Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
57

Veszélyzóna (2014)

Brick Mansions
Filmadatlap
 
31
Szereplők
10
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
hsanya182   2015. 05. 05.

Aki látta a "B-13 Bűnös negyed"-et, ha nagyon unatkozik akkor nézze meg ezt az új feldolgozást. Szinte teljesen ugyanaz a sztory!! A B-13 valamiért karakteresebb lett! Ez már erőltetett, gagyibb változat. Itt még a magyar szinkron sem valami szimpatikus... :(

 
macskulare   2015. 06. 10.

Az elgondolkodtató, hogy Leito (Lino) szerepére találtak volna-e egy alkalmasabb személyt, mivel én ilyen mozgást még a büdös életben nem láttam. Azonban ha figyeltetek, ennek a filmnek teljesen más a vége, már-már hepiend a B13-hoz képest. Az összes gengszter életben marad, sőt a legfőbb még pozitívként jön ki a buliból. A szemünk előtt öldököl csak úgy, de a végén 5 évet kap, mert alapvetően nem rossz ember...


 
mamiéstöti2   2016. 08. 07.

Nem hinném, hogy van olyan, aki ne látta volna a B-13 Bűnös negyed című filmet. Nagyon kár volt adaptálni, mert az eredeti még úgy is sokkal jobb volt, hogy gyakorlatilag egy az egyben lemásoltak a filmet, csak más arcokkal.

 
fagitta   2015. 07. 29.

A bemutatója és az írásos ismertetője alapján izgalmas, jó filmek tűnt, de sajnos nem hozza az az élményt, amire számítottam. Kevés az izgalom, és valóban a szinkron sem az igazi.

 
S.Marika   2015. 11. 24.

Nem szeretem amikor egy filmnek nincs saját ötlete és más filmek koppintása lesz.Persze nem lett teljesen ugyanaz mint a B-13 nevű film,de mégis ugyanaz a történet és a jelenetek is nagyon hasonlítanak csak itt kimaradt egy két rész és korunkhoz képest látványosabbak a jelenetek.Sajnálatos dolog,hogy ez lett Paul Walker utolsó filmje :(

Paul Walker
Paul Walker
Paul Walker
Paul Walker
 

A filmet a kanadai Montreal-ban és Detroit-ban (USA) készítették.

(dulkap )
 

A Veszélyzóna alapjául egy francia film, a B13 - A bűnös negyed (2004) szolgált. A hollywoodi változatban David Belle ugyan azt a szerepet játszott, mint korábban a francia filmben.

(ps )
 

Ez volt Paul Walker utolsó befejezett filmje. A színész a Halálos iramban 7 (2015) forgatásának idején vesztette életét.

(ps )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.