csak Transformers-filmekkel tölti az idejét, amelyek sok pénzt hoznak, de tökéletesen felejthetőek.
 

A direktor a film DVD kiadásának rendezői kommentárjában elmondta, hogy bár az autósüldözéses jelenet egészen más tükröz, valójában egy karcolás sem keletkezett a Ferrarin.

(Bob )
 

A film elején Marcus megjegyzi, hogy nem akar a Denny's-nél enni, mivel nem tetszik neki a mód, ahogy velük bánnak. A céget és alkalmazottait a kilencvenes években rasszizmussal vádolták.

(SódóGA )
 

Mike Lowrey szerepét eredetileg Arsenio Hallnak szánták, de amikor Michael Bay elcsípett egy részt a Kaliforniába jöttem (1990) című amerikai vígjáték sorozatból, azonnal Will Smith mellett döntött.

(SódóGA )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.