Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
34
Vélemények
17
Képek
2
Videók
Will Smith
Martin Lawrence
Martin Lawrence
Will Smith
Téa Leoni
Will Smith
Martin Lawrence
Will Smith
Martin Lawrence
Will Smith
Martin Lawrence
Will Smith
Will Smith
Tchéky Karyo
Will Smith
Tchéky Karyo
 
HETEDIK   2020. 02. 18.

legújabb vélemény

Karyo most is zseniális a rosszfiú szerepben, a két nagypofájú fekete zsaru pedig kellő humor és adrenalin mennyiséget generál, Michael Bay stílusában.

 
mamiéstöti2   2018. 06. 03.

Elég jól sikerült akció-vígjáték, melyben kora egyik legbefutottabb színesbőrű poéngyárosa Martin Lawrence az akkor még feltörekvő Will Smith-el oldanak meg egy kesze-kusza ügyet.


 
NGN   2020. 01. 15.

Kiváló akciók és a két főszereplő zseniális. A poénok ütősek, talán Michael Bay legjobb mozija ez. És akkor nem túloztam!

 
Ms. Akárki   2019. 05. 17.

Nagyon ütős akcióvígjáték, a 90-es évek egyik klasszikusa. Imádom hogy milyen pörgős és fordulatos. És zseniális a humora. Will Smith és Martin Lawrence párosa között is nagyon jól működik a vásznon a kémia és ez miatt is olyan jó ez az akciófilm.

 
harnas1207   2018. 11. 28.

Teljesen rendben volt. Vicces, pörgős és akciódús. Manapság kevés ilyen film készül.

 
Nagyon fáj nekem, hogy Michael Bay ma már csak Transformers-filmekkel tölti az idejét, amelyek sok pénzt hoznak, de tökéletesen felejthetőek. több»

A film összbevétele 141 407 024 dollár volt (imdb.com).

 

A Bad Boys bemutatója után, Roger Ebert hírneves kritikus foglalkozott a filmmel, de nem túl hízelgő módon nyilatkozott róla egy videokritikájában, melyben arról beszélt, hogy a Bad Boys egyes karaktereit más filmekből vették át, így például a Beverly Hills -i zsaruból és a Halálos fegyverből.

(CriticalMaster)
 

A direktor a film DVD kiadásának rendezői kommentárjában elmondta, hogy bár az autósüldözéses jelenet egészen más tükröz, valójában egy karcolás sem keletkezett a Ferrarin.

(Bob)
 

A film elején Marcus megjegyzi, hogy nem akar a Denny's-nél enni, mivel nem tetszik neki a mód, ahogy velük bánnak. A céget és alkalmazottait a kilencvenes években rasszizmussal vádolták.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.