Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
2
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
MrBlond   2017. 10. 08.

legújabb vélemény

Steven Seagal sikeresebb akciófilmjeinek egyike. Érdekes a története egy titokzatos múltú emberről, akinek meggyilkolják a fiát és próbálja megtalálni az elkövetőt. Tehát semmi extra, mégis elégedett vagyok. Nagyszerűen felépítették a főszereplő karakterét, rendíthetetlenül kitart a célja mellett. A mellékszereplők se rosszak. Ahhoz képest, hogy láthatóan alacsony költségvetésből készült a film, szerintem kihozták belőle, amit lehetett.

 
Gríz   2016. 08. 11.

Hát... Amennyire szeretem Jean-Claude Van Damme filmjeit, annyira irritál Seagal. A filmeket, amikben szerepel, kedvelem, de a személyével valahogy nem tudok zöld ágra vergődni. Nehéz így elfogulatlanul értékelni, de mindent egybevetve se tudom közepesnél jobbnak mondani ezt a filmet.

Eddie Griffin
Steven Seagal
Steven Seagal
Steven Seagal
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.