Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
36
Vélemények
42
Képek
2
Videók
2 kaliber
 
arctoslion   2020. 04. 08.

legújabb vélemény

Tuti film

Véleményem szerint nem lehet az ég világon semmibe belekötni a filmmel kapcsolatban. Ütős poénok, amikor kell, vicces poénok. Éppen ezért egyszerre megvan az izgalom, a szórakoztatás és természetesen így tehát vicces is, akkor, amikor szükség van rá. Denzel Washington is, és Mark Wahlberg is tökéletesen eltalált ezekre a szerepekre. Nagyon jól beleillenek a filmbe a csavarok, nagyon jók az üldözéses jelenetek, és így jó a vége, ahogy megcsinálták. A film maga laza, de pörgös. Nekem nagyon bejött. Nálam 10/10

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

Az egyik legjobb akcióvígjáték az elmúlt évekből, főleg azért mert nagyon jól elhelyezi a stílusok között a történet egészét és intelligens humort használ.


 
Deku   2017. 08. 17.

Denzel Washington és Mark Wahlberg nagyon jól működött együtt. Azonnal megkedveltem. Egész jó filmnek tűnt első ránézésre, egy szépen összetákolt történettel egész jól alakító karakterekkel és kellemes hangulattal.

 
dailyfilmsan   2018. 09. 22.

Akciódús volt, eseményekben gazdag és jó a szövege. Maga az alapötlet nagyon bejött. Csűrte csavarta a sztorit a film és jól jött ki. Nem nagyon kötnék bele ebbe a filmbe jók voltak a színészek és nem éreztem túlzásnak az effekteketsem 1-2 kivétellel de ez még belefér.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 19.

Wahlberg, Washington... Elkezdik kissé lassabb tempóban, és gázt adnak.....pénz, pénz, pénz....humor és akció... Mind a ketten szuper színészek és itt alkalmuk van ezt be is mutatni!!! Erősen ajánlott kategória!!!

 
D. Wolfe   2016. 05. 02.

Üdítő film volt, jókat nevettem rajta. Kicsit nehezen akart elindulni a lényegi történet, de a a két főszereplő jól ellensúlyozta a hibákat. Manapság ritkák a kilencvenes éveket idéző akció-vígjátékok, ezért pláne jó volt egy ilyen jellegű alkotást látni.

 
hsanya182   2015. 05. 06.

Szinészi játékok hatalamasak. Denzel Washington és Mark Wahlberg csodálatos páros. Humoros és fordulatos történések vannak benne. A pénz kapja a legfőbb szerepet, amit mindenki megpróbál megszerezni :) Szuper kis kikapcsolódás a film! Kötelező akció-vígjáték!! Ajánlom, többször is :)

A film összbevétele 131 940 411 dollár volt (imdb.com).

 

61 millió dollár költségvetésű film, ami 132 millió dolláros összbevételt produkált.

(LionelMessi10)
 

Mark Wahlberg és a rendező, Baltasar Kormákur korábban a Csempészek (2012) című film forgatásán is együtt dolgoztak.

(ps)
 

A rendező bevallása szerint a film legemlékezetesebb sorait Denzel Washington és Mark Wahlberg rögtönözték.

(ps)
 

Bobby szerepére először Vince Vaughn, Stig szerepére pedig Owen Wilson volt az első jelölt, de még a forgatás előtt lecserélték őket.

(ps)
 

Ellen Pompeo és Marisa Tomei neve is felmerült Deb karaktere kapcsán.

(ps)
 

Baltasar Kormákur olyan rendezőket ütött ki a nyeregből, mint Doug Liman, Antoine Fuqua, Pierre Morel és Martin Campbell.

(ps)