Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
77

Sin City: Ölni tudnál érte (2014)

Sin City: A Dame to Kill For
Filmadatlap
 
31
Szereplők
42
Vélemények
12
Képek
7
Videók
 
hp   2018. 02. 21.

Hát, túl sokat kellett várni egy ilyen közepesen gyenge folytatásra. A karakterek a helyükön vannak, a látvány működik, de a forgatókönyvtől és giccses monológoktól a végére már a széket kapargattam. Férfitársaimnak csak Eva Green miatt tudom ajánlani...

 
indingo   2017. 05. 03.

Maga a képi világ már nem volt meghökkentő az első rész után, de valahogy a története hozzám ennek közelebb állt.


 
dulkap   2015. 01. 21.

Az első lényegesen jobb volt, de annyira nem volt rossz, mint amennyire sugallták a vélemények és a kritikák. Kevésbé volt jelen az epizodikusság, még ha voltak is kis történetek, csak az arányok nem voltak egyenlőek. Aztán lehet, hogy csak utólag így kellett megvágni. Még a megnézés előtt kicsit sajnáltam pár színészváltoztatást, de Dwight itt egy másik énjét mutatja, ami jobban áll Josh Brolinnak, mint Clive Owen-nek. Miho ugyan ezúttal is kisebb epizódszereplő, de Devon Aoki jobban tetszett ebben a szerepben. De a film összhatásilag tetszett, továbbra is megtartva a remek hangulatot. Én még simán néznék belőle újabb részeket vagy akár sorozatot is egy-egy 40-50 perces epizóddal, ahol egy történetet dolgoznak fel. Rodriguezben most sem csalódtam, ahogy eddig sosem a felnőtt filmjeinél.

 
Deku   2017. 09. 13.

Tuti lett ez a film. A stílusán belül az egyik legjobb amit mostanában néztem meg, de nem bántam meg, hogy eddig vártam, kell ehhez némi hangulat. Nekem például eltalálta az érzéseket. Remek.

 
Szilonka   2019. 08. 14.

Nem értem miért kellett ennyit várni rá a nagy sikerű első rész után. Hozta az első film szívonalát és stílusát és talán a története még agyafurtabb.

Jessica Alba

A film összbevétele 39 407 616 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet Magyarországon 1 nappal az amerikai premier előtt, 2014.augusztus 21-én,szinkronizálva mutatták be.

(Artemisia)
 

A filmet 70 millió dollárból készítették.

(mamiéstöti2)
 

Az Usa-ban az MPAA betiltotta Ava karakter poszterét, mert túl sok látszik a színésznőből.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.