Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
77

Sin City: Ölni tudnál érte (2014)

Sin City: A Dame to Kill For
Filmadatlap
 
31
Szereplők
42
Vélemények
12
Képek
3
Videók
 
Szilonka   2019. 08. 14.

legújabb vélemény

Nem értem miért kellett ennyit várni rá a nagy sikerű első rész után. Hozta az első film szívonalát és stílusát és talán a története még agyafurtabb.

 
Artemisia   2017. 12. 28.

Minden elemet láttunk már az első részben, de így látványos és hangulatos lett a film. A cselekmény az első részhez képest egyszerűbb, kiszámíthatóbb, kevesebb az akció. A karakterábrázolás sekélyesebb,a karakterek sablonosak, pl. Eva Green karaktere roppant sztereotip.


 
hp   2018. 02. 21.

Hát, túl sokat kellett várni egy ilyen közepesen gyenge folytatásra. A karakterek a helyükön vannak, a látvány működik, de a forgatókönyvtől és giccses monológoktól a végére már a széket kapargattam. Férfitársaimnak csak Eva Green miatt tudom ajánlani...

 
indingo   2017. 05. 03.

Maga a képi világ már nem volt meghökkentő az első rész után, de valahogy a története hozzám ennek közelebb állt.

 
dulkap   2015. 01. 21.

Az első lényegesen jobb volt, de annyira nem volt rossz, mint amennyire sugallták a vélemények és a kritikák. Kevésbé volt jelen az epizodikusság, még ha voltak is kis történetek, csak az arányok nem voltak egyenlőek. Aztán lehet, hogy csak utólag így kellett megvágni. Még a megnézés előtt kicsit sajnáltam pár színészváltoztatást, de Dwight itt egy másik énjét mutatja, ami jobban áll Josh Brolinnak, mint Clive Owen-nek. Miho ugyan ezúttal is kisebb epizódszereplő, de Devon Aoki jobban tetszett ebben a szerepben. De a film összhatásilag tetszett, továbbra is megtartva a remek hangulatot. Én még simán néznék belőle újabb részeket vagy akár sorozatot is egy-egy 40-50 perces epizóddal, ahol egy történetet dolgoznak fel. Rodriguezben most sem csalódtam, ahogy eddig sosem a felnőtt filmjeinél.

Jessica Alba

A film összbevétele 39 407 616 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet Magyarországon 1 nappal az amerikai premier előtt, 2014.augusztus 21-én,szinkronizálva mutatták be.

(Artemisia )
 

A filmet 70 millió dollárból készítették.

(mamiéstöti2)
 

Az Usa-ban az MPAA betiltotta Ava karakter poszterét, mert túl sok látszik a színésznőből.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.