Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
85

Kill Bill 2. (2004)

Kill Bill: Vol. 2
Filmadatlap
 
30
Szereplők
28
Vélemények
19
Képek
1
Videók
Kill Bill 2.
 
Artemisia   2018. 07. 07.

Tarantino a rendezői zsenialitását művészi szintre emelte ebben a mesterműben. Egyedülálló, kultikus jelenetekkel dolgozik, pl. a koporsóból való kitörés, vagy a fekete mambás gyilkosság. Remekül keretbe fogja és megmagyarázza az első részben történteket. Erős és különleges karaktereket sorakoztat fel. A színészi játékok szintén zseniálisak, különösen Uma Thurman és David Caradine alakított nagyot. Mint rendszerint Tarantino filmjeiben itt is külön elismerés jár a zenei aláfestésért, ami a film szerves részét képezi . A harci jelenetek rendezettek , látványosak és jól koregrafáltak.

 
Deku   2017. 07. 18.

Hát sajnos nekem továbbra sem tetszett a film, tényleg nem tudok semmi olyat mondani ami bejött volna nekem. Nem tetszettek a színészek és a történet is lapos volt.


 
Norbi   2018. 08. 08.

Imádtam minden percét. Lekötött és magával ragadott. A képi világa elég durva helyenként , és maga a történet sem egy finom világ, így nem ajánlom mindenkinek, mert eléggé hatásos képi világ mellé, egy annál ütősebb hatást gyakorolt rám.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

Azt hiszem az első rész után ez remek folytatás. Csak az első rész megnézése után ajánlom ezt a remek Tarantino filmet.

 
kevelin   2019. 02. 25.

Az első rész jobban tetszett. bár ha nem egymás után néztem volna valószínűleg ez is jobban leköti a figyelmem, de kicsit besokalltam ettől a Tarantino-féle túlzástól. Nem szeretem egyébként A filmjeit és sajnos ez sem győzött meg arról hogy szeretnem kellene.

Uma Thurman
David Carradine
Michael Parks
David Carradine
Michael Madsen
Uma Thurman
Uma Thurman
Gordon Liu Chia-Hui
Lucy Liu
Uma Thurman
 
Nyilván mindenkinek más a toplistája, de az enyémen ez az alkotás rendkívül előkelő helyen szerepel. Tarantino által talán nem ment igazán előre a világ, de jóval szegényebb lenne nélküle, az biztos. több»
 

Forgattak néhány jelenetet a filmhez, amiben Bill Kínában leszámol néhány ellenségével, amit a moziváltozatból kivágtak.

(Artemisia)
 

A film büdzséjének ötszörösét hozta vissza.

(HETEDIK )
 

A koporsóból való kitörés a valóságban kivitelezhetetlen.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.